Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

V sobotu jsem měl tu čest kočírovat \"rodinné kombi\" dle mého gusta :roker

Jediné nepatrné mínus - není to peugeot :( Ale vím, že se pár lidem na clubu bude určitě líbit stejně tak, jako mě :D

post-0-14109601341037_thumb.jpg

Odesláno

Parametry testovaného vozu:

Objem 2290 ccm, Turbo

Výkon 184 kW (250 PS) @ 5300

Točivý moment [Nm]/RPM: 370 @ 1900

Výbava aut. převodovka, 4 x airbag, stabilizace podvozku (ESP), ABS, potahy kůže, posilovač řízení, palubní počítač, multifunkční volant, 17\" litá kola, indikátor parkování, nastavitelný volant, el. seřiditelná sedadla, vyhřívaná všechna sedadla, sportovní sedadla, sportovní podvozek, venkovní teploměr, tempomat, dělená zadní sedadla, senzor stěračů, klimatizovaná přihrádka, aut. dvouzonová klimatizace, xenonové světlomety, el. okna, ostřikovače světlometů, spoiler, křídlo, zadní stěrač, mlhovky, střešní nosič, vyhřívaná zrcátka, el. zrcátka, zámek řadící páky, imobilizér, alarm, centrál dálkový, CD přehrávač, originál autorádio

Poznámka audio Harman-Kardon 8xrepro, subwoofer.

[upravil dne 6.7.08 MJSytic]

post-0-14109601342234_thumb.jpg

Odesláno

Mě osobně se tohle auto moc líbí, sám mám tu čest s tímhle jezdit, ale v sedanu a svezení fakt paráda!!!

Akorát to mám v béžové barvě a dekor dřevo

Odesláno

tak motor je super, výkon výbornej, ale je to malý a znám pohodlnější vůz :D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...