Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caw piskotaci chtel jsem se zeptat pocem se mam presne divat pri koupi cabria. bude mi 18 a bude to me prvni auto a nechci narazit zrovna na nejakou spravenou totalku!

mam rozpocet 60-70 tis.

jak jsem se dival tak se mi libylo tohle:http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6486956

predem diky za vsechny odpovedi

[upravil dne 2.8.2008 vet]

Odesláno
Původně zaslal: vet

caw piskotaci chtel jsem se zeptat pocem se mam presne divat pri koupi cabria. bude mi 18 a bude to me prvni auto a nechci narazit zrovna na nejakou spravenou totalku!

jak jsem se dival tak se mi libylo tohle:http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6486956

predem diky za vsechny odpovedi

Když malinko pohledáš, tak tu zrovna včera bylo jedno nový vlákno, kde se prodávala 306ka v cabriu a ve velice slušnym stavu. ;):papa

Edit: Dal jsem si tu práci a tady je to VLÁKNO :papa

Jo a k tomu Cabriu na tvym odkazu - kabrio bez kůže asi nemá cenu brát, klima se nechá oželet, ale kůže u kabria - to ne....

[upravil dne 11/7/08 Stifler]

Odesláno

muj financni rozpocet na kabrio je 70 000czk takze nemuzu nejak vymyslet! vim ze je to malo ale tak co se da delat nevydelavam miliony!

[upravil dne 11.7.2008 vet]

Odesláno

muj financni rozpocet na kabrio je 70 000czk takze nemuzu nejak vymyslet! vim ze je to malo ale tak co se da delat nevydelavam miliony!

To jsi měl napsat hned do prvního příspěvku. ;) V tom případě se to může jevit jako dobrá volba, to co sis vyhlídnul na sauto.cz :super

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

To jsi měl napsat hned do prvního příspěvku. ;) V tom případě se to může jevit jako dobrá volba, to co sis vyhlídnul na sauto.cz :super

taky si myslim mno uvidim borec mi slibyl ze se mi stim dojede ukaza ttak uvidim zavolam kamosovi co dela mechanika at se na to podiva bo ja tomu moc neholduju ikdyz jsem chvilku delal v autodilne:roll a nevis nahodou jak ta 1,8 jede?? joa a co ta cena je to umerne k tomu autu?? sem premyslel ze bych ho skusil srazit tak na 60 pokud by to slo!

Odesláno

taky si myslim mno uvidim borec mi slibyl ze se mi stim dojede ukaza ttak uvidim zavolam kamosovi co dela mechanika at se na to podiva bo ja tomu moc neholduju ikdyz jsem chvilku delal v autodilne:roll a nevis nahodou jak ta 1,8 jede??

1.8 16V jede dobře, ikdyž tohle bude ještě 8V tipuju.....no, každopádně na Cabrio je to dost silnej motor. ;) Když pohledáš tady na fóru, tak tu najdeš hodně užitečnejch rad, jak dobře koupit ojetý auto, stačí jen hledat. ;)

Odesláno

Byt tebou podivam se po cabriu rok vyroby 97+ za 70k se toho moc sehnat neda ale do 95 bych uz asi v dnesni dobe nesel 97+ ja sem sehnal rv 97 za 100k a celkem v \"dobrem stavu\" sice sem do toho ted 30 000 jeste nasypal ale to byla nutnost - nikdy nevis kdo a jak pred tim s tebou jezdil a mam radsi jistotu dobre odvedenyho servisu nez \"on rikal ze menil oleje\", \"jooo jasne neboj delal sem kompletni GO\"......atd

