Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jaky PDA + GSM + GPS???

Recommended Posts

Odesláno

zatim zvladam vse i zmeny v registrech a vytvareni .lnk souboru. Diky tomu ze sem se zivil stavbou PC, tak je prechod zatim celkem bezbolestnej, ale samozrejme diky za nabidku, protoze jeden nikdy nevi, kdy se dostane do ouzkejch

Odesláno
Původně zaslal: MrVain

Samsung Omnia budem skušať tak dam vedieť ako dopadol:papa

Omnii mám a jsem zklamán. Do té doby jsem nevěděl, co je to restartovat telefon :(

Jinak na navigaci není zrovna vhodná, protože v lokalizované ROM mají \"něco\" špatně a pokud chceš nainstalovat něco jiného než Route66, musíš použít ještě GPSGate

Odesláno

Mám HTC Touch HD (znám také jako HTC Blackstone) a naprostá spokojenost. V kombinaci s navigačním softem iGO paráda. Musím říct, že jsem měl se zařízením bez klávesnice a s minimem HW tlačítek strach, ale fakt je to paráda! Vřele doporučuji.

Odesláno

Ja mam HTC Touch Pro a taky spokojenost, teda az na GPS prijmac, je prakticky nepouzitelny, kvuli male citlivosti. Sice existuje par rad, jak to rozbehat,ale je to marne. Pockame, co vymysli HTC ted v lednu, kdy ma vyjit nova verze ROM a draci na XDA DEVu ji nalezite upravi.

Je to uz moje 5. HTC a nikdy jsem nemel zadny problem.

Odesláno

Já jsem taky dlouho řešil, co pořídit, a nakonec to u mě vyhrálo MIO C720b. PDA nevyužiju a kdyby se mi válelo v šuplíku, bylo by mi to líto. Navigace je vesměs jednoúčelová, a tak mě to tak nebolí. A má příjemné funkce, které mě opravdu potěšily.

Odesláno

ja uz toho prave taham do auta spousta, takze tzv all-in-one reseni bylo asi jediny mozny, jen se jeste musim porozhlidnout po softu, kterej bude umet ODF

Odesláno
Původně zaslal: alternativ

Ja mam HTC Touch Pro a taky spokojenost, teda az na GPS prijmac, je prakticky nepouzitelny, kvuli male citlivosti. Sice existuje par rad, jak to rozbehat,ale je to marne. Pockame, co vymysli HTC ted v lednu, kdy ma vyjit nova verze ROM a draci na XDA DEVu ji nalezite upravi.

Je to uz moje 5. HTC a nikdy jsem nemel zadny problem.

Ja si nemyslim,ze je malo citilivy?a to vyjde origo ROM /vzdyt jsou vzdy naprd/ ja mam posledni ROMeoS a pouzivam IGO 8.3 a TT7 a obe v pohode

Odesláno
Původně zaslal: buml

ja uz toho prave taham do auta spousta, takze tzv all-in-one reseni bylo asi jediny mozny, jen se jeste musim porozhlidnout po softu, kterej bude umet ODF

No nejsem nejak znalej ve zkratkach,co je ODF?

Odesláno

hudy a z ceho myslis, ze jsou ty upravene ROM na XDADEVu? Samozrejme z originalni ROM od HTC:D

A problem je zpusoben malou citlivosti prijmace. Mne najde max dva satelity a Ty jsou jeste navic velmi slabe, takze navigace nejede.

Ale obecne je znamo, ze jsou i kousky, kde navigace slape v pohode a Ty budes tim stastnym.

Jinak ja pouzivam taky TT7.

Odesláno

tak to ja samozrejme vim,ze puvod je v origo ROM!a pak treba vezmou build z jineho kousku a upravi ho.A kdyz ctu ruzne diskuze,tak opravdu musim rict,ze jsem zrejme ten stastnejsi.Bo fix satelitu mam treba do 10sec a fixnu treba hned 5-6 kousku!a navic i baterku,nekdo si stale stezuje,ze mu nedrzi a ja pokud mam dny,ze phone nepouzivam,jen zakladni veci,tak vydrzi i 5dni!jinak je to zatim nejlepsi HTC co mam.ted je to me ctvrte!:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...