Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Medvěde: Takhle malý sedany jsou v ČR (a z.Evropě) out. Trochu větší ohlas mají na východ od nás - z historických důvodů (přece jenom, čím je auto delší, tím je lepší = reprezentativnější)

Se sedanem se blbě parkuje a je nepraktickej (výhodou je jen, že ti v zimě při otevření kufru do prostoru pro posádku nefičí sněhové vločky a nedere se mráz)

Škodovka prodala v roce 2006 (brán jako reprezentativní před ukončením F1) 5% sedanů, 95% připadlo na krátké a combíky (celoevropské trhy). Kdo má tu linku ve fabrice kvůli pár kusům furt přestavovat, že ? :D

Hele, ale jakožto předseda Peugeot-Clubu můžeš napsat Peugeotu ČR, jestli s tím chtějí něco dělat.

Třeba by jim těch 20 prodaných kusů ročně (podle mého odhadu) zaplatilo logistiku, letáky a schválení pro prodej na území ČR ;)

Fakt by mě zajímalo, co ti řeknou.

Marketingově jsou \"malé\" sedany v ČR out, lidi přelejzají na nižší střední. ;)

P.S.: Thalie i Dacia Logan mají za zadníma sedačkama plech skoro až na podlaku kufru, takže praktičnost kufru je doopravdy \"skvělá\" ;)

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Z bílý barvy bude mít radost hlavně peugeotkovic. Uvidíš a pochopíš :aut

Ad sedan 206 - taky bych to v českým prostředí na prodejní trhák neviděl. Ta 307má v sedanu možná, ale oni obě tyhle auta s naroubovaným zadkem vypadají tak nějak \"divně\"

jojo..:D protože bílá je ze všech nejkrásnější..:super:aut

Vítej tedy mezi námi deseti procenty:potlesk:potlesk:potlesk

post-0-14109601333265_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: vix

Medvěde: Takhle malý sedany jsou v ČR (a z.Evropě) out. Trochu větší ohlas mají na východ od nás - z historických důvodů (přece jenom, čím je auto delší, tím je lepší = reprezentativnější)

Se sedanem se blbě parkuje a je nepraktickej (výhodou je jen, že ti v zimě při otevření kufru do prostoru pro posádku nefičí sněhové vločky a nedere se mráz)

Škodovka prodala v roce 2006 (brán jako reprezentativní před ukončením F1) 5% sedanů, 95% připadlo na krátké a combíky (celoevropské trhy). Kdo má tu linku ve fabrice kvůli pár kusům furt přestavovat, že ? :D

Hele, ale jakožto předseda Peugeot-Clubu můžeš napsat Peugeotu ČR, jestli s tím chtějí něco dělat.

Třeba by jim těch 20 prodaných kusů ročně (podle mého odhadu) zaplatilo logistiku, letáky a schválení pro prodej na území ČR ;)

Fakt by mě zajímalo, co ti řeknou.

Marketingově jsou \"malé\" sedany v ČR out, lidi přelejzají na nižší střední. ;)

P.S.: Thalie i Dacia Logan mají za zadníma sedačkama plech skoro až na podlaku kufru, takže praktičnost kufru je doopravdy \"skvělá\" ;)

Znova ti říkám, že je mi úplně jedno, co dělá fábie - i kdyby jí dělali pozlacenou, tak ty informace, kterýma se oháníš nemají s tím co říkám já nic společného (už jen proto, že se fóbie v sedanu už nedělá, ale když se dělala, tak se i v ČR prodávala). Mě prostě vadí to, že tu nemáme od výrobce kompletní nabídku, ale jen její výcuc - přece pokud něco vyrábím, tak bych se to měl snažit nabízet a ne si říct, v ČR by to nikdo nechtěl, tak uděláme Renaultu radost a na český trh s tím nepolezem.

V Maďarsku je mimochodem vidět mnohem víc typů aut, o kterých my v pokročilé a vícezápadní ČR nevíme ani prd.

[upravil dne 5/7/2008 Medvěd]

Odesláno

Medvěde, a já se ti snažím vysvětlit:

1) \"malé\" sedany se tady dobře neprodávají.

2) těch 20 ks co by Peugeot ročně prodal by se mu nerentovalo (musí mít typ na prodejnách - ležáky, náklady na letáky)

3) cena by byla asi mezi krátkou a kombi (pokud by to dovozce nedotoval)

4) když se mi něco nerentuje, tak to nebudu nabízet (viz Fobie Mk.2 bezsedanová).

Původně zaslal: Medvěd

tak ty informace, kterýma se oháníš nemají s tím co říkám já nic společného (už jen proto, že se fóbie v sedanu už nedělá, ale když se dělala, tak se i v ČR prodávala).

... ale mají, říká se tomu ANALOGIE - Příklad na Fobii byl ten, že je to auto ve stejné kategorii, ve stejném segmentu a na lince vyráběli jen 5 sedanů ze 100 aut.

