Guest Scratch Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: minimaxa a sakra, nějak se nám to tady rozpaluje :D:D marlin se rozpaluje, skonci v rybniku, my rozpalime gril az v patek Citovat
Marlin Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 no, ja budu rozplen uz od pulky pristiho tydne, až.... radsi nic Citovat
Dariska Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 něco s maturantkou určitě vymyslíme, ale teď musím jít pracovat, jelikož bráchova svatba je snad událost století či co, tak mě vyhnali mýt okna, jako kdyby se někdo na ně po ránu díval, než se pojede na obřad. Protesty mi nepomohli. Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 myt okna, u auta, nebo na baraku, to je pri svatbe rozdil :-D Citovat
Dariska Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: Scratch myt okna, u auta, nebo na baraku, to je pri svatbe rozdil :-D No to teda je. auto je hned. a auto budu umývat až dneska večer, protože s ním budu ještě dneska hodně jezdit a rozvážet výslužky atd. Zatím jsem ji stihla jen vysát a to spíš udělal Radel, než já Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 ja bych na svatbu umyl jen auto :-), garaz bych pretahl plachtou :-D doufam, ze nejaka vejsluzka zbyde i na P_club, sice tvrdsi kolacky, ale taky jsou dobry :-) [upravil dne 5/9/2008 Scratch] Citovat
KoudaK Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Tak tentokrát jedu bez pana Lumixe. :-( Bude se prevít jeden toulat s našima po České Canadě. Citovat
KoudaK Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: minimaxa a sakra, nějak se nám to tady rozpaluje :D:D marlin se rozpaluje, skonci v rybniku, my rozpalime gril az v patek Von zas v nějakým tom bahně vychladne... neboj... Citovat
maturantka Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Původně zaslal: KoudaK Tak tentokrát jedu bez pana Lumixe. :-( Bude se prevít jeden toulat s našima po České Canadě. Já ti půjčím svýho pana Lumixe, abys mohl střílet lidi dle libosti Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 no ja svyho lumixe nechal v byvale praci, pokud se tedy bavime o fotaku :-D Citovat
alternativ Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Ja vemu sveho Lumixe,pokud chcete:) Muze byt FZ18? Citovat
Medvěd Odesláno 10. září 2008 Autor Odesláno 10. září 2008 Vzhledem k předpovědi doporučuji s sebou dostatek teplého oblečení, možná ani spacák nebude od věci - v sobotu se očekává maximálně 13 C!!! [upravil dne 10/9/2008 Medvěd] Lančov - předpověď počasí.bin Citovat
Pavel T. Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Vidím, že Lumix se stává oblíbenou značkou pežoťáků - taky jednoho vezu.... a spacák určitě potřebovat nebude. Citovat
jaudax Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Kdyby někdo hledal GPS souřadnice jako já, tak je to tu : 48°56\'1.837\"N, 15°46\'0.638\"E Na penziony.cz mají špatné souřadnice! Uvidíme se tam - podvlíkačky mám Citovat
Přema Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: jaudax Kdyby někdo hledal GPS souřadnice jako já, tak je to tu : 48°56\'1.837\"N, 15°46\'0.638\"E Na penziony.cz mají špatné souřadnice! Uvidíme se tam - podvlíkačky mám Díky taky jsem to hledal......:papa:papa:papa Citovat
jaudax Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 jak už jsem pomohl alespoň jednomu, tak jsem spokojen! :D:D Citovat
Přema Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: jaudax jak už jsem pomohl alespoň jednomu, tak jsem spokojen! :D:D :D:D:D:papa:papa:papa Citovat
Garfield Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Šibeniční termín s novými klubovými tričky do e-shopu vyšel! Jsou hotové, v pozdním odpoledni je naložím PetaV-ovi do jeho kombíku a jedou na sraz do Medvědových spolehlivých tlap. Trička jsou bílá, kvalitní 240 g/m2, s véčkovým výstřihem, klubové logo (jak jinak) modré, a JE DOST XXL i XL (nescházejí ani L a M). Takže tentokrát se snad dostane i na přátele lva s mohutnější postavou (ne jako na Seči). Takže se počínaje dnešním večerem ptejte Medvěda, kdy otevře srazový e-shop a zásobte se! Zdraví Garfield (plačící, že tentokrát na sraz nemůže přijet....). Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Zdravím všechny právě jsme s Wlkem dorazili domů, sraz byl fajn jen obdivuju členy, kteří právě tančí na pyžamovém bále protože já bych tam asi umrzla:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.