Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem byl připravovat podzimní sraz a mám pro Vás tyhle základní informace.

Sraz bude v campu Pohádka http://pohadka.lancov.cz/ který je vzdálen cca 10 km od Vranova nad Dyjí (camp samotný pak je na totální samotě několik km za vesnicí, takže nebudeme absolutně rušeni).

Program:

Pátek 12. 9. - příjezd účastníků, volná zábava (k večeři guláš s knedlíkem)

Sobota 13. 9. - po snídani start orientačně-poznávacího výletu (tentokrát relativně krátký a podle mě i jednoduchý - ve srovnání s loňským podzimem teda určitě). Měli byste mít dostatek času zastavit se cestou na oběd, zajít i na prohlídku hradu, zámku či muzea jedné známé automobilové značky a odpoledne se sejdeme zpět v campu.

Podle nálady a počasí je možno uspořádat nějaké hry nebo i využít volejbalového hřiště či bazénu.

Večer bude kotleta na lorně, pro každého by měly být 2 x 100 g porce masa (pokud si myslíte, že to bude málo, mohu přiobjednat (100 g = 40 Kč))

Po večeři přijde zlatý hřeb programu - pyžamový ples (hlasování viz. - prosím, aby hlasovali jen Ti, kteří na sraz pojedou) s živou rockovou hudbou - tedy samozřejmě pokud o hudbu bude zájem.

V neděli 14. 9. po snídani bude soutěž o železného pažouťáka/pažouťačku (podle počasí). Zatím nebudu prozrazovat o co přesně půjde, snad jen že se veškeré dispiclíny budou odehrávat přímo v areálu campu a že doufám v hojnou účast, aby z toho byla ta správná legranda.

Po soutěži a obědě bychom celou podzimní sešlost mohli rozpustit.

Co tato legrace bude stát??

Celková cena za sraz (tzn. 2x ubytování, 2x snídaně, 1x večeře, 1x kotleta, 1x nedělní oběd) je 900,- Kč (řádný člen 800,- Kč), děti do 3 let zdarma, 3 - 10 let = 550,- Kč.

Protože velké množství z Vás NEMÁ zájem o nedělní oběd, cena srazu pro ně je 840,- (740,- Kč) .

Pes údajně nic neplatí, pokud neničí zařízení, nekouše lidi apod.

Romantici si mohou vzít stan, platit ale budou stejně, jako by spali v chatce.

Startovné pro osádky bez ubytování je 100,- Kč.

Celou sumu je potřeba zaplatit do 31.8.2008!!!

Platbu zašlete na účet 106206306/5500, jako variabilní symbol uveďte svoje ID člena a specifický symbol 24.

Jak to tedy bude s jídlem??

V campu se vaří jen pro ubytované, tzn. že nemají jídelní lístek.

Na pátek jsem objednal obligátní guláš s knedlíkem

Snídaně:

Byly nám nabídnuty 4 druhy snídaně (salámový obložený talíř, obložený talíř mix /paštika, marmeláda, sýr, máslo/, párky /možnost volby: debrecínské, vídeňské, cigáro, klobása/ a sladké koláčky).

Večer bude živáňská kotleta (domnívám se, že něco jako loni v Kostelci maso na lorně) 200 g na člověka

Nedělní snídaně stejný výběr jako v sobotu

Nedělní oběd výběr:hovězí polévka + smažený vepřový řízek, smažený kuřecí řízek, smažený sýr - vše s bramborem

Protože velké množství z Vás NEMÁ zájem o nedělní oběd, cena srazu pro ně je 840,- (740,- Kč) .

Těším se, až se s Vámi na srazu uvidím a doufám, že se nám v této lokalitě bude líbit.

[upravil dne 4/8/2008 Medvěd]

Odesláno

Ten jídelníček je příšernej- guláš, salámy, párky, smažený řízek, snad ta kotleta...

Neškodilo by zbavit se občas té řeznické logiky...

Sorry za offtopic, sraz zajímavej.

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Týýýjo to abych začal šetřit na benzin jestli pojedu 604kou, to mi nezbude ani na ten guláš :D

Co mám říkat já!?:D:myslim

Odesláno
Původně zaslal: janča205

Pokaždé je to pro někoho dál a pro někoho blíž.

Teď to máš prostě dál ty!

Doufám,že i přesto přijedeš a neodradí tě to!

ja to mam vsude daleko :D

Janci, copak si myslis ze ja bych neprijel?

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

ČR je malá. Co byste dělali asi tak v německu? :)

Pokud to bude jenom trochu možné , dorazím.

Přesně tak, zeptejte se pilota Grippenu na velikost naší republiky. Trochu na to šlápne a už aby zase brzdil, aby nezpůsobil mezinárodní konflikt :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...