Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jaký mi doporučíte Tv tuner pro notebook HP, aby uměl analog i digtál?? Jaké je lepší připojení přes USB nebo Express card? A ještě, aby podporoval operační systém VISTA. Díky :papa .

Odesláno

Já jsem na svém NB měl možnost vyzkoušet tento a tento(ten umí jen digi).

Oba dva běžely bez problémů, samo na barákovou anténu. Na tu malou dodávanou jsem měl na digi příjem celkem problémy. Bohužel jsem ale oba provozoval na XP, takže funkčnost ve Vistě ohodnotit nemůžu:(

Navíc, co se týká toho prvního tuneru do PCMCIA slotu, tak kolega se slabším NB (HP 6220) měl problémy se sekáním obrazu a nebylo to signálem. NB prostě nestíhal. Další poznatek mám ohledně signálu analogu. Ikdyž se to naladí, tak je to oproti digitálu stejně bída, zvláště pokud se to ladí na tu dodávanou mini anténu.

Jinak osobně bych volil spíš USB verzi (možnost využití na PC). Co se týká doporučení, tak podle prodejnosti např. na Alza.cz je na 1. místě tento tuner, který má i analog a měl by spolupracovat i s Win Vista :myslim

Odesláno

Já bych to měla čistě na kabelovku, takže tam by s příjmem signálu neměl být problém. Zaujal mě ten tvůj poslední odkaz, ale nějak se mi nezdá, že je potřeba aspoň procesor 2,4 GHz, to totiž nemám :( , mám intel pentium centrino duo 1,8 GHz, 2 GB paměti.

Odesláno

Na doma bych volil USB tuner, do terenu ExCard. Pouzitelnosti budou oba na stejne urovni. Je jen otazka, zda mas na ntb. siroky ci uzky ExCard slot - to kvuli moznosti pouziti na jinem ntb v budoucnu.

Ohledne vyberu bych se zameril tady, pripadne jeste na TVFreak foru.

Ja zkousel v Brne USB stick a s dodavanou antenkou jsem chytal suprovy signal. Analog je na techto antenach problem, na ten bych se nezameroval vubec (ale je to muj nazor diky pokryti signalem DVB-T)

Odesláno

já jem si pořídil pro svůj starší notebook analogovo-digitální PCMCIA-tuner AVer Media a jak se ukázalo, byla to kravina nikoliv proto, že by ten tuner nefungoval, ale proto, že je naprostá pitomost strkat do PCMCIA-slotu (stejně jako do Express Card slotu) cokoliv, co se musí ještě nějak napojovat někam dále.

Ve výsledku tak totiž z notebooku stejně furt něco čouhá, a tak jsem již napodruhé do svého novějšího notebooku DELL XPS 1330 pořídil (opět digitálně-analogový) USB-tuner od Pinnacle, který je stavěný na ovládání přes Windows Media Center, takže s sebou nemusím na cestách vozit dálkové ovládání, které k němu bylo přiloženo, a namísto toho používám dálkové ovládání dodávané standardně s notebookem, které má podobu ExpressCard a které tak po použití vždy zastrčím do notebooku, takže nehozí, že bych jej někde zapomněl, zabordelily mi jej někam děti apod...

Úplně nejlepším řešením by ale samozřejmě bylo mít v notebooku interní TV-tuner ve formátu MiniPCI karty, ale tuhle možnost ještě v době, kdy jsem svůj poslední notebook kupoval, firma Dell bohužel v ČR nenabízela...

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Já bych to měla čistě na kabelovku, takže tam by s příjmem signálu neměl být problém. Zaujal mě ten tvůj poslední odkaz, ale nějak se mi nezdá, že je potřeba aspoň procesor 2,4 GHz, to totiž nemám :( , mám intel pentium centrino duo 1,8 GHz, 2 GB paměti.

To máš ale \"dvoujádro\". Oni tam píšou rychlost procesoru jednojádrovýho ;)

Kámoš, co mi půjčil ten Genius, tak má nějaký starý NB s 1,6 obyč Centrinem a běží mu to bez problémů:super

Odesláno

...jo, tak přesně tenhle TV-Tuner mám a spokojenost - DVB-T nám jede bez větších problémů i na přiloženou pidianténku.

Máme ale přímý výhled na Cukrák a jinde jsem to zatím moc nezkoušel.

Odesláno

Pinnacle vypadají a podle testů jsou výborné, ale ta cena :nevim , já bych do toho chtěla investovat kolem 1500,-. Tak asi vyhraje nějaký od Aver Media :myslim .

Odesláno
Původně zaslal: Demo

mas jen express card nebo i PCMCIA? PCMCIA kartu bychom mohli vyzkouset...

Měla bych tam mít snad oboje dvoje :myslim, podle tady toho manuálu viz. .

Kdyby byla možnost to vyzkoušet, to bych byla moc ráda, jak budu mít dovolenou, tak budu týden v Brně.

[upravil dne 7/7/08 Aluška]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...