Guest minimaxa Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 a já ne a ne a ne, a schválně kdo uhádne proč.... Citovat
Driver Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: minimaxa a já ne a ne a ne, a schválně kdo uhádne proč.... Protože máš xenony Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: minimaxa a já ne a ne a ne, a schválně kdo uhádne proč.... Protože máš xenony áááá, no to taky, ale protože jich tu mám plnej regál :aut Citovat
Driver Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Driver Původně zaslal: minimaxa a já ne a ne a ne, a schválně kdo uhádne proč.... Protože máš xenony áááá, no to taky, ale protože jich tu mám plnej regál :aut nikdo je nekupuje co.... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Driver Původně zaslal: minimaxa a já ne a ne a ne, a schválně kdo uhádne proč.... Protože máš xenony áááá, no to taky, ale protože jich tu mám plnej regál :aut nikdo je nekupuje co.... včera přišlo zboží Citovat
Neon Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 mini: takže kombinace \"včera přišlo zboží\" + \"nikdo je nekupuje\"?? :D To by byla smrtelná kombinace ... :aut Citovat
Demo Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 jinak nova zkusenost s H4 NightBreaker - v transitu vydrzely od 19.1.08 do 4.7.08. Rozinany v prumeru 6xdenne. Ale svit super. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: Demo jinak nova zkusenost s H4 NightBreaker - v transitu vydrzely od 19.1.08 do 4.7.08. Rozinany v prumeru 6xdenne. Ale svit super. kolikrát je rozsvítíš je jedno, důležitý je, kolik hodin nasvítily Citovat
Freedom Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 No já teda svítím hodně a žárovek jdem vyzkoušel mraky od osramu přes philipse a různý jiný - poznatek -čím jsou dražší a víc svítí tím dříve odejdou . Rekord : osramky za 500,- za dva dny a reklamace samozřejmě neuznána - nemontoval to servis a kdoví co jsem s nimi dělal a sahal jsem na ně atd. Teď mám z MAKRA za cca 100,- přes rok a stále svítí - sice určitě ne jak ty \"lepší\" ale stačí. Citovat
Edison Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: Freedom No já teda svítím hodně a žárovek jdem vyzkoušel mraky od osramu přes philipse a různý jiný - poznatek -čím jsou dražší a víc svítí tím dříve odejdou . Rekord : osramky za 500,- za dva dny a reklamace samozřejmě neuznána - nemontoval to servis a kdoví co jsem s nimi dělal a sahal jsem na ně atd. Teď mám z MAKRA za cca 100,- přes rok a stále svítí - sice určitě ne jak ty \"lepší\" ale stačí. No to bych s nimi pěkně vyběhl, takhle odbýt reklamaci. :-D Citovat
Béďa Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: KUBBACHER Ja si za tím stojím, opravdu mě nenadchly, jinak samozřejmě, že svítím dost, když je to poviné. A nějaký podstatný rozdíl od běžných žárovek jsem nepoznal - bohužel.:roker Jinak kdybych je měl měnit každý rok, tak raději už koupim xenony. jj, tak kazdymu vyhovuje neco.. ted jsem si tak vzpomel ze jsem mel SVS a ne CB ty jsem mel jen parkovacky.. tak to treba bylo tim Citovat
jojo0608 Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Tie Osram CB mala frajerka na Tigre, pretože si kúpila svetlá Angel Eyes a kruhy okolo svetieľ svietili na bielo a myslela, že s CB to bude krajšie. Prvá odišla po 5 týždňoch, druhá po 6-tych týždňoch. takže si kúpila xenony 6000k, LED parkovačky a blinkre s chrómovou sklennou baňkou a teraz to vyzerá super. Myslím že CB je škoda peňazí a xenon bez čočky žiary len na veveričky a na protiidúce autá (takým majstorm dávam diaľkové). Citovat
lumpma Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Původně zaslal: jojo0608 Tie Osram CB mala frajerka na Tigre, pretože si kúpila svetlá Angel Eyes a kruhy okolo svetieľ svietili na bielo a myslela, že s CB to bude krajšie. Prvá odišla po 5 týždňoch, druhá po 6-tych týždňoch. takže si kúpila xenony 6000k, LED parkovačky a blinkre s chrómovou sklennou baňkou a teraz to vyzerá super. Myslím že CB je škoda peňazí a xenon bez čočky žiary len na veveričky a na protiidúce autá (takým majstorm dávam diaľkové). A ja dalkovymi oplacim :P:P Citovat
