Welis Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 no jo jenže když t bude jak říkáš tak vy dva na sebe budete mířít jak tajtrdlici a ani jeden nevystřelí apak vas sejme Ladin pač když se dva perou třetí se směje. => radar není proti Rusům ale protí blízkému východu ale je fakt že vidí i na Rusy - kteří chtěly aby radar byl unich- což by znameno že by byly viděni jen Rusové a radar by ztratil vyznam proto je radar u nas.... Lepší nakej deštník než žádnej terčem jsme tak jak akorat jednou s deštníkem a jednou bez tak co je lepší ? - když tu nic nebude tak si sem vystřelej a bum a když bude tak máme aspoň něco Citovat
Davidf Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Já si myslím,že ČR je tak trochu nezajímavá na nějaké střílení raket.Jsou určitě lepší místa na likvidaci a o jeden radar na světě víc nebo míň,to se ztratí.Pouze můj názor. Citovat
urdemala Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 pojďme se radši bavit o antiradarech, já jsem pacifista Citovat
Welis Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 antiradar dobrá věc když ti na něj nepřijdou a na ty nový laserový tak stěma asi nic neudáš leda by si měl masku auta jako B-2 to pak by te nezmerily mozna Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Původně zaslal: Welis antiradar dobrá věc když ti na něj nepřijdou a na ty nový laserový tak stěma asi nic neudáš leda by si měl masku auta jako B-2 to pak by te nezmerily mozna :xvulKedysi som mal antiradar čo detekoval aj tie laserové ale to už asi bolo neskoro keď to zdetekoval, jedine že by zachytil nejaké odrazy. Ako spoľahlivo to fungovalo neviem, vtedy u nás laserové ešte neboli. [upravil dne 10.7.2008 AnotherOne] Citovat
Fusion Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Valentine nebo ten novej na \"B\" (nevzpomenu si) bere aji lasery ne? Citovat
jozefsv Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Původně zaslal: Fusion Valentine nebo ten novej na \"B\" (nevzpomenu si) bere aji lasery ne? mam pocit,ze v tom momente ako ta aj on zamera,takze nepouzitelna vec. Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Fusion Valentine nebo ten novej na \"B\" (nevzpomenu si) bere aji lasery ne? mam pocit,ze v tom momente ako ta aj on zamera,takze nepouzitelna vec. Ešte furt môžeš otočiť a zdupkať Raz som skúsil, ale ma chytili potvory. Akurát si neboli istí či som to bol ja (bola tma) tak ma nechali ísť Citovat
Guest Deinak Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Aš rusáci začnou kecat tak se stěhuju na ukrajinu.Tam možná bude líp než tady. Citovat
Ravel Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Až to vypukne, pojedu rovnou do Trokavce. Chci to mít rychle za sebou. Nebo pokud bude čas, zmizim k pratetě do Clevelandu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.