Gargamell Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Nazdárek. Po babce zůstal starý dům - bývalá hájovna. Je po půdu napěchovaná věcmi. Do konce prázdnin to máme zlikvidovat. Nevíte někdo jestli existují nějaké firmy na to nebo co s tím. Je tam toho mraky... Citovat
RychJ-1 Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Určitě jsou na to firmy...Zkus pohledat na netu... Citovat
Gargamell Odesláno 12. červenec 2008 Autor Odesláno 12. červenec 2008 Oni s tím chtějí už něco dělat...tak řekli že do konce prázdnin. Asi seženu pár brigádníků, nechám přistavit kontejner a věnuju tomu nějakou tu sobotu a neděli. Citovat
MatrixChose Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Původně zaslal: Gargamell Oni s tím chtějí už něco dělat...tak řekli že do konce prázdnin. Asi seženu pár brigádníků, nechám přistavit kontejner a věnuju tomu nějakou tu sobotu a neděli. To je asi nejlepší, kdoví co za poklady hájovna skrývá Citovat
Gargamell Odesláno 12. červenec 2008 Autor Odesláno 12. červenec 2008 Mě by to do určité míry bavilo. Rád skoumám staré půdy a tak. Našel jsem tam už takovou tu starou Teslu - ametist nebo tak nějak se to jmenuje. Pak nějaká stará rádia. Taky jsem si zrestauroval petrolejovou lampu. Ale babka byla dost velký sběratel všech možnejch kravin, takže je tam toho neskutečně. Zároveň mi je líto nábytku, ale nějak nemám prosotry... no uvidíme. Za týden pojedu na dovču a pak zorganizuju nějakou akci. [upravil dne 12/7/08 Gargamell] [upravil dne 12/7/08 Gargamell] Citovat
urdemala Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 ty bláho, to by bylo něco pro mě :-) kdybys tam měl nějakej starej zachovalejší nábytek na vyhození, tak bych ti klidně něco pomohl odvést ke mě na barák :-) právě rekonstrujeme dům v rokycanech a snažíme se hodně o retro staročeskej styl.. Citovat
Vvitty Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 kdyz jsme tohle delali, tak jsme nejdriv obesli lidi, kteri vykupuji sberatelske zalezitosti, pak vetesniky a co zbylo se rozvezlo do kontejneru na papir, sklo a nebo zelezo. a na zbytek se bral kontejner.... ti bazarnici si obvykle jsou ochotni i prijet a projit si pudu sami, pokud je toho vic - obcas jsme prodali i veci, co by normalne sly do popelnice. Citovat
Gargamell Odesláno 13. červenec 2008 Autor Odesláno 13. červenec 2008 Původně zaslal: urdemala ty bláho, to by bylo něco pro mě :-) kdybys tam měl nějakej starej zachovalejší nábytek na vyhození, tak bych ti klidně něco pomohl odvést ke mě na barák :-) právě rekonstrujeme dům v rokycanech a snažíme se hodně o retro staročeskej styl.. Tak je tam nábytek, nějaká sedmdesát léta. Obývák bude zachovalej ale kuchyň bude dost uzená....a opotřebovaná. Ale ještě mám jinej nábytek po prababce a to je starší (tak 1910). Je pravda, že nevím v jaké je to teď stavu, ale když budeš chtít, tak tam někdy zajedu a pořídím nějaké fotečky. [upravil dne 13/7/08 Gargamell] Citovat
Péťa Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Nábytek - sedmdesátá léta - o to obvykle nikdo nestojí. Ty starší kousky by asi kupce našly. PS: Nezávidím Ti to, mám to za sebou (včetně kompletní demolice). Na druhou stranu - co se z chalupy prodalo, tak zaplatilo další likvidace (skládka apod...) Citovat
Miku Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 jj,je to problém , nevím jak u vás , ale já jsem zaplatil 2200,- Kč za kontejner se starými taškami ze střechy (sice jsem je rozstřískal 6-ti kilovou barborou na padrť , že jej liazka nemohla naložit :D:D ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.