MJSytic Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 V sobotu jsem měl tu čest kočírovat \"rodinné kombi\" dle mého gusta Jediné nepatrné mínus - není to peugeot Ale vím, že se pár lidem na clubu bude určitě líbit stejně tak, jako mě Citovat
MJSytic Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 Parametry testovaného vozu: Objem 2290 ccm, Turbo Výkon 184 kW (250 PS) @ 5300 Točivý moment [Nm]/RPM: 370 @ 1900 Výbava aut. převodovka, 4 x airbag, stabilizace podvozku (ESP), ABS, potahy kůže, posilovač řízení, palubní počítač, multifunkční volant, 17\" litá kola, indikátor parkování, nastavitelný volant, el. seřiditelná sedadla, vyhřívaná všechna sedadla, sportovní sedadla, sportovní podvozek, venkovní teploměr, tempomat, dělená zadní sedadla, senzor stěračů, klimatizovaná přihrádka, aut. dvouzonová klimatizace, xenonové světlomety, el. okna, ostřikovače světlometů, spoiler, křídlo, zadní stěrač, mlhovky, střešní nosič, vyhřívaná zrcátka, el. zrcátka, zámek řadící páky, imobilizér, alarm, centrál dálkový, CD přehrávač, originál autorádio Poznámka audio Harman-Kardon 8xrepro, subwoofer. [upravil dne 6.7.08 MJSytic] Citovat
destiny Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 SAAB se nikdy nevyznačoval nijak převratným designem, ale to svezení ! Citovat
kveton Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Mě osobně se tohle auto moc líbí, sám mám tu čest s tímhle jezdit, ale v sedanu a svezení fakt paráda!!! Akorát to mám v béžové barvě a dekor dřevo Citovat
f3Rd@ Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Aero je parada, uvazoval jsem o vymene za 406, ale sedl jsem do obyc verze a ta me tak zklamala, ze jsem se pak po Aeru ani neshanel. Citovat
jozefsv Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: Fusion Ta palubka je naprosto otřesná si ma predbehol.fakt otras,ale motor 250 konikov to je sila Citovat
Bohouš Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Výkon parádní, palubka mega mazec :roker Citovat
Kekros Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 palubka nic moc, ale auto bomba až na ten automat Citovat
barenst Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Vsichni ridi auta jen SAAB se pilotuje Citovat
John Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Tak tak parkát jsem měl možnost tyhle ,,letadla\" řídit a musím říct,že je to supr zážitek.... osobně bych si na to zvykl rychle.. ;) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 tak motor je super, výkon výbornej, ale je to malý a znám pohodlnější vůz :aut Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: minimaxa tak motor je super, výkon výbornej, ale je to malý a znám pohodlnější vůz :aut multipla? Saab pěkný, vadila by mě automatická převodovka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.