Stifler Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Edison Ještě řekni, že bys to z toho auta sundal, hehehehe... Když jsi to tam tak pracně nandal, a když jsi to pořizoval, tak ne proto, aby to leželo v garáži.. Nenech se vysmát. :-D Asi neumíš číst. Nikdo tady u sundávání nic neříkal. A rozhodně ne o sundávání poté, co bylo řidiči domluveno nebo udělena pokuta. V tom rozdíl neni. Takže aby ses nenechal vysmá ty. Takže policie bude vklidu memorovat domluvami něco, o čem přestupce i tak ví a s vynucováním si zákonnosti je holt amen... To jsme to dopracovali... Ty zase všechno zveličuješ a zobecňuješ. KAŽDÁ SILNIČNÍ KONTROLA JE INDIVIDUÁLNÍ, STEJNĚ JAKO JE INDIVIDUÁLNÍ KAŽDÝ AUTO A KAŽDEJ ŘIDIČ!!!!!UŽ TO POCHOP, NENI TO VŠECHNO NA JEDNO BRDO, JAK TO TADY PREZENTUJEŠ! Citovat
Edison Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Nejsme si náhodou před zákonem všichni rovni? Evidentně nejsme. Citovat
PnR Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 nie sme, zvykni si.. a mali by ste sa upokojit.. na 10 stranach sa tu offtopicujete a falmujete, cudujem sa ze to este nezmazali/nezamkli Citovat
Medvěd Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Edison Já když dostanu flastr oprávněně a spravedlivě, neřeknu ani \"A\". A budu mít pocit, že naši policisti aspoň něco dělaj. Zatímco když nedostanu flastr i když vím, že bych ho dostat měl, tak ten obrázek tý policie bude přesně takový, jaký je. To vypadá, že máš peněz na rozdávání a že rád pokuty dostáváš. Já vědět, že mam na autě něco, co neni v pořádku, tak mi stačí, když mě na to policajti upozorněj. Rozhodně bych jim hned necpal prachy do ruky tak, jak bys to asi udělal ty. Jenže já bych tam ani nic v rozporu se zákonem VĚDOMĚ !!! nedával - a právě v tom je, milý Stiflere, mezi náma ten rozdíl - zatímco Ty, jako Policajt, jsi ochotný zavřít oko nad tím nebo oním doplňkem, páč ten tuner v autě přece nic špatnýho neudělal (\"jen\" porušil zákon), tak já zase nejsem ochoten jen tak tupě sledovat, jak si kterejkoli moula z ulice bere zákony do svých rukou a vykládá si je jak se zrovna jemu hodí. Citovat
Ravel Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: Edison Já když dostanu flastr oprávněně a spravedlivě, neřeknu ani \"A\". A budu mít pocit, že naši policisti aspoň něco dělaj. Tak s tim taky souhlasim. Papíry mam 14 let a pokutu jsem platit 3x. Kontrolován jsem byl asi 10x. Ale je fakt, že mám takovou \"skoro\" sériovku. Pokuty většinou za přestupky při jízdě, ne za stav auta nabo rychlost. Citovat
Qweer Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Takové lidi mám fakt rád co pořád apelují tím že nás platí a tak....Myslíš že my daně neplatíme nebo co???Až poznáte svět z druhé strany co tady žije za ......nebudu to radši ani pojmenovávat tak potom bych chtěl slyšet vaše názory....Je vidět že ste s této stránky hovno poznali.....Je to prostě o tom že nemáte rádi policii ať už dělá co dělá,váš názor se tím určitě nezmění.....A jestli si myslíte že když někdo dostane pokutu za křidlo,že přijede domů a hned ho sundává......nebuďte směšní. Citovat
Ravel Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: Qweer Takové lidi mám fakt rád co pořád apelují tím že nás platí a tak....Myslíš že my daně neplatíme nebo co???Až poznáte svět z druhé strany co tady žije za ......nebudu to radši ani pojmenovávat tak potom bych chtěl slyšet vaše názory....Je vidět že ste s této stránky hovno poznali.....Je to prostě o tom že nemáte rádi policii ať už dělá co dělá,váš názor se tím určitě nezmění.....A jestli si myslíte že když někdo dostane pokutu za křidlo,že přijede domů a hned ho sundává......nebuďte směšní. Já jsem se o žádným placení daní a o tom, že platím policii nezmiňoval. Naopak, jsem rád, že vidím, jak to těm klukům jde pěkně od ruky. Dneska daj papíry každýmu pubescentovi a pak to na silnicích vypadá, jak to vypadá. Potrefená husa?? [upravil dne 18/7/08 Ravel] Citovat
Edison Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: Qweer Takové lidi mám fakt rád co pořád apelují tím že nás platí a tak....Myslíš že my daně neplatíme nebo co???Až poznáte svět z druhé strany co tady žije za ......nebudu to radši ani pojmenovávat tak potom bych chtěl slyšet vaše názory....Je vidět že ste s této stránky hovno poznali.....Je to prostě o tom že nemáte rádi policii ať už dělá co dělá,váš názor se tím určitě nezmění.....A jestli si myslíte že když někdo dostane pokutu za křidlo,že přijede domů a hned ho sundává......nebuďte směšní. Když někdo dostane pokutu a záznam v registru, následující pokuta může být vyšší, případně to může opakovaně dojít až ke správnímu řízení, rovněž se stupňováním trestu. A docela bych se divil, kdyby někdo platil za pokuty víc, než ho vyjde samotné porušení předpisů. Ale to je o té laxnosti, kterou tu obhajujete. Citovat
