Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám malú otázočku raz za čas sa filter fap čistí píše Vám pri tomto úkone nejakú hlášku ?

Saturation fap filter - veľký display a na palubovke sa ukáže ikonka FAP filtra po cca 5 minútach to zmizne.

[upravil dne 15.6.2009 ROMANPU]

Odesláno

NIe, toto sa objaví ak spôsob jazdy neumožňuje vypálenie filtra a ten už je zanesený. Vtedy treba auto prevetrať mimo mesta. Ináč vypaľovanie filtra normálne nerozpoznáš.

[upravil dne 7.7.2008 AnotherOne]

• O 11 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Ináč vypaľovanie filtra normálne nerozpoznáš.

[upravil dne 7.7.2008 AnotherOne]

Tak to jsou jenom řeči,dá se to poznat na stilu jízdy.Dělalo to takový jako by cukání.Ty dodatečný vstřiky paliva jsou znát.

Odesláno

To spíš ty tady děláš :blablabla když toto tvrdíš.Toto tvrdí i automobilky,že to neni poznad během jízdy,ale jsou to jenom obchodní bludy.Nesmíš jim hned všechno věřit.

Odesláno

Ne,když mi ho kuchal tak říkal že nebyl skoro vůbec zanesenej.Vždy když jsem,při camračkách,spozoroval (podle stilu jízdy) regeneraci tak jsem to jel protáhnout,aby se filtr vypálil.Teť mam od něj pokoj.

Odesláno

Pripájam sa k tým čo to nerozpoznajú, ale cukanie rozpoznám hneď, zatiaľ som nikdy nezaregistroval, kedy sa vypaľuje, a načo nezanesený filter odstraňovať, pokiaľ to ide nechal by som to tak...ale na 1,6 Hdi možno dačo aj poznať, ja hovorím za 2,2Hdi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...