PnR Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Ahojte potrebujem sa dostat k centralu a ako som cital tak musim vybrat sedadlo spolujazdca, a potom pas a ten plastovy kryt a tam ho najdem.. len to sedadlo neviem vybrat, myslel som ze ho vysrubujem ale podarili sa mi iba tie srubky vzadu, do tych vpredu som sa nevdel dostat lebo zavadzalo sedadlo.. je na to nejaky specialny sposob? Citovat
Ferry Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 podle mne je jednotka za zadnima sadackama, ne pod predni Citovat
PnR Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 v 406 mozno... v 306 hatchbacku su tam... hladal som to tu na fore, a boli tu aj niekde fotky tej jednotky Citovat
Ferry Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: PnR v 406 mozno... v 306 hatchbacku su tam... hladal som to tu na fore, a boli tu aj niekde fotky tej jednotky ve 406 je pod palubkou za kastlikem spolujezdce, ve 306 za pravou zadni sedackou [upravil dne 6/7/08 Ferry] Citovat
Stifler Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: PnR v 406 mozno... v 306 hatchbacku su tam... hladal som to tu na fore, a boli tu aj niekde fotky tej jednotky Ono to bylo asi u každýho ročníku 306ky jinde. Já četl na fóru, že je ŘJ pod zadníma sedačkama (u XSička jsem ji tam taky měl), ale u GTička tam neni, takže budu spoléhat právě na místo pod B sloupkem. Citovat
PnR Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 no a viete mi poradit ako mam vybrat tu sedacku? alebo ako sa tam dostat? Citovat
Stifler Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: PnR no a viete mi poradit ako mam vybrat tu sedacku? alebo ako sa tam dostat? No, já sedačky vyndával z XSička, ale už si přesně nevzpomínám, jak to bylo. Myslim ,že to šlo odšroubovat všechno - já na to aspoň měl vhodný nářadí. Citovat
PnR Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 no ja mam akuratny nastroj.. ale neviem odtocit tie prednu srubky lebo tam zavadza plast co je na sedacke saaakra Citovat
Tosko Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 stacčsi zohnať malú gola-sadu kde mášt :superorxové nadstavce a račnou to musíš dať krásne von Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.