Qweer Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Když někdo dostane pokutu a záznam v registru, následující pokuta může být vyšší, případně to může opakovaně dojít až ke správnímu řízení, rovněž se stupňováním trestu. A docela bych se divil, kdyby někdo platil za pokuty víc, než ho vyjde samotné porušení předpisů. Ale to je o té laxnosti, kterou tu obhajujete. Jo tak mi teda řekni podle kterého paragfafu nebo kterého předpisu bys mu tu pokutu dal....?? Citovat
Edison Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: Qweer Když někdo dostane pokutu a záznam v registru, následující pokuta může být vyšší, případně to může opakovaně dojít až ke správnímu řízení, rovněž se stupňováním trestu. A docela bych se divil, kdyby někdo platil za pokuty víc, než ho vyjde samotné porušení předpisů. Ale to je o té laxnosti, kterou tu obhajujete. Jo tak mi teda řekni podle kterého paragfafu nebo kterého předpisu bys mu tu pokutu dal....?? Kdo tu zmiňoval tzv. univerzální paragraf přestupkového zákona? Citovat
Qweer Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 To byl asi kolega je to paragraf 22/1 l) a pokud je mi dobře známo tak za porušení tohoto předpisu ani opakovaně není možnost dát body.... a max sazba je tam do 2000kč Citovat
Edison Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: Qweer To byl asi kolega je to paragraf 22/1 l) a pokud je mi dobře známo tak za porušení tohoto předpisu ani opakovaně není možnost dát body.... a max sazba je tam do 2000kč Tak si vezměme např. 5x zmíněné 2000,- Kč... Kolikrát se to přestupci vyplatí? Krom toho, jsou i jiné přestupky, za které lze udělit pokuty... a možná dokonce mnohem vyšší. Kdo si chce vynutit dodržování práva, tak si to vynutí... To by se ovšem taky muselo chtít, že. [upravil dne 18.7.2008 Edison] Citovat
Qweer Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Já dělám svou práci podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a to mi nikdo nerozmluví...Když to budu dělat podle tebe tak dalších 100 lidí mi řekne že je to buzerace....Je to názor proti názoru a ty si na to malý pán aby si mně přesvědčil. A druhá věc je že kdo chce mít legální úpravy tak si je zařídí... Konec domluvil sem....nebudu se dále k tomuto vyjadřovat. [upravil dne 18.7.08 Qweer] Citovat
Edison Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: Qweer Já dělám svou práci podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a to mi nikdo nerozmluví...Když to budu dělat podle tebe tak dalších 100 lidí mi řekne že je to buzerace....Je to názor proti názoru a ty si na to malý pán aby si mně přesvědčil. A druhá věc je že kdo chce mít legální úpravy tak si je zařídí... Konec domluvil sem....nebudu se dýle k tomuto vyjadřovat. Tvé vědomí a svědomí nechám jen Tobě. Ale těch \"dalších 100 lidí\" jaksi nerozhoduje o tom, co je podle předpisu a co ne. A myslím, že by ses měl řídit předpisy a ne tím, co Ti řekne \"dalších 100 lidí\". A předpisy tu vytváří jistá skupina lidí. A to si o nich nemyslím, že jsou to bůh ví jací odborníci. Ba spíše naopak. Nic to ovšem nemění na tom, že zákony, předpisy, právo a spravedlnost by pro určité profese měla být více důležitá a směrodatná, než pro ostatní. Jako policista se prostě máš řídit právem a dalšími předpisy a ne názorem nějakých 100 lidí. Toť můj názor. Citovat
Edison Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Mám jeden zcela věcný dotaz: Jak je to s kontrolou policie, a případným postihem, jestliže při tom rovněž evidentně poruší nějaký předpis, nebo dokonce přímo ten předpis, který by mi byl vytýkán? Citovat
