Karolinka Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Čaute, som tu nová. Mám klasickú 206. Bola som na dovolenke v Tunisku, kde mali samé 206 sedany, čo ma dosť prekvapilo, lebo u nás som ešte takýto typ nevidela. Toto je moje autíčko a chcela by som Vás poprosiť, ako mám do príspevku vložiť 2 fotočky, nakoľko sa s tým už trápim dosť dlho.... Citovat
vix Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 My ho viděli v Maďarsku. Normálně u ofiko prodejce. Sedany se na východ od nás docela dobře prodávají Do ČR se sedan ofiko nedováží. Citovat
MirasCC Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 2 fotečky do jednoho příspěvku vložit nejdou, netrap se Teda vlastně šly by, ale to by si je potom nevkládala jako přílohu. Ale nahrála by si je na nějaký server třeba http://imageshack.us/ a sem pak vložíš odkaz nějak takhle: [ img ]adresa_k_obrazku[ /img ] Citovat
Karolinka Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: MirasCC 2 fotečky do jednoho příspěvku vložit nejdou, netrap se Teda vlastně šly by, ale to by si je potom nevkládala jako přílohu. Ale nahrála by si je na nějaký server třeba http://imageshack.us/ a sem pak vložíš odkaz nějak takhle: [ img ]adresa_k_obrazku[ /img ] ďakujem za info...... Citovat
mi16 Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Na Ukrajine ich je tiez vela....bezne stretavam cierny s foliami a vyzera velmi dobre... [upravil dne 4/7/08 mi16] Citovat
hloze-ja Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 No, takova Thalia... . 306 sedan je lip vyvazena. Na mensich platformach mi ten sedan nejak nesedi [upravil dne 4.7.2008 hloze-ja] Citovat
Karolinka Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: mi16 Na Ukrajine ich je tiez vela....bezne stretavam cierny s foliami a vyzera velmi dobre... [upravil dne 4/7/08 mi16] To tak veľmi často chodíš na Ukrajinu??? Ja mám s tej krajiny strach, lebo všetci hovoria, že odtiaľ sa nedá vrátiť s úplne kompletným autom.... :-((((( Citovat
Karolinka Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: hloze-ja No, takova Thalia... . 306 sedan je lip vyvazena. Na mensich platformach mi ten sedan nejak nesedi [upravil dne 4.7.2008 hloze-ja] Podľa mňa to vyzerá ako prilepené.....ten zadok sa podobá na 607.... Citovat
Medvěd Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Sedan 206 už se tu probírá po x-té, dokonce se tu kdysi objevil i sedan 307 - já osobně nechápu, proč Peugeot ČR tyhle modely nedováží, myslím si, že vzhledem k prodejům Loganů, Thalií apod. je jasné, že i tahle auta by si své kupce našla. Netvrdím, že jsou to krasavci, ale místo pro život a pokus o prodejní úspěch v ČR bych jim já osobně povolil (ale to bych musel postoupit o level výš a dělat ředitele Peugeotu ČR) Citovat
vendelinek Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: Karolinka Původně zaslal: MirasCC 2 fotečky do jednoho příspěvku vložit nejdou, netrap se Teda vlastně šly by, ale to by si je potom nevkládala jako přílohu. Ale nahrála by si je na nějaký server třeba http://imageshack.us/ a sem pak vložíš odkaz nějak takhle: [ img ]adresa_k_obrazku[ /img ] ďakujem za info...... Tak jak to jde?Autí je pěkný,líbí se mi bílá na 206ce,sluší jí,a co ty druhý 2fotky? Citovat
vix Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Nevím, jak by se 206 Sedany v ČR prodávaly, ale Škoda F2 jde už bez sedanů - tak proč asi ? Thalia je Clio pro východoevropský trhy, což potvrzuje moje tvrzení, že na východě jsou sedany ve velké oblibě. Mmch: Za tím, že Škodovka má nejlepší marketing si rovněž stojím Citovat