Edison Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Původně zaslal: jojo0608 Tie Osram CB mala frajerka na Tigre, pretože si kúpila svetlá Angel Eyes a kruhy okolo svetieľ svietili na bielo a myslela, že s CB to bude krajšie. Prvá odišla po 5 týždňoch, druhá po 6-tych týždňoch. takže si kúpila xenony 6000k, LED parkovačky a blinkre s chrómovou sklennou baňkou a teraz to vyzerá super. Myslím že CB je škoda peňazí a xenon bez čočky žiary len na veveričky a na protiidúce autá (takým majstorm dávam diaľkové). Taky problikáváš prostě z principu? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 nalevo Cool Blue 4000K Osram a na pravo hid xenon 8000K Citovat
Guest minimaxa Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 a při správném seřízení to neoslňuje, kdopak z vás jezdí 2x do roka na seřízení světel, tak jak by se jezdit mělo? hm? Citovat
jojo0608 Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: jojo0608 Tie Osram CB mala frajerka na Tigre, pretože si kúpila svetlá Angel Eyes a kruhy okolo svetieľ svietili na bielo a myslela, že s CB to bude krajšie. Prvá odišla po 5 týždňoch, druhá po 6-tych týždňoch. takže si kúpila xenony 6000k, LED parkovačky a blinkre s chrómovou sklennou baňkou a teraz to vyzerá super. Myslím že CB je škoda peňazí a xenon bez čočky žiary len na veveričky a na protiidúce autá (takým majstorm dávam diaľkové). Taky problikáváš prostě z principu? Nepreblikávam, hneď prepnem diaľkové nastálo. Pretože ten macher by si mohol uvedomiť aké je to nepríjemné pre protiidúcich. Ono je iné keď tú xenonovú výbojku strčíš do klasického svetla (ako na starom modely 406) - to neožaruje. V novom modely alebo ešte horšie na Fábii s čírimi reflektormy a bez optiky to moc žiari do vzduchu a nie na cestu. Mám nový model a tiež by som chcel xenony ale reflektory sú bez čočky, tak to tam nedám. I keď napr. Nissan optiku pri xenonoch vôbec nepoužíva..ale na to majú prispôsobený reflektor. Citovat
vojti26 Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 premyslel jsem nad xenonama ale zaslech jsem,ze pokud bude treba bouracka a protijedouci tvrdi,ze byl oslepenej a ja nemam nejakej ten papir na xenony tak jsem ostrouhal a je to moje vina jo? Citovat
Edison Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Původně zaslal: jojo0608 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: jojo0608 Tie Osram CB mala frajerka na Tigre, pretože si kúpila svetlá Angel Eyes a kruhy okolo svetieľ svietili na bielo a myslela, že s CB to bude krajšie. Prvá odišla po 5 týždňoch, druhá po 6-tych týždňoch. takže si kúpila xenony 6000k, LED parkovačky a blinkre s chrómovou sklennou baňkou a teraz to vyzerá super. Myslím že CB je škoda peňazí a xenon bez čočky žiary len na veveričky a na protiidúce autá (takým majstorm dávam diaľkové). Taky problikáváš prostě z principu? Nepreblikávam, hneď prepnem diaľkové nastálo. Pretože ten macher by si mohol uvedomiť aké je to nepríjemné pre protiidúcich. Ono je iné keď tú xenonovú výbojku strčíš do klasického svetla (ako na starom modely 406) - to neožaruje. V novom modely alebo ešte horšie na Fábii s čírimi reflektormy a bez optiky to moc žiari do vzduchu a nie na cestu. Mám nový model a tiež by som chcel xenony ale reflektory sú bez čočky, tak to tam nedám. I keď napr. Nissan optiku pri xenonoch vôbec nepoužíva..ale na to majú prispôsobený reflektor. Oslňuje každej trouba, kterej neví, na co má to kolečko na sklopení světel. A to nezávisle na tom, jestli má Xe, nebo halogen. Základem prostě jsou správně seřízená světla, víme? Ne to, co je zdroj. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.