Gotrek Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 Na webu zatím nic není, ale už jsem postřehl reklamu na jarní servisní prohlídku Peugeot za 99,-. Sejdeme se u Peugeotu... Citovat
nynanek Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 A je ta prohlídka vůbec k něčemu dobrá ? Vždy? tam kontrolujou jen věci, co zvládne každej sám. Nebo se mýlím ? Citovat
Dress Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 http://www.peugeot.cz/page.php?page=promo_servis Citovat
Petano Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 a vemou me tam vubec kdyz mam takovyho dedecka Citovat
Gotrek Odesláno 3. březen 2004 Autor Odesláno 3. březen 2004 Já myslím, že za tu cenu se to hodí. A krom jiného člověk bude vědět na co se zaměřit přednostně při zvelebování našich mazlíků. Citovat
Dress Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 nedělal nějakou první vstupní prohlídku zdarma i Vašenda alespoň před časem? Citovat
Bohouš Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 Nevztahuje se ta cena jen na vozy do určitého roku výroby ??? Citovat
JohnnyGreen Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Nevztahuje se ta cena jen na vozy do určitého roku výroby ??? Ta poslední byla jen pro vozy do 8 let, se svym veteránem jsem ostrouhal . Tenkrát jsem se ptal v Praze u Domanského (ve dvou servisech) Citovat
Bohouš Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 No já dopadl přesně tak. Ještě by mě tam našli něco rezavýho, nebo starýho. :D Citovat
Gotrek Odesláno 5. duben 2005 Autor Odesláno 5. duben 2005 No já nevím... loni jsem se na to vykašlal, ale letos jsem se objednal a jdu ve středu... Technik se mě ptal jen na typ vozu, ne na stáří. Pro zajímavost, tady je seznam servisních úkonů: Obsah servisní prohlídky • Zkušební jízda • Kontrola chodu ruční brzdy • Zvednutí vozidla na zvedák • Kontrola stavu a vůle ložisek předních kol, kontrola stavu předních pneu • Demontáž předních kol • Měření tlouš?ky kotouče (kontrola minimálního rozměru) • Kontrola stavu opotřebení brzdových destiček • Kontrola stavu a vůle kulových čepů řízení (ev. tyček stabilizátoru) • Kontrola stavu a těsnosti manžet poloos • Kontrola předních tlumičů pérování (vizuálně) • Kontrola úniků oleje motoru a převodovky • Kontrola upevnění, těsnosti a koroze výfuku • Kontrola stavu lanovodů ruční brzdy • Kontrola stavu a těsnosti brzdového potrubí • Kontrola zadních tlumičů pérování (vizuálně) • Kontrola stavu a vůle ložisek zadních kol, kontrola stavu zadních pneu • Montáž předních kol (kontrola utažení momentovým klíčem), spuštění vozidla • Kontrola osvětlení vozidla, seřízení světlometů • Kontrola stavu všech řemenů příslušenství (dle typu vozidla) • Kontrola stavu provozních kapalin: motorový olej, chladicí kapalina, kapalina ostřikovače Spoustu toho zvládnu sám, na to aby mi řekli, že mám díru ve výfuku, nemusím jezdit do Peugeotu , ale třeba seřízení světlometů a kontrola dílů přední nápravy se šiknou, jelikož ji musím poopravit, tak budu vědět na co se zaměřit a jestli jsem něco nepřehlédl. Uvidíme jak dopadnu. Jestli mě vyhodí, že mám auto starší 8 let, tak je pošlu někam.. Citovat
Kurt Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 Tak já to už mám za sebou - zjištěné závady: popraskaný rozvodový řemen, prasklé zadní silentbloky přední nápravy, prolínání oleje z převodovky. Za 99Kč celkem dobrý Jo a mimochodem: mám autí r.v.96, takže myslím, že limit 8 let žádný nebude;) Citovat
Holly Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Mě řekli v Praze u Domanskýho, že berou auta od r. v. 1995, ale kdyby nebyli až do posledního dne akce obsazený, tak měli snahu mě jí taky udělat (maj prej 50 aut navíc než můžou rozumně zvládnout, takže v Praze u D. prostě šlus). Citovat
Bohouš Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 To Holly - kdy? ty sis jí už udělal sám, ne ?? :D Citovat
Holly Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Třeba jsem na něco důležitýho zapomněl, aspoň by mi udělali geometrii a seřídili světla, včera jsem je seřizoval šroubovákem od oka.:D:D:o:cool: Citovat
Gotrek Odesláno 8. duben 2005 Autor Odesláno 8. duben 2005 Takže některé věci na prohlídce mě nepřekvapily, o nich jsem věděl a postupně je říším (děravý výfuk, tyčky stabilizátoru, silentbloky ramen a uložení stabilizátoru). O některých jsem nevěděl a jsem rád, že o nich vím (děravá vnitřní mažeta poloosy, únik oleje z těsnění pod hlavou a gufera kliky). A některé mě velmi překvapily (vůle ložisek na mostu, na levé straně zadní nápravy), vzhledem k tomu, že mi loni Vašendovci dělali repasi nápravy... Citovat
Tazman Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 Tak co kdo má za sebou jarní prohlídku za 99,- Kč Co všechno Vám řekli že musíte vyměnit:D To náražím na to aby Vás jarné prohlídka nevíšla na jiné prachy než 99,- Kč Citovat
Dave_k Odesláno 16. duben 2005 Odesláno 16. duben 2005 Mám to už za sebou. Vše OK kromě tyčky zadního stabilizátoru. NOBODY IT\'S PERFECT. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.