Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Bych chtěl vidět kdo může s klidným svědomým říci, že jeho Hdičko bez čipu jede 200 a ještě by to šlo :) To už se snad ani nepočítá. To musí být příznivý vítr, vozovka mírně z kopce a asi to asi tak 10 km. Už jsem měl na tachometru asi 215, ale nemůžu říci, že je to v pohodě. Když ještě vemu v úvahu, že ten tachoměr neukazuje zrovna přesně.... S mojí bejvalkou (105L) jsem měl taky na tacháči 160 :):)

Odesláno
Původně zaslal: Gargamell

Bych chtěl vidět kdo může s klidným svědomým říci, že jeho Hdičko bez čipu jede 200 a ještě by to šlo :) To už se snad ani nepočítá. To musí být příznivý vítr, vozovka mírně z kopce a asi to asi tak 10 km. Už jsem měl na tachometru asi 215, ale nemůžu říci, že je to v pohodě. Když ještě vemu v úvahu, že ten tachoměr neukazuje zrovna přesně.... S mojí bejvalkou (105L) jsem měl taky na tacháči 160 :):)

Já to klidně řeknu. Ještě před chipem jsem to krátce prubnul od Plzeňský k letišti. 200 podle GPS.

Odesláno
Původně zaslal: Gargamell

Chce to ještě dále pokračovat v tomto vláknu--odhaduju,že tak

za 14 dní vám ty HDi pojedou 250 km/hod. (v pohodě ):D

Odesláno

Ja klidne s cistym svedomim reknu, ze jsem jel 210 a po rovine. Vitr jsem nezkoumal. Pak uz to brzdi jen omezovac, kdyby byl posunutej, tak si myslim, ze by se bez problemu dalo jet 230 a vic.

Odesláno

Mě 80 kW HDI jede v pohodě 170, víc se mu nechce (ale mě to stačí, proto to neřeším). Kdybych chtěl jezdit 250, tak si koupím A8 4,2 benál a ne nafťáčka, ten je totiž na pohodovou jízdu. Až Vám, závodníci, za pár měsíců motor zamává, vzpomeňte si, jak jste se k němu chovali a nebrečte

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Mě 80 kW HDI jede v pohodě 170, víc se mu nechce (ale mě to stačí, proto to neřeším). Kdybych chtěl jezdit 250, tak si koupím A8 4,2 benál a ne nafťáčka, ten je totiž na pohodovou jízdu. Až Vám, závodníci, za pár měsíců motor zamává, vzpomeňte si, jak jste se k němu chovali a nebrečte

Ale no táááákkk.. Nikdo tu přeci neříkám, žte tak jezdím běžně.. Jen zkusit jsme to chtěli... Já taky nezávodím.. koupil jsem si tohle auto z důvodu pohodlí.. až budu chtít závodit, koupím F1. :-)
Odesláno

Panda 1,1 40kW jela 175 ;):super takže HDičko 66kw by mělo umět určitě víc než 150.

Odesláno

z toho co mam to jede slusne...sice to zere jak tank a chybi mi nejak ekonomicka sestka ale jede...kolikrat jsem pospichal na Zličín do kina tak 180 a porad by urco jela.....a ta usmolena rychlost,to jezdila i moje astra co jsem mel driv a to byla nejaka plecka

Odesláno

tak tu zavadu jsem taky vyresil...je to desne sofistikovanej problem:D:D:D:D:D:D:D

musis vyndat koberecek z podpedalu:D:D:D:Djednou mi prislo ze to jede nejak vcelku line a pak jsem si vsim ze mi ujel koberecek pod pedal a jeste se ohnul:D;)

Odesláno
Původně zaslal: vojti26

tak tu zavadu jsem taky vyresil...je to desne sofistikovanej problem:D:D:D:D:D:D:D

musis vyndat koberecek z podpedalu:D:D:D:Djednou mi prislo ze to jede nejak vcelku line a pak jsem si vsim ze mi ujel koberecek pod pedal a jeste se ohnul:D;)

Tak tohle mám uj služebního megana věčně... :-(

Odesláno

Zkontrolujte si stav vzduchového filtru. Takový zaprasený filtr dělá opravdu divy! Na jakou naftu jezdíte? Máte měněný naftový filtr? Mamčina 406 1.9TD jela 175km/h... takže HDI 66kw těch 175km/h musí jet taky... ;)

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Původně zaslal: vojti26

Tak tohle mám uj služebního megana věčně... :-(

ale obdobne uz jsem zridil i tempomat...to zas opacne jsem to seslap na podlahu ale prechlip se me pres to koberecek a drzel me plyn....do kopce to bylo fajn....ale slabsi je,kdyz se me to stane ve meste:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...