Dariska Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Dariska Rybičky nepapat. Ryba je kámoš, ne žrádlo. Citovat
Marlin Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Marcel505 To vylovení kapra by šlo, to jo... Ale pak to zabíjení, toho bych nechtěl být účasten. Zabíjení neprovádí dobrovolníci z našich řad, na to je tam kuchař. OK. Já totiž vraždy nerad. Ale pak je tu ta druhá činnost - papání kaprů, do toho se mi moc chtít nebude... Hlavně aby to nebylo tak, že kdo si co vyloví, to si taky spapá... Marcel: Neboj, nikdo nic nechytí ;-). Podle mě jsou rybky docela rychlý, když potřebujou (pokud tam není pro ně místo metr krát metr:-)). Jinak jestli pojedu na sraz, tak prošvihnu rybí trhy u nás, takže tohle je něco jako náhrada? :-D Marcel a Marlin plácající se v bazénku s rybičkama Jen se nedelej, budes chytat taky A kdyz ne, tak te tam hodim Citovat
Dariska Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Že by se to tam zvrhlo ve vodní bitvu? Tak té se budu učastnit pěkně zdaleka. Přece jen si myslím, že nebude už takové teplo. Citovat
Marlin Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Ale Darisko. To by si prezila, teplo bude urcite Citovat
Dariska Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Marline, teplo možná ano, ale na koupání určitě ne. Já Tě klidně budu s radostí jen pozorovat. Citovat
Pepito Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Pepito Původně zaslal: Medvěd Tak přijeď na sobotu dopoledne, projeď si orienťák, eventuelně se můžeš i zúčastnit výlovu kapra - to vše za pouhou stokorunu za auto. Tak teď jsi asi něco nechtíc prozradil\"výlov kapra\" ,nebo jsem to tu nikde nezaznamenal.Je to nějaká soutěž?Budeme potřebovat svoje pruty? Kuk na hlavní stranu Sobota – po snídani (cca 9 – 10 hodin) bychom zahájili orientačně – poznávací výlet. Prozatím jsem přesvědčený, že tento orienťák bude pro srazové matadory příliš lehký, ale je tak stavěn hlavně proto, abyste měli dostatek času se někde zastavit na oběd, na prohlídku hradu, zámku – prostě abyste si sobotu pokud možno příjemně užili. Po dojezdu do campu (příjezd očekávám tak kolem 16 hodiny) proběhne v bazénu soutěž o výlov kapra vlastníma rukama – vítěz bude oceněn, ryby pak kolektivně sníme v rámci noční chuťovčičky. Po této soutěži bude večerní maso na lorně – v ceně je 2x100 g masa na člověka, ale pokud má někdo pocit, že to bude málo, mohu přiobjednat (100g = 40,- Kč). Po večeři nastoupí živá hudba a zahájíme „pyžamový bál“ – v rámci plesu bude zvolená komise, která vybere nejoriginálnější pyžamo, předpokládám samozřejmě i další soutěže (vše o drobné ceny) – no a s dobrou náladou se (aspoň pevně věřím) přeneseme k nedělnímu ránu. V tomto odstavci se o výlovu kapra píše - Předpokládané provedení - dobrovolníci se v plavkách (či bez - jak je ctěná libost) vnoří do vod bazénu a tam plovoucí kapry vlastníma rukama bez použití jakéhokoli jiného náčiní pochytají. Pro největšího rybáře je připravena cena, jinak předpokládám, že kapříci se budou hodit jako půlnoční chuťovčička. Pokud nebude příznivé počasí, tak nám je v kuchyni campu na půlnoc připraví, ale bohužel bez výlovu. Aha díval jsem se na první stránku tohoto vlákna už je mi to jasné tak do toho jdu jestli nezmrznu Citovat
maturantka Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 fajn, takže se v bazénku budou plácat kapři, Marcel, Marlin a Pepito, a Dariska a já tam budeme hozeny... hm, asi nepřijedu, mám to mooooc daleko . A ve studené vodě se můžu koupat i tady Citovat
Marlin Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: maturantka fajn, takže se v bazénku budou plácat kapři, Marcel, Marlin a Pepito, a Dariska a já tam budeme hozeny... hm, asi nepřijedu, mám to mooooc daleko . A ve studené vodě se můžu koupat i tady tak te tam nehodim, hlavne kdyz prijedes Citovat
Dariska Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: Marlin oka, takze tam putujes taky Marlinku a mě tam určitě taky nehodíš, kdo by pak vymýšlel různé šaškárny, když bych byla utopená. A Ty bys to pak nemohl dokumentovat. Citovat
Marlin Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Saskarny by vymyslela Maturantka, o to bych strach nemel Citovat
maturantka Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Nene, maturantka na šaškárny není, ještě není v klubu tak známá a stydí se . Nebo že bych už byla profláklá? . Každopádně se s Dariskou radši setkám někde na suchu než v bazénku s rybičkama. Citovat
Dariska Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: maturantka Nene, maturantka na šaškárny není, ještě není v klubu tak známá a stydí se . Nebo že bych už byla profláklá? . Každopádně se s Dariskou radši setkám někde na suchu než v bazénku s rybičkama. To ja taky radši někde v klidu na suchu. Citovat
Dariska Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: Marlin myslis ze nejsi v klubu tak znama jo :aut Já ji třeba myslím ještě neznám, ale ráda na srazu poznám a pak si nepřej co spolu vymyslíme třeba na Tebe Marlinku:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: Dariska Původně zaslal: Marlin myslis ze nejsi v klubu tak znama jo :aut Já ji třeba myslím ještě neznám, ale ráda na srazu poznám a pak si nepřej co spolu vymyslíme třeba na Tebe Marlinku:D Jejda, Marlin obětí spiknutí, už začínám litovat že tam nebudu:aut :D:D:D:D:D Citovat
Marlin Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: Dariska Původně zaslal: Marlin myslis ze nejsi v klubu tak znama jo :aut Já ji třeba myslím ještě neznám, ale ráda na srazu poznám a pak si nepřej co spolu vymyslíme třeba na Tebe Marlinku:D tak to sem zvedav co na me vymyslite :D Citovat
maturantka Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: Dariska Původně zaslal: Marlin myslis ze nejsi v klubu tak znama jo :aut Já ji třeba myslím ještě neznám, ale ráda na srazu poznám a pak si nepřej co spolu vymyslíme třeba na Tebe Marlinku:D Jo tak to něco vymyslíme... asi radši přes soukromý zprávy, ne? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 a sakra, nějak se nám to tady rozpaluje :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.