Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

copak někdo házel trám??či následek nějaké buřiny či větru .Tohle dovede velice naštvat

Odesláno

Auto parkuje ve stodole a nad nim, pod strechou, jsou volne polozeny tramy, tak na nich asi v noci radily kocky.......jinak si to nedovedeme vysvetlit...:bojim

[upravil dne 6.7.2008 meldal]

Odesláno

Dostat z kočky peníze na nové okno - v tom bych viděl poměrně zásadní problém (ještě že to neodnesla střecha, to by bylo možná dost špatný)

Odesláno

jj, kdyby to prasklo do strechy, tak by to bylo zly....vedle stalo jeste jedno auto....

No jo, jenze tem kockam to nikdo nedokaze :roll;) treba to ma zahadnejsi pozadi :o

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

No, podle fotky ta 106ka stála v tý stodole už hodně dlouho, takže si o to koledovala sama :D:aut

spis to bude spoust po padajicim tramu...

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Původně zaslal: Stifler

No, podle fotky ta 106ka stála v tý stodole už hodně dlouho, takže si o to koledovala sama :D:aut

spis to bude spoust po padajicim tramu...

To se mi moc nezdá... :roker:P

Odesláno
Původně zaslal: meldal

Poranu clovek prijde k autu a z nej couha tram :roll No, aspon, ze se trefil jen do okna, jinak skoda zadna....

když tam máš tu nálepku STOP 24-už tě někdy někdo v noci zastavil..?myslím příslušníky za tebou jedoucí:myslim

Odesláno

Stifler: Jak pise f3Rd@ je to spoust po padajicim tramu...to vis kazdej tejden nelezu po stodole a neutiram prach....:D...

peugeotkovic:....no me s tim nikdo nestavel, ja s tim nejezdim...:)

Odesláno

Stifler: Jak pise f3Rd@ je to spoust po padajicim tramu...to vis kazdej tejden nelezu po stodole a neutiram prach....:D...

peugeotkovic:....no me s tim nikdo nestavel, ja s tim nejezdim...:)

Možná bys jen mohl lézt po stodole a odstraňovat nebezpečné trámy. :D:aut

Odesláno

Auto parkuje ve stodole a nad nim, pod strechou, jsou volne polozeny tramy, tak na nich asi v noci radily kocky.......jinak si to nedovedeme vysvetlit...:bojim

[upravil dne 6.7.2008 meldal]

Kočky? Dvounohé?:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...