Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

NEONové nové přibližovadlo IV

Recommended Posts

Odesláno

Tak je to tu ... ve čtvrtek se prodala 406tá v sedanu a od pátku sedlám nový auto.

Jak kolovaly zvěsti, že to bude BAWOR, tak příznivce Německé značky zklamu, je to opět Francouz a to stejný, jako jsem měl, jen v kombajnu.. Bawor byl takly v plánu, ale byl ještě o dost dál a o dost dražší ... :nevim:D

TAKŽE NA PEUGET - CLUBU JEŠTĚ NĚJAKEJ TEN PÁTEK COBY ČLEN S VOZEM ZNAČKY PEUGEOT BROUZDAT BUDU ... ;)

Pár info: SV, vyrobeno 1998, 4pytliky, autoklima, el. okna, zrcátka, imobiliser, autostírání ... ...

Auto má najeto 185000km, serviska (poslední servis 172tkm), po prvním majiteli z Něměc, ročník narození 1928. Bude na něm drobet práce (hlavně nápravy - investice za pár kaček), ale myslim, že bude OKey ...

EDIT: jo a pochopitelně velký dík patří Bohoušovi za support při převozu, kterej byl trochu divočejší, ale zdařilo se nakonec ... ;)

[upravil dne 6/7/2008 Neon]

post-0-14109601338291_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: kujon106

gratulace, ale \"ročník narození 1928\" - to ses asi upsal, že? :D

Myslíš, že Němci se nedožívají 80 let?

Tohle je ale francouz převlečenej za němce :D Ale teďka koukám že sem se překoukl já, 1928 jsem pokládal za r.v. auta, né \"rok výroby\" předchozího majitele :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...