buml Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 zatim zvladam vse i zmeny v registrech a vytvareni .lnk souboru. Diky tomu ze sem se zivil stavbou PC, tak je prechod zatim celkem bezbolestnej, ale samozrejme diky za nabidku, protoze jeden nikdy nevi, kdy se dostane do ouzkejch Citovat
hudy Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 tak to je v pohode!ale treba kdyby bylo potreba nejakych stranek ohledne sehnani softwaru. Citovat
MrVain Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 NOKIA N95 -absolutne nevhodná na navigaciu:bacha Ja by som ti doporučil to MIO A702 http://www.mio-tech.sk/gps_pda_telefon_a702.htm všetky navi funguju aj 3D,400Mhz procesor novy sa da kupiť za cca 9000Cz.- procesor treba aspon 400Mhz kvoli novým 3D navigaciam Samsung Omnia budem skušať tak dam vedieť ako dopadol:papa Citovat
buml Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 asi trosku nechapu, psal sem, ze sem si nadelil Cruise. O N95 nepadlo ani slovo. Citovat
Péťa Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: MrVain Samsung Omnia budem skušať tak dam vedieť ako dopadol:papa Omnii mám a jsem zklamán. Do té doby jsem nevěděl, co je to restartovat telefon Jinak na navigaci není zrovna vhodná, protože v lokalizované ROM mají \"něco\" špatně a pokud chceš nainstalovat něco jiného než Route66, musíš použít ještě GPSGate Citovat
destiny Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Mám HTC Touch HD (znám také jako HTC Blackstone) a naprostá spokojenost. V kombinaci s navigačním softem iGO paráda. Musím říct, že jsem měl se zařízením bez klávesnice a s minimem HW tlačítek strach, ale fakt je to paráda! Vřele doporučuji. Citovat
alternativ Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Ja mam HTC Touch Pro a taky spokojenost, teda az na GPS prijmac, je prakticky nepouzitelny, kvuli male citlivosti. Sice existuje par rad, jak to rozbehat,ale je to marne. Pockame, co vymysli HTC ted v lednu, kdy ma vyjit nova verze ROM a draci na XDA DEVu ji nalezite upravi. Je to uz moje 5. HTC a nikdy jsem nemel zadny problem. Citovat
destiny Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 V HáDéčku je GPS celkem v pohodě. Neměl jsem s ním sebemenší problém. Mám standardní držák na telefon, na středovém panelu a při navigaci funguje bezva. Citovat
buml Odesláno 2. leden 2009 Autor Odesláno 2. leden 2009 tak na GPS si vubec nemuzu stezovat, ale zrovna zminovany iGO8 me hodne zklamal, takze jedu TT7. Citovat
Miku Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Taky u svého HTC jedu na TT7 a pohoda tady i v okolních státech Citovat
buml Odesláno 2. leden 2009 Autor Odesláno 2. leden 2009 a co musim pochvalit, tak Quick GPS, fakt super rychlej nabeh navi:super Citovat
Fx Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Já jsem taky dlouho řešil, co pořídit, a nakonec to u mě vyhrálo MIO C720b. PDA nevyužiju a kdyby se mi válelo v šuplíku, bylo by mi to líto. Navigace je vesměs jednoúčelová, a tak mě to tak nebolí. A má příjemné funkce, které mě opravdu potěšily. Citovat
buml Odesláno 2. leden 2009 Autor Odesláno 2. leden 2009 ja uz toho prave taham do auta spousta, takze tzv all-in-one reseni bylo asi jediny mozny, jen se jeste musim porozhlidnout po softu, kterej bude umet ODF Citovat
hudy Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: alternativ Ja mam HTC Touch Pro a taky spokojenost, teda az na GPS prijmac, je prakticky nepouzitelny, kvuli male citlivosti. Sice existuje par rad, jak to rozbehat,ale je to marne. Pockame, co vymysli HTC ted v lednu, kdy ma vyjit nova verze ROM a draci na XDA DEVu ji nalezite upravi. Je to uz moje 5. HTC a nikdy jsem nemel zadny problem. Ja si nemyslim,ze je malo citilivy?a to vyjde origo ROM /vzdyt jsou vzdy naprd/ ja mam posledni ROMeoS a pouzivam IGO 8.3 a TT7 a obe v pohode Citovat
hudy Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: buml ja uz toho prave taham do auta spousta, takze tzv all-in-one reseni bylo asi jediny mozny, jen se jeste musim porozhlidnout po softu, kterej bude umet ODF No nejsem nejak znalej ve zkratkach,co je ODF? Citovat
alternativ Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 hudy a z ceho myslis, ze jsou ty upravene ROM na XDADEVu? Samozrejme z originalni ROM od HTC:D A problem je zpusoben malou citlivosti prijmace. Mne najde max dva satelity a Ty jsou jeste navic velmi slabe, takze navigace nejede. Ale obecne je znamo, ze jsou i kousky, kde navigace slape v pohode a Ty budes tim stastnym. Jinak ja pouzivam taky TT7. Citovat
hudy Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 tak to ja samozrejme vim,ze puvod je v origo ROM!a pak treba vezmou build z jineho kousku a upravi ho.A kdyz ctu ruzne diskuze,tak opravdu musim rict,ze jsem zrejme ten stastnejsi.Bo fix satelitu mam treba do 10sec a fixnu treba hned 5-6 kousku!a navic i baterku,nekdo si stale stezuje,ze mu nedrzi a ja pokud mam dny,ze phone nepouzivam,jen zakladni veci,tak vydrzi i 5dni!jinak je to zatim nejlepsi HTC co mam.ted je to me ctvrte! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.