dale pocitej ze na 100- 120 000km budes delat rozvody idealne i s pumpou coz je tak max 4000(koukal sme ma to najeto 130k a stopro ty rozvody nikdo nedelal) kdyz si to udelas sam doma, pak vymenit motorovej, prevodovej olej, vodu, brzdovku to je dalsich cca 3000, pak jde o to v jakem stavu jsou brzdy kotouce i desticky desticky jsou za 3000 komplet, takze pocitej na 10 000 ze do toho investujes ani nemrknes abys mel jistotu ze ti auto vydrzi, nehlede na to ze vetsinou pneu neni nic moc a nema to daleko k zavodnim specialum :) takze pneumatiky 5000

jinak dotaz ohledne cabria v kuzi - osobne sem si koupil kabrio bez kuze protoze sem od zacatku vedel ze interier budu predelavat :))) a ono sehnat peknou kuzi je taky loterie aby nebyla osoupana nebo propalena, zasvinena to radsi latku v supr stavu nez znicenou kuzi ale jde o to jestli se chces povozit nebo mas jiny plany :))

Odesláno

no ono to kabrio zas tak lehky nebude, takze 1.8 navic jenom 8mi ventil s tim nijak zavratne hybat nebude. Jinak po koupi fakt musis pocitat tech dalsich 10 - 15 000Kc na nutne veci, co je treba na tom aute udelat, pokud teda nebudes mit

a) stesti na auto ktere bude prokazatelne servisovane s dolozenymi fakturami a nebo

b) ze na to hodis bobek a budes doufat ze se nic pristich nekolik tis. km nevysype na co bys nemel dostatek penez

( bohuzel ta pravdepodobnost se u pripadu a) blizi k nule v tehle cenove relaci a v pripade b) se pohybuje hodne vysoko- tzn. ze vzdycky se neco po koupi vysype a je treba opravit )

Odesláno
:) jn ale tak ja necim potrebuju jezdit a radsi si koupim kabrio do ktereho neco vrazim nez nejakou schade pod kterou budu cely tyden lezet a jednou se povozim!!! navic mam kamosa kerej taha nejake levne dily takze no problemo!
Odesláno

tak ono se na tom nema moc veci co pos.at , vyjma strechy je to defakto obyc 306tka ... , horsi je to s tim kdyz to clovek parkuje venku, u tak levnych kousku bych se bal ze to klidne muze tect ... , prijemensim bych si vzal alespon zahradni hadici a pred koupi to poradne polil a nebo to jel koupit kdyz prsi ... ale i dobre mireny kybl vody muze ukazat ze to nekde netesni ...

Odesláno

taky si myslim mno uvidim borec mi slibyl ze se mi stim dojede ukaza ttak uvidim zavolam kamosovi co dela mechanika at se na to podiva bo ja tomu moc neholduju ikdyz jsem chvilku delal v autodilne:roll a nevis nahodou jak ta 1,8 jede??

1.8 16V jede dobře, ikdyž tohle bude ještě 8V tipuju.....no, každopádně na Cabrio je to dost silnej motor. ;) Když pohledáš tady na fóru, tak tu najdeš hodně užitečnejch rad, jak dobře koupit ojetý auto, stačí jen hledat. ;)

1,8 16V se delaly az do poslednich faceliftu, jinak je to vsechno 8V

Odesláno

Ajsik má pravdu..kdyz uz ti to doveze,tak to fakt polej vodou..myslim tou hadici nebo zajedte nekde na benzinku a poradne to oplachni vapkou...alespon v necem budes mit jistotu..

• O 3 týdny později...
Odesláno

zatekania by som sa nebal ale reci o striekani s Wap kou treba brat s rezervou;) , to je predsa len kapanek iny tlak ako pri normalnej aj silnej burke, ja to umyvam normalne hadicou ziadny problem, pri wapke trosku nakvapka , treba si uvedomit , ze okna nemaju ramy a ty striekas pod ne dohora, co pri dazdi ak pominieme rozpravky ako captain Hook a pod nehrozi..:super ja mam 11 rocne a teraz mi celu cestu cez nemecko lialo ako o zivot a dnu sucho, aj ked tesnenia uz niesu nove...strechy na 306 uplne ok nebat sa toho...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...