Ericce Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: Edison Podle zákona MUSÍŠ řešit oba. Jinak jde v případě jednoho o šikanu. Já nikoho smazávat ani nechci, ani nebudu. Já mám práci která mě baví, dělám ji rád a s potěšením. Jenže.. víš.. Ty nesmazáváš ty, co velmi vážně porušují předpisy. Ty stavíš ta auta, co něco porušují, prohlížíš si je, diskutuješ s jejich řidiči a pak je bez potrestání pustíš. A mezi tím Ti kolem projede herka, ve který maník nebezpečně předjíždí na plný v zatáčce a ještě si u toho telefonuje a kdo ví, jestli není pod vlivem nějaký nvykový látky. Jak bys taky mohl, když se v pracovní době vybavješ a slintáš nad hezkými auty, že... Promiň, ale Tvoje činnost mi přijde nebezpečnější provozu, než nějaká shnilá herka na silnici! A takovýhle individuum je placený z daní nás všech!!! Individuum, který má za povinnost dohlížet na bezpečnost provozu... Tyjo.. no to už je fakt moc. Tyjo..nezastavuješ Ty dokonce auta protiprávně??? Není náhodou v zákoně, že zastavit a zkontrolovat vozidlo smí policista pouze v případě na porušení předpisů? A pak tu napíšeš, že jste se pobavili nad neschválenými úpravami, poslinali mu auto a pustil jsi ho??? Ty dokonce porušuješ zákon několikanásobně!!! Tak Tebou bych chtěl být někdy zastaven. Nedořekl bys ani \"dobrý den\" a byl bys mimo službu. no nemuzu se nepridat. edisone ty mas asi fakt velkej komplex s cajtu. vzdyt jsou to taky jen lidi a ne zadny stroje co jen zastavuji vsechny pro kdejakou pitomost, ktera ani zdaleka neohrozuje zadnyho ucastnika cestni premavky. to je sice pekny, ze ty svou praci vykonavas 100 procentne, ale to tu nikoho nezajima. promin ale resis tu strasny veci. neber zivot tak tragicky a vazne. di se radsi zabavit nekam na dizu nebo do klubu. poradne se vozer at mas na druhej den paradnou kocovinu a hned budes resit jiny problemy :mrk:aut sorry ale todle je jasny Citovat
cezar Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 no nemuzu se nepridat. edisone ty mas asi fakt velkej komplex s cajtu. vzdyt jsou to taky jen lidi a ne zadny stroje co jen zastavuji vsechny pro kdejakou pitomost, ktera ani zdaleka neohrozuje zadnyho ucastnika cestni premavky. to je sice pekny, ze ty svou praci vykonavas 100 procentne, ale to tu nikoho nezajima. promin ale resis tu strasny veci. neber zivot tak tragicky a vazne. di se radsi zabavit nekam na dizu nebo do klubu. poradne se vozer at mas na druhej den paradnou kocovinu a hned budes resit jiny problemy :mrk:aut sorry ale todle je jasny tak toto si mi fajn napisal hehe veru dobra rada Citovat
Edison Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: Ericce Původně zaslal: Edison Podle zákona MUSÍŠ řešit oba. Jinak jde v případě jednoho o šikanu. Já nikoho smazávat ani nechci, ani nebudu. Já mám práci která mě baví, dělám ji rád a s potěšením. Jenže.. víš.. Ty nesmazáváš ty, co velmi vážně porušují předpisy. Ty stavíš ta auta, co něco porušují, prohlížíš si je, diskutuješ s jejich řidiči a pak je bez potrestání pustíš. A mezi tím Ti kolem projede herka, ve který maník nebezpečně předjíždí na plný v zatáčce a ještě si u toho telefonuje a kdo ví, jestli není pod vlivem nějaký nvykový látky. Jak bys taky mohl, když se v pracovní době vybavješ a slintáš nad hezkými auty, že... Promiň, ale Tvoje činnost mi přijde nebezpečnější provozu, než nějaká shnilá herka na silnici! A takovýhle individuum je placený z daní nás všech!!! Individuum, který má za povinnost dohlížet na bezpečnost provozu... Tyjo.. no to už je fakt moc. Tyjo..nezastavuješ Ty dokonce auta protiprávně??? Není náhodou v zákoně, že zastavit a zkontrolovat vozidlo smí policista pouze v případě na porušení předpisů? A pak tu napíšeš, že jste se pobavili nad neschválenými úpravami, poslinali mu auto a pustil jsi ho??? Ty dokonce porušuješ zákon několikanásobně!!! Tak Tebou bych chtěl být někdy zastaven. Nedořekl bys ani \"dobrý den\" a byl bys mimo službu. no nemuzu se nepridat. edisone ty mas asi fakt velkej komplex s cajtu. vzdyt jsou to taky jen lidi a ne zadny stroje co jen zastavuji vsechny pro kdejakou pitomost, ktera ani zdaleka neohrozuje zadnyho ucastnika cestni premavky. to je sice pekny, ze ty svou praci vykonavas 100 procentne, ale to tu nikoho nezajima. promin ale resis tu strasny veci. neber zivot tak tragicky a vazne. di se radsi zabavit nekam na dizu nebo do klubu. poradne se vozer at mas na druhej den paradnou kocovinu a hned budes resit jiny problemy :mrk:aut sorry ale todle je jasny 1. Já žádný komplexy nemám, jak je patrné z jiných příspěvků. Po té, co vidím, jak policajti přistupují k předpisům, jak je vidět zase z jiných příspěvků, ovšem aby jeden dostal fakt strach. 2. Nejsem si jist, jestli řešení jakýchkoli problémů alkoholem je ta správná cesta. Podle mých zkušeností je to spíše jistá cesta do pekel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.