Medvěd Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Dnes jsem byl připravovat podzimní sraz a mám pro Vás tyhle základní informace. Sraz bude v campu Pohádka http://pohadka.lancov.cz/ který je vzdálen cca 10 km od Vranova nad Dyjí (camp samotný pak je na totální samotě několik km za vesnicí, takže nebudeme absolutně rušeni). Program: Pátek 12. 9. - příjezd účastníků, volná zábava (k večeři guláš s knedlíkem) Sobota 13. 9. - po snídani start orientačně-poznávacího výletu (tentokrát relativně krátký a podle mě i jednoduchý - ve srovnání s loňským podzimem teda určitě). Měli byste mít dostatek času zastavit se cestou na oběd, zajít i na prohlídku hradu, zámku či muzea jedné známé automobilové značky a odpoledne se sejdeme zpět v campu. Podle nálady a počasí je možno uspořádat nějaké hry nebo i využít volejbalového hřiště či bazénu. Večer bude kotleta na lorně, pro každého by měly být 2 x 100 g porce masa (pokud si myslíte, že to bude málo, mohu přiobjednat (100 g = 40 Kč)) Po večeři přijde zlatý hřeb programu - pyžamový ples (hlasování viz. - prosím, aby hlasovali jen Ti, kteří na sraz pojedou) s živou rockovou hudbou - tedy samozřejmě pokud o hudbu bude zájem. V neděli 14. 9. po snídani bude soutěž o železného pažouťáka/pažouťačku (podle počasí). Zatím nebudu prozrazovat o co přesně půjde, snad jen že se veškeré dispiclíny budou odehrávat přímo v areálu campu a že doufám v hojnou účast, aby z toho byla ta správná legranda. Po soutěži a obědě bychom celou podzimní sešlost mohli rozpustit. Co tato legrace bude stát?? Celková cena za sraz (tzn. 2x ubytování, 2x snídaně, 1x večeře, 1x kotleta, 1x nedělní oběd) je 900,- Kč (řádný člen 800,- Kč), děti do 3 let zdarma, 3 - 10 let = 550,- Kč. Protože velké množství z Vás NEMÁ zájem o nedělní oběd, cena srazu pro ně je 840,- (740,- Kč) . Pes údajně nic neplatí, pokud neničí zařízení, nekouše lidi apod. Romantici si mohou vzít stan, platit ale budou stejně, jako by spali v chatce. Startovné pro osádky bez ubytování je 100,- Kč. Celou sumu je potřeba zaplatit do 31.8.2008!!! Platbu zašlete na účet 106206306/5500, jako variabilní symbol uveďte svoje ID člena a specifický symbol 24. Jak to tedy bude s jídlem?? V campu se vaří jen pro ubytované, tzn. že nemají jídelní lístek. Na pátek jsem objednal obligátní guláš s knedlíkem Snídaně: Byly nám nabídnuty 4 druhy snídaně (salámový obložený talíř, obložený talíř mix /paštika, marmeláda, sýr, máslo/, párky /možnost volby: debrecínské, vídeňské, cigáro, klobása/ a sladké koláčky). Večer bude živáňská kotleta (domnívám se, že něco jako loni v Kostelci maso na lorně) 200 g na člověka Nedělní snídaně stejný výběr jako v sobotu Nedělní oběd výběr:hovězí polévka + smažený vepřový řízek, smažený kuřecí řízek, smažený sýr - vše s bramborem Protože velké množství z Vás NEMÁ zájem o nedělní oběd, cena srazu pro ně je 840,- (740,- Kč) . Těším se, až se s Vámi na srazu uvidím a doufám, že se nám v této lokalitě bude líbit. [upravil dne 4/8/2008 Medvěd] Citovat
Rebik Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Ten jídelníček je příšernej- guláš, salámy, párky, smažený řízek, snad ta kotleta... Neškodilo by zbavit se občas té řeznické logiky... Sorry za offtopic, sraz zajímavej. Citovat
Marlin Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 to je tam nekde skoro na slovensku ze Citovat
Driver Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Týýýjo to abych začal šetřit na benzin jestli pojedu 604kou, to mi nezbude ani na ten guláš Citovat
KoudaK Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: Driver Týýýjo to abych začal šetřit na benzin jestli pojedu 604kou, to mi nezbude ani na ten guláš Co mám říkat já!?:myslim Citovat
dzana.m Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 taky to mam kousek z ruky ale přijedu určitě :papa Citovat
alternativ Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Ja taky dorazim rad, kdyz nemuzu na Sebetov. Jinak s jidelnickem nemam problemy, same dobrutky:aut Takze uz se moc tesim! Citovat
Medvěd Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin to je tam nekde skoro na slovensku ze Spíš skoro v Rakousku, na Slovač se musí ještě kousek popojet. Citovat
Marlin Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 tak jkouske do rakouska a slovenska. Proste pro me straaaasne moc daleko :aut Citovat
janča205 Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Pokaždé je to pro někoho dál a pro někoho blíž. Teď to máš prostě dál ty! Doufám,že i přesto přijedeš a neodradí tě to! Citovat
jaudax Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Zas tak daleko to není. A určitě tam budou i nějaké BRODY!!! :mrk:mrk Citovat
Blizzard Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 ČR je malá. Co byste dělali asi tak v německu? Pokud to bude jenom trochu možné , dorazím. Citovat
Marlin Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: janča205 Pokaždé je to pro někoho dál a pro někoho blíž. Teď to máš prostě dál ty! Doufám,že i přesto přijedeš a neodradí tě to! ja to mam vsude daleko Janci, copak si myslis ze ja bych neprijel? Citovat
janča205 Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 No to nemyslím,ale přece jenom se radši ptám! Citovat
Petra* Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 rádi poznáváme ČR pokud nám do toho nic nevleze, rádi přijedeme.... Citovat
Driver Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: Blizzard ČR je malá. Co byste dělali asi tak v německu? Pokud to bude jenom trochu možné , dorazím. Přesně tak, zeptejte se pilota Grippenu na velikost naší republiky. Trochu na to šlápne a už aby zase brzdil, aby nezpůsobil mezinárodní konflikt Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 gripen na levoboku :-) kdyz to vyjde tak prijedeme :-) Citovat
kapa Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Bohužel celý víkend mám noční, ale chystám se tam podívat alespoň na otočku. Citovat
Vvitty Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 bohuzel, jeden z mala vikendu v zari kdy opravdu nemuzu... Citovat
Vertex Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Bohužel zářijový víkendy budu mít zkrácený o dojíždění na pracovní tejden do Domažlic. Proto se pravděpodobně nezúčastním Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.