ROMANPU Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Potrebujem poradiť: ako otvorím kufor na P607 cez tlačítko 0 to nereaguje ani cez diaľkové na aute. Na mechanické otvorenie som prišiel cez sedačky vleziem do kufru a na zámku otvárania kufru je malý otvor kde stačí zasunúť sroubovák a potlačiť - na obrázku. [upravil dne 6.7.2008 ROMANPU] [upravil dne 7.7.2008 ROMANPU] Citovat
harry.dj Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 neviem či ti to pomože v tvojom pripade,ale ked otvoriš kufor tak na pravom boku dvery kufra je otvor z obrazkami odomknute zamknute. Citovat
ROMANPU Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 harry.dj Mne išlo prvotne o to otvoriť kufor čo ide cez to miesto na zámku na obrázku a to že mi ho nejde otvoriť elektronicky budem riešiť až teraz. Ten obrazok som si všimol predpokladam že je to na zamknutie a odomknutie otváranie kufra cez tlačítko 0. Myslel si to na obrázku však... Citovat
ROMANPU Odesláno 7. červenec 2008 Autor Odesláno 7. červenec 2008 ZAVADA ODSTRANENA !!! Ako písal P607Olda chyba bola v elektroinštalácii prerušený drát zem. Keď som ním hýbal nedostal som kontakt nakoľko bol úplne pretrhnutý. Nanovo som ho spajkovačkou spojil a otváranie šlape. Zároveň som odstránil poruchu zadných hmloviek ku ktorým bol taktiež pretrhnutý napájací červený drát. P607Olda ďakujem za nasmerovanie Citovat
josse Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 caute, ja mam tiez tento problem,prestal sa mi otvarat kufor manualne a vsimol som si ze mi tiez nejdu hmlovky a ani spiatocne svetla.myslite ze by som mal ist hned po tych kabloch,alebo nemate niekoho v okli BA kto by mi to pozrel.dik Citovat
josse Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: ROMANPU ZAVADA ODSTRANENA !!! Ako písal P607Olda chyba bola v elektroinštalácii prerušený drát zem. Keď som ním hýbal nedostal som kontakt nakoľko bol úplne pretrhnutý. Nanovo som ho spajkovačkou spojil a otváranie šlape. Zároveň som odstránil poruchu zadných hmloviek ku ktorým bol taktiež pretrhnutý napájací červený drát. P607Olda ďakujem za nasmerovanie a kde mam hladat ten drout??? Citovat
AnotherOne Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Bude to v tej gumenej prechodke (husom krku) medzi vrátami a karosériou. Citovat
P607Olda Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: harry.dj neviem či ti to pomože v tvojom pripade,ale ked otvoriš kufor tak na pravom boku dvery kufra je otvor z obrazkami odomknute zamknute. Citovat
josse Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Původně zaslal: P607Olda Původně zaslal: harry.dj neviem či ti to pomože v tvojom pripade,ale ked otvoriš kufor tak na pravom boku dvery kufra je otvor z obrazkami odomknute zamknute. zavada odstarnena,bolo to na lavej strane kufra pretrhnute 4 kable. pridal som k tomu ohybu pevnejsi drot aby sa to tam tak nelamalo.Hadam to teraz bude ok.diik Citovat
sajgino Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 [upravil dne 20/12/13 09:32 od sajgino] Citovat
apache659 Odesláno 4. únor 2017 Odesláno 4. únor 2017 Díky všem za rady které jsem zde našel, jak otevření kufru, tak přerušené dráty. V mém případě šest přerušených vodičů. Nyní vše fuguje jak má. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.