Tomajdoo Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Zdravím. Potřeboval bych poradit...mám Peugeota 306 1,6 benzín a spojka mi zabírá na úplném konci pedálu(až nahoře)...nevíte někdo zda se to dá nastavit nějak tím lankem nebo je to samostavitelný a spojka je už u konce...??:myslimPopřípadě jak na to....díky moc za rady Citovat
noradek Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Pokud bere pedál až nakonci tak tě nejspíš výměna spojky nemine,kolik máš najeto? Citovat
Tomajdoo Odesláno 13. červenec 2008 Autor Odesláno 13. červenec 2008 ...mám najeto cca 105 000km. A za kolik se dá sehnat??Nějaký nejlevnější řešení??Stačila by výměna jen lamel?? Citovat
Pája Rybišár Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Hmno tak 105 tisic(to se mi nezda) a spojka opotřbena(nejspíš opotřebovaný spojkovy kotouč-lamela),,,no ja osobně bych na spojce nešetřil a dal udělat komplet spojku(přitlačák,lamela,ložisko)+new olej a gufera... PS:To se stím autem bud jezdilo jako prase a nebo to nema 105tis km:cool: Spojkové sady Valeo(asi nej) se pohybují okolo 4tisic... http://www.autokelly.cz http://www.aci.cz http://www.Mjauto.cz http://www.autobenex.cz www.autoklucka.cz [upravil dne 13/7/2008 Pája Rybišár] Citovat
Tomajdoo Odesláno 13. červenec 2008 Autor Odesláno 13. červenec 2008 Hmm,tak toho jsem se tak trochu obával...není to nejlevnější záležitost.Každopádně díky za radu a nějak se to bude muset pořešit:roll Citovat
EXI.60 Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Já jsem pochopil,že pokud zabírá nahoře,tak jí máš možná moc našponovanou na lanku.Může to být i opotřebením,ale nemusí být lamela v čudu.Prvně bych se podíval jakou máš vůli na lanku a kdyžtak je povolil.Nač stahovat gatě,když brod je ještě daleko:superA jinak na ty najetý kilometry se mi to taky nezdá. Citovat
Tomajdoo Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 Jak zjistím že je to lanko našponované??A jak ho kdyžtak povolit??Díky za radu...jinak stahovat kalhoty ještě nehodlám:super Citovat
EXI.60 Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Nevím jestli je lanko štelovatelný,pokud ano tak na vilici spojky u motoru.Já je na mém autu mám na pevno.Taky nevím co máš za motor,dej si ho do popisu.Roland Garros mi moc neřekne. Citovat
Tomajdoo Odesláno 20. červenec 2008 Autor Odesláno 20. červenec 2008 Mám benzín 1,6...je to psané hned v prvním příspěvku.... Citovat
EXI.60 Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: Tomajdoo Mám benzín 1,6...je to psané hned v prvním příspěvku.... Tak pardon.Díval jsi se na to lanko u převodovky?je tam konec natvrdo nebo šroubovice? Citovat
Jindras Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Vřele doporučuji spojkovou sadu starline od auto kelly,najdeš cenu podle svýho auta v elektronickém katalogu auto kelly,ptal jsem se vícero mechaniků-je bezkonkurenčně nejlevnější-dobrý materiál-není u starších aut co řešit-dává se fakt hodně!!! Citovat
Jindras Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Jo já jsem měl nedávno problém se spojkou či vypínáním spojky atd,,bylo to tím lankem,jsou oboje se samostavem a bez něj,vrátím se k auto kelly,opět zadat veškeré údaje o svém autě do vyhledávače a kouknout,zásadně je lepší lanko se samostavem,ale když tam bude napsané lanko starline se samostavem,tak to tak není-mají tam chybu,koupit jenome ATE-Original-pravý název-mají ho tam a tam to sedne perfektně a samostav si tu spojku seřídí co to jde-ty to nikdy takhle nepořídíš a při výměně spojky je dobrý mít to lanko nové-u Peugotů,Citroenů zvláště!!!pokud tam je dát se samostavem tak to tak udělat.... Citovat
Tomajdoo Odesláno 27. červenec 2008 Autor Odesláno 27. červenec 2008 Tak takhle tam mám zakončené to lanko od spojky...je to stavitelné??? Citovat
Tomajdoo Odesláno 27. červenec 2008 Autor Odesláno 27. červenec 2008 ....sakra,foto se tam nedalo:myslim Citovat
Tomajdoo Odesláno 27. červenec 2008 Autor Odesláno 27. červenec 2008 ...je to tam...a ještě jeden obrázek;) Citovat
EXI.60 Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Tak jestli ti bere spojka hodně nahoře,tak lanko trochu zkus povolit.bud to k něčemu bude nebo ne... Citovat
satan1984 Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 mne nchcelo vracat spojku......vymenil som tuto suciastku a vseto je OK. cena suciastky je 700sk Citovat
Hafity Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Na tom lanku už někdo improvizoval, soudě podle počtu podložek pod matičkou.... Jinak od Starline už ani čepičku na ventilek.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.