... ale jo, sedan se prodával, horko-těžko, podporován masivními kamapaněmi, ale prodával. :nevim

Napiš Peugeotu ČR, že tě současný \"výcuc\" mrzí a jestli s tím nechtěj něco udělat ;). Uvidíme :D

Sedana (malého) bych si nekoupil - pokud by nebyl extra výhodnej.

... uvedený příspěvek byl napsán s intonací více než vlídnou.

Odesláno

...

Thalia je Clio pro východoevropský trhy, což potvrzuje moje tvrzení, že na východě jsou sedany ve velké oblibě.

...

Že by kvůli východní mafii pro přepravu osob v kufru? :D

Odesláno

Jasně, protože u nás se přepravují ledničky. A ty se do sedanovýho kufru blbě rvou. Mrtvola je skladnější. ;)

Vzhledem k tomu, že v kombíku (hečbeku) je zadním okýnkem dovnitř vidět, tak musíš mít tu mrtvolu u ledu (tedy v ledničce). ... ale zase potom nesmrdí :D

Odesláno

Jasně, protože u nás se přepravují ledničky. A ty se do sedanovýho kufru blbě rvou. Mrtvola je skladnější. ;)

Vzhledem k tomu, že v kombíku (hečbeku) je zadním okýnkem dovnitř vidět, tak musíš mít tu mrtvolu u ledu (tedy v ledničce). ... ale zase potom nesmrdí :D

A právě u sedanu to taky není cejtit, páč je kufr dokonale separovanej...

Odesláno
Původně zaslal: Karolinka

Původně zaslal: mi16

Na Ukrajine ich je tiez vela....bezne stretavam cierny s foliami a vyzera velmi dobre...

[upravil dne 4/7/08 mi16]

To tak veľmi často chodíš na Ukrajinu??? Ja mám s tej krajiny strach, lebo všetci hovoria, že odtiaľ sa nedá vrátiť s úplne kompletným autom.... :-(((((:D

Na UA som niekolko raz do tyzdna.... Cca raz za mesiac chodim do Uzhorodu...Chodim tam uz skoro tri roky a nikdy ziadny problem. Ono su prihody co sa stalo znamym ze ich opiti ukrajinci zobrali pasy a chceli od nich peniaze.. ale nikdy to nebolo vela korun(viac menej na flasku)... ale je to zriedkave .. Vacsinou su to len kecy...nervravim ze sa to nestava.. ale je to pripad mozno 1 z milionu..A auta?...podla toho ake....Oni maju zaujem len o take auta ktorych je tam vela(lada,..škoda,.. chevrolet, vw passat)alebo o luxusne(bmw, mercedes)... o ine viac menej ani nezakopnu...

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

Původně zaslal: MirasCC

Z bílý barvy bude mít radost hlavně peugeotkovic. Uvidíš a pochopíš :aut

Ad sedan 206 - taky bych to v českým prostředí na prodejní trhák neviděl. Ta 307má v sedanu možná, ale oni obě tyhle auta s naroubovaným zadkem vypadají tak nějak \"divně\"

jojo..:D protože bílá je ze všech nejkrásnější..:super:aut

Vítej tedy mezi námi deseti procenty:potlesk:potlesk:potlesk

to je nás len tak málo?

Podľa mňa je tiež 206 najkrajšia v bielej.....:super

V súčastnosti vraj patrí biela farba k najvyhľadávanejším farbám áut.........:super:super

Odesláno

Původně zaslal: Karolinka

Na Ukrajine ich je tiez vela....bezne stretavam cierny s foliami a vyzera velmi dobre...

[upravil dne 4/7/08 mi16]

To tak veľmi často chodíš na Ukrajinu??? Ja mám s tej krajiny strach, lebo všetci hovoria, že odtiaľ sa nedá vrátiť s úplne kompletným autom.... :-(((((:D

Na UA som niekolko raz do tyzdna.... Cca raz za mesiac chodim do Uzhorodu...Chodim tam uz skoro tri roky a nikdy ziadny problem. Ono su prihody co sa stalo znamym ze ich opiti ukrajinci zobrali pasy a chceli od nich peniaze.. ale nikdy to nebolo vela korun(viac menej na flasku)... ale je to zriedkave .. Vacsinou su to len kecy...nervravim ze sa to nestava.. ale je to pripad mozno 1 z milionu..A auta?...podla toho ake....Oni maju zaujem len o take auta ktorych je tam vela(lada,..škoda,.. chevrolet, vw passat)alebo o luxusne(bmw, mercedes)... o ine viac menej ani nezakopnu...

Tak to som rada, že to nie je ako z filmu Fontána pre Zuzanu 2. Škoda, že UA nepatrí do Šengenského priestoru, aby sa Ti lepšie dochádzalo za prácou, ale hraničné prechody sú tam najkrajšie na SR (teda z našej strany).... :papa:papa

Odesláno

Karolinka : Noo to teda fakt za pracou;)....nooo asi preto lebo su jedine nove zrekonstuovane..... Ale poviem ti tka ze stat 15 hodin na hranici neje nic prijemne;)...

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...