Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Původně zaslal: minimaxa

a já ne a ne a ne, a schválně kdo uhádne proč.... :mrk:P

Protože máš xenony :roll

áááá, no to taky, ale protože jich tu mám plnej regál :D:aut

Odesláno

nikdo je nekupuje co.... :D

Odesláno

nikdo je nekupuje co.... :D

včera přišlo zboží :nevim

Odesláno
Původně zaslal: Demo

jinak nova zkusenost s H4 NightBreaker - v transitu vydrzely od 19.1.08 do 4.7.08. Rozinany v prumeru 6xdenne. Ale svit super.

kolikrát je rozsvítíš je jedno, důležitý je, kolik hodin nasvítily ;)

Odesláno

No já teda svítím hodně a žárovek jdem vyzkoušel mraky od osramu přes philipse a různý jiný - poznatek -čím jsou dražší a víc svítí tím dříve odejdou . Rekord : osramky za 500,- za dva dny a reklamace samozřejmě neuznána - nemontoval to servis a kdoví co jsem s nimi dělal a sahal jsem na ně atd. Teď mám z MAKRA za cca 100,- přes rok a stále svítí - sice určitě ne jak ty \"lepší\" ale stačí.

Odesláno
Původně zaslal: Freedom

No já teda svítím hodně a žárovek jdem vyzkoušel mraky od osramu přes philipse a různý jiný - poznatek -čím jsou dražší a víc svítí tím dříve odejdou . Rekord : osramky za 500,- za dva dny a reklamace samozřejmě neuznána - nemontoval to servis a kdoví co jsem s nimi dělal a sahal jsem na ně atd. Teď mám z MAKRA za cca 100,- přes rok a stále svítí - sice určitě ne jak ty \"lepší\" ale stačí.

No to bych s nimi pěkně vyběhl, takhle odbýt reklamaci. :-D

Odesláno
Původně zaslal: KUBBACHER

Ja si za tím stojím, opravdu mě nenadchly, jinak samozřejmě, že svítím dost, když je to poviné. A nějaký podstatný rozdíl od běžných žárovek jsem nepoznal - bohužel.:roker:roker

Jinak kdybych je měl měnit každý rok, tak raději už koupim xenony.

jj, tak kazdymu vyhovuje neco.. ted jsem si tak vzpomel ze jsem mel SVS a ne CB ty jsem mel jen parkovacky.. tak to treba bylo tim :)

Odesláno

Tie Osram CB mala frajerka na Tigre, pretože si kúpila svetlá Angel Eyes a kruhy okolo svetieľ svietili na bielo a myslela, že s CB to bude krajšie. Prvá odišla po 5 týždňoch, druhá po 6-tych týždňoch. takže si kúpila xenony 6000k, LED parkovačky a blinkre s chrómovou sklennou baňkou a teraz to vyzerá super. :super

Myslím že CB je škoda peňazí a xenon bez čočky žiary len na veveričky a na protiidúce autá (takým majstorm dávam diaľkové).

:papa

Odesláno
Původně zaslal: jojo0608

Tie Osram CB mala frajerka na Tigre, pretože si kúpila svetlá Angel Eyes a kruhy okolo svetieľ svietili na bielo a myslela, že s CB to bude krajšie. Prvá odišla po 5 týždňoch, druhá po 6-tych týždňoch. takže si kúpila xenony 6000k, LED parkovačky a blinkre s chrómovou sklennou baňkou a teraz to vyzerá super. :super

Myslím že CB je škoda peňazí a xenon bez čočky žiary len na veveričky a na protiidúce autá (takým majstorm dávam diaľkové).

A ja dalkovymi oplacim :P:P:P

Odesláno

Taky problikáváš prostě z principu?

Odesláno

a při správném seřízení to neoslňuje, kdopak z vás jezdí 2x do roka na seřízení světel, tak jak by se jezdit mělo? hm?

post-0-14109601412306_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Nepreblikávam, hneď prepnem diaľkové nastálo. :bacha Pretože ten macher by si mohol uvedomiť aké je to nepríjemné pre protiidúcich.

Ono je iné keď tú xenonovú výbojku strčíš do klasického svetla (ako na starom modely 406) - to neožaruje.

V novom modely alebo ešte horšie na Fábii s čírimi reflektormy a bez optiky to moc žiari do vzduchu a nie na cestu.

Mám nový model a tiež by som chcel xenony ale reflektory sú bez čočky, tak to tam nedám. :(

I keď napr. Nissan optiku pri xenonoch vôbec nepoužíva..ale na to majú prispôsobený reflektor.

Odesláno

premyslel jsem nad xenonama ale zaslech jsem,ze pokud bude treba bouracka a protijedouci tvrdi,ze byl oslepenej a ja nemam nejakej ten papir na xenony tak jsem ostrouhal a je to moje vina jo?

Odesláno

Původně zaslal: Edison

Nepreblikávam, hneď prepnem diaľkové nastálo. :bacha Pretože ten macher by si mohol uvedomiť aké je to nepríjemné pre protiidúcich.

Ono je iné keď tú xenonovú výbojku strčíš do klasického svetla (ako na starom modely 406) - to neožaruje.

V novom modely alebo ešte horšie na Fábii s čírimi reflektormy a bez optiky to moc žiari do vzduchu a nie na cestu.

Mám nový model a tiež by som chcel xenony ale reflektory sú bez čočky, tak to tam nedám. :(

I keď napr. Nissan optiku pri xenonoch vôbec nepoužíva..ale na to majú prispôsobený reflektor.

Oslňuje každej trouba, kterej neví, na co má to kolečko na sklopení světel. A to nezávisle na tom, jestli má Xe, nebo halogen. Základem prostě jsou správně seřízená světla, víme? Ne to, co je zdroj.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...