Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potrebujem poradiť: ako otvorím kufor na P607 cez tlačítko 0 to nereaguje ani cez diaľkové na aute.

Na mechanické otvorenie som prišiel cez sedačky vleziem do kufru a na zámku otvárania kufru je malý otvor kde stačí zasunúť sroubovák a potlačiť - na obrázku.

[upravil dne 6.7.2008 ROMANPU]

[upravil dne 7.7.2008 ROMANPU]

post-0-14109601336601_thumb.jpg

Odesláno

harry.dj

Mne išlo prvotne o to otvoriť kufor čo ide cez to miesto na zámku na obrázku :) a to že mi ho nejde otvoriť elektronicky budem riešiť až teraz. Ten obrazok som si všimol predpokladam že je to na zamknutie a odomknutie otváranie kufra cez tlačítko 0.

Myslel si to na obrázku však...

post-0-14109601340846_thumb.jpg

Odesláno

ZAVADA ODSTRANENA !!!

Ako písal P607Olda chyba bola v elektroinštalácii prerušený drát zem. Keď som ním hýbal nedostal som kontakt nakoľko bol úplne pretrhnutý. Nanovo som ho spajkovačkou spojil a otváranie šlape. Zároveň som odstránil poruchu zadných hmloviek ku ktorým bol taktiež pretrhnutý napájací červený drát.

P607Olda ďakujem za nasmerovanie :potlesk

• O 1 měsíc později...
Odesláno

caute, ja mam tiez tento problem,prestal sa mi otvarat kufor manualne a vsimol som si ze mi tiez nejdu hmlovky a ani spiatocne svetla.myslite ze by som mal ist hned po tych kabloch,alebo nemate niekoho v okli BA kto by mi to pozrel.dik

Odesláno
Původně zaslal: ROMANPU

ZAVADA ODSTRANENA !!!

Ako písal P607Olda chyba bola v elektroinštalácii prerušený drát zem. Keď som ním hýbal nedostal som kontakt nakoľko bol úplne pretrhnutý. Nanovo som ho spajkovačkou spojil a otváranie šlape. Zároveň som odstránil poruchu zadných hmloviek ku ktorým bol taktiež pretrhnutý napájací červený drát.

P607Olda ďakujem za nasmerovanie :potlesk

a kde mam hladat ten drout???

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Původně zaslal: harry.dj

neviem či ti to pomože v tvojom pripade,ale ked otvoriš kufor tak na pravom boku dvery kufra je otvor z obrazkami odomknute zamknute.

zavada odstarnena,bolo to na lavej strane kufra pretrhnute 4 kable. pridal som k tomu ohybu pevnejsi drot aby sa to tam tak nelamalo.Hadam to teraz bude ok.diik

• O 5 let později...
  • O 3 roky později...
Odesláno

Díky všem za rady které jsem zde našel, jak otevření kufru, tak přerušené dráty. V mém případě šest přerušených vodičů. Nyní vše fuguje jak má.

DSC03615.JPG

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...