HOFA Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Mám takový dotaz jezdím se svým vozem asi 3 měsíce a když vyhodnocuji udaje s počítače tak mě udává průměrnou spotřebu stále stejnou hodnotu 6,6,beze změny stále stejný údaj. Tak se chci zeptat jestli je to v pořádku a popřípadě tady hoďte váše údaje o prúměrné spotřebě. Díky. Citovat
Berkoff Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 pardon, nemam 207 .... MESSAGE DELETED [upravil dne 7/7/08 Berkoff] Citovat
KoNG Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 spotřebu mám v podpise včetně toho jak ukazuje pal PC Citovat
Ferry Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: Berkoff 8,3 - 8,6, po upgradu PC cca 7,9 - 8,0 ty jezdis s 207, na kterou se dotycny pta ? zpet k otazce, co se ti na tom udaji nezda ? nulujes ten udaj vzdy po natankovani ? Kolik ti vychazi vypoctena spotreba z jednoduche rovnice litry*100/kilometry ? Citovat
Ferry Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 jinak mensi prehled o spotrebac si muzes udelat tady http://www.spritmonitor.de/en/overview/36-Peugeot/880-207.html?esearch=1&fueltype=2&power_e=65 zaroven si tam muzes zalozit zdarma ucet, psat si tam veskere naklady na provoz auta a mit tak pekny a prehledny prehled Citovat
HOFA Odesláno 7. červenec 2008 Autor Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Berkoff 8,3 - 8,6, po upgradu PC cca 7,9 - 8,0 ty jezdis s 207, na kterou se dotycny pta ? zpet k otazce, co se ti na tom udaji nezda ? nulujes ten udaj vzdy po natankovani ? Kolik ti vychazi vypoctena spotreba z jednoduche rovnice litry*100/kilometry ? Tak ten udaj jsem opravdu po natankování nenuloval,jen mě nejde do hlavy,že je ten udaj 6.6 stále stejný a nemění se.Já myslím,že by se to mělo nějakým způsobem měnit,dle způsobu jízdy. Citovat
AnotherOne Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Záleží od toho, ako dlho nebol nulovaný. Ak to je priemer na niekoľko tisíc km, pár km jazdy iným štýlom ním nepohne. Vynuluj a uvidíš zmenu. [upravil dne 7.7.2008 AnotherOne] Citovat
wagy Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: AnotherOne Záleží od toho, ako dlho nebol nulovaný. Ak to je priemer na niekoľko tisíc km, pár km jazdy iným štýlom ním nepohne. Vynuluj a uvidíš zmenu. [upravil dne 7.7.2008 AnotherOne] PRESNE TAK Citovat
HOFA Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 Díky pánové dnes vynuluji a dám vědět. Přeji krásné léto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.