Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute,

som tu nová. Mám klasickú 206. Bola som na dovolenke v Tunisku, kde mali samé 206 sedany, čo ma dosť prekvapilo, lebo u nás som ešte takýto typ nevidela. Toto je moje autíčko a chcela by som Vás poprosiť, ako mám do príspevku vložiť 2 fotočky, nakoľko sa s tým už trápim dosť dlho.... :myslim:papa

post-0-14109601317717_thumb.jpg

Odesláno

My ho viděli v Maďarsku. Normálně u ofiko prodejce. Sedany se na východ od nás docela dobře prodávají ;)

Do ČR se sedan ofiko nedováží.

Odesláno

2 fotečky do jednoho příspěvku vložit nejdou, netrap se :super

Teda vlastně šly by, ale to by si je potom nevkládala jako přílohu. Ale nahrála by si je na nějaký server třeba http://imageshack.us/ a sem pak vložíš odkaz nějak takhle: [ img ]adresa_k_obrazku[ /img ]

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Teda vlastně šly by, ale to by si je potom nevkládala jako přílohu. Ale nahrála by si je na nějaký server třeba http://imageshack.us/ a sem pak vložíš odkaz nějak takhle: [ img ]adresa_k_obrazku[ /img ]

ďakujem za info......:papa

Odesláno
Původně zaslal: mi16

Na Ukrajine ich je tiez vela....bezne stretavam cierny s foliami a vyzera velmi dobre...

[upravil dne 4/7/08 mi16]

To tak veľmi často chodíš na Ukrajinu??? Ja mám s tej krajiny strach, lebo všetci hovoria, že odtiaľ sa nedá vrátiť s úplne kompletným autom.... :-(((((:D

Odesláno
Původně zaslal: hloze-ja

No, takova Thalia... :myslim. 306 sedan je lip vyvazena. Na mensich platformach mi ten sedan nejak nesedi

[upravil dne 4.7.2008 hloze-ja]

Podľa mňa to vyzerá ako prilepené.....ten zadok sa podobá na 607....:papa

Odesláno

Sedan 206 už se tu probírá po x-té, dokonce se tu kdysi objevil i sedan 307 - já osobně nechápu, proč Peugeot ČR tyhle modely nedováží, myslím si, že vzhledem k prodejům Loganů, Thalií apod. je jasné, že i tahle auta by si své kupce našla.

Netvrdím, že jsou to krasavci, ale místo pro život a pokus o prodejní úspěch v ČR bych jim já osobně povolil (ale to bych musel postoupit o level výš a dělat ředitele Peugeotu ČR)

Odesláno
Původně zaslal: Karolinka

Tak jak to jde?Autí je pěkný,líbí se mi bílá na 206ce,sluší jí,a co ty druhý 2fotky?:myslim

Odesláno

Nevím, jak by se 206 Sedany v ČR prodávaly, ale Škoda F2 jde už bez sedanů - tak proč asi ? ;)

Thalia je Clio pro východoevropský trhy, což potvrzuje moje tvrzení, že na východě jsou sedany ve velké oblibě.

Mmch: Za tím, že Škodovka má nejlepší marketing si rovněž stojím ;)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Sedan 206 už se tu probírá po x-té, dokonce se tu kdysi objevil i sedan 307 - já osobně nechápu, proč Peugeot ČR tyhle modely nedováží, myslím si, že vzhledem k prodejům Loganů, Thalií apod. je jasné, že i tahle auta by si své kupce našla.

Netvrdím, že jsou to krasavci, ale místo pro život a pokus o prodejní úspěch v ČR bych jim já osobně povolil (ale to bych musel postoupit o level výš a dělat ředitele Peugeotu ČR)

Tak ti držím palce, aby si sa stal, čo najskôr riaditeľom Peugeotu nielen v ČR ale aj v SR:super:papa

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: