HOFA Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Tak jsem měnil,žárovku H11 v mlhovce,jen pro zajímavost jsem sjel do Peugeotu v Olmiku a když mě prodavč sdělil cenovku 960 kč,šel jsem do kolen Nicméně ani u náhrady to není žádná procházka rúžovým sadem 370 kč už jsem dal,páč se mě nechtělo dále hledat. No je to opět lobing výrobních fabrik,tato halogenka je jakýsi celý komponent i s paticí a konektorem,proto zřejmě ta příšerná cena,kdyby žárovky byly jako třeba H6 jen klasická žárovka cena by vypadala určitě jinak. Hnus co se zkouší na lidi. Citovat
Ferry Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: HOFA Tak jsem měnil,žárovku H11 v mlhovce,jen pro zajímavost jsem sjel do Peugeotu v Olmiku a když mě prodavč sdělil cenovku 960 kč,šel jsem do kolen Nicméně ani u náhrady to není žádná procházka rúžovým sadem 370 kč už jsem dal,páč se mě nechtělo dále hledat. No je to opět lobing výrobních fabrik,tato halogenka je jakýsi celý komponent i s paticí a konektorem,proto zřejmě ta příšerná cena,kdyby žárovky byly jako třeba H6 jen klasická žárovka cena by vypadala určitě jinak. Hnus co se zkouší na lidi. spis nakupujes ve spatnych kramech, staci se podivat do par eshopu a nasel bys nekolik obchodu, kde bys ji koupil za 1/10 ceny, napr. http://www.unishop.cz/ishop/index.php?a=detail&d=53 zde treba znackova Osram za 46Kc http://www.e-light.cz/svitidlo/151918/35849/ [upravil dne 7/7/08 Ferry] Citovat
pastorek Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Ferry, to H11 asi nebol preklep. Tie sú pomerne drahé. Ešte ide o to či zháňal správnu. Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Tak jsem měnil,žárovku H11 v mlhovce Původně zaslal: Ferry spis nakupujes ve spatnych kramech, staci se podivat do par eshopu a nasel bys nekolik obchodu, kde bys ji koupil za 1/10 ceny, napr. http://www.unishop.cz/ishop/index.php?a=detail&d=53 zde treba znackova Osram za 46Kc http://www.e-light.cz/svitidlo/151918/35849/ [upravil dne 7/7/08 Ferry] Hofa má ale jinou žárovku a tam je ta cena bohužel taková. Citovat
Ferry Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 aha omlouvam se, myslel jsem ze jde o preklep, pac do mlhovek se vetsinou davaj H1, no H11 se da sehnat kolem 220Kc Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: Ferry aha omlouvam se, myslel jsem ze jde o preklep, pac do mlhovek se vetsinou davaj H1, no H11 se da sehnat kolem 220Kc Já jsem našel nejlevněji za 450 Philips. Ještě že to v autě nemám. Citovat
KoNG Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 heh tak to je něco a já bejt výrobce tak tu mlhovku udělám tak že ta žárovka po pár svíceních praskne ať na tom točí firmy jestě více Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 H11 Osram Night Breaker 389,-Kč MOC a to je nejdražší varianta kterou Osram dělá, takže Standart od stejné značky bude kolem 200-240Kč - přesně nevím, nemám momentálně skladem jinak do podobných mlhovek existují H8,9,10,11 Citovat
HOFA Odesláno 7. červenec 2008 Autor Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: KoNG heh tak to je něco a já bejt výrobce tak tu mlhovku udělám tak že ta žárovka po pár svíceních praskne ať na tom točí firmy jestě více Hmmm tak to GRT. Citovat
KoNG Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: HOFA Původně zaslal: KoNG heh tak to je něco a já bejt výrobce tak tu mlhovku udělám tak že ta žárovka po pár svíceních praskne ať na tom točí firmy jestě více Hmmm tak to GRT. to byl joke Citovat
HonzaZ Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Například ACI: H11 Osram 295,- Kč; H11 Hella 351,- Citovat
luky386 Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 taktiez mi treba vymenit ziarovku v hmlovke... co tam teda ide? H1 alebo H11? Este by som bol rad, ak by ste mi poradili ako ju odtial vybrat, lebo sa tam nemozem dostat... hmlovka je zabodovana viac ku kraju naraznika... lebo som si vsimol ze su dvojako montovane.. tak ja mam to co je viac ku kraju... v takom ciernom plastovom ,,puzdre\".. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.