Karolinka Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: Medvěd Sedan 206 už se tu probírá po x-té, dokonce se tu kdysi objevil i sedan 307 - já osobně nechápu, proč Peugeot ČR tyhle modely nedováží, myslím si, že vzhledem k prodejům Loganů, Thalií apod. je jasné, že i tahle auta by si své kupce našla. Netvrdím, že jsou to krasavci, ale místo pro život a pokus o prodejní úspěch v ČR bych jim já osobně povolil (ale to bych musel postoupit o level výš a dělat ředitele Peugeotu ČR) Tak ti držím palce, aby si sa stal, čo najskôr riaditeľom Peugeotu nielen v ČR ale aj v SR:super:papa Citovat
Karolinka Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Karolinka Původně zaslal: MirasCC 2 fotečky do jednoho příspěvku vložit nejdou, netrap se Teda vlastně šly by, ale to by si je potom nevkládala jako přílohu. Ale nahrála by si je na nějaký server třeba http://imageshack.us/ a sem pak vložíš odkaz nějak takhle: [ img ]adresa_k_obrazku[ /img ] ďakujem za info...... Tak jak to jde?Autí je pěkný,líbí se mi bílá na 206ce,sluší jí,a co ty druhý 2fotky? To ja som tam chcela dať fotku toho sedanu....dik za pochvalu môjho miláčika........:papa Citovat
MirasCC Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Z bílý barvy bude mít radost hlavně peugeotkovic. Uvidíš a pochopíš Ad sedan 206 - taky bych to v českým prostředí na prodejní trhák neviděl. Ta 307má v sedanu možná, ale oni obě tyhle auta s naroubovaným zadkem vypadají tak nějak \"divně\" Citovat
Karolinka Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: MirasCC Z bílý barvy bude mít radost hlavně peugeotkovic. Uvidíš a pochopíš Ad sedan 206 - taky bych to v českým prostředí na prodejní trhák neviděl. Ta 307má v sedanu možná, ale oni obě tyhle auta s naroubovaným zadkem vypadají tak nějak \"divně\" Stalo sa Ti niečo s autíčkom, keď máš pri dátume 30.6.2008 krížik?? Citovat
Karolinka Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: vix Za MiraseCC - podruhý se narodil Dik za odpoveď, hlavne, že sa jemu nič nestalo:papa Citovat
Medvěd Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: vix Nevím, jak by se 206 Sedany v ČR prodávaly, ale Škoda F2 jde už bez sedanů - tak proč asi ? No, Vixi - je tu drobný rozdíl, Fabie se už v sedanu ani vyrábět nebude zatímco tyhle auta Peugeot v sedanu vyráběl, ale prodával bohužel jinde než u nás. Pokud tedy bude časem sedan z 207y nebo 308y, přijde mi jako škoda, abychom byli z možnosti nákupu takových aut u nás vyřazeni (kór, když škodovka vyklidila pole). Ad marketing Škodovky - možná je nejlepší, ale když zcela nepochopitelně skončil prodej Felicia Pick-Up, tak se docílilo toho, že se na Pick-Upy z Rumunska (Dacia 1410 D 4x4) nebo Polska (Polonez) vytvářely pořadníky s dodací lhůtou třeba půl roku - o kvalitě těchto strojů si nemusíme nic ševelit, ale co si měl takový intalatér, elektrikář nebo jiný živnostník, který jezdí kolem komína a potřebuje občas valník, pořídit ??? Nakonec po pár letech čekání vznikl Roomster, ale valník bez nástavby na trhu stále chybí - třeba škodovce bude časem chybět i ten malej sedan (i když v našem kombistánu .......) Citovat
vix Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Medvěde, a víš proč se nebude vyrábět ? Protože Škodovce prodej Sedanů klesal - a to tak, že úspěšně a dlouhodobě: Rok/ vyrobeno Sedanů / Fabií celkem 2004/ 17263 / 239 902 2005/ 15232 / 226164 2006/ 12237 / 241115 Nebude to tím, že ty sedany nikdo nechce ? (jako, 5% na jednu karosářskou verzi mi připadne luxus) Ad pořadníky na Dacie - psal se rok 2000, byla jiná kupní síla. Dneska absence Pick-Upů od Škodovky nikomu nevadí A že by se tu prohánělo Dáčií a Polonézů ... Citovat
Medvěd Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Vixi - já ale vůbec neřeším, jesli se bude nebo nebude dělat fóbie II. v sedanu nebo ne, pro mě za mě ať se dělá třeba jako cisterna, je mi to fík. Mluvím o tom, že se dělala 206ka i 307a v sedanu a že je škoda, že se bohužel neprodávala v ČR (a tvrdím, že vzhledem k prodeji Thalií a Loganů by tu nějaká šance najít si místo na slunci českého trhu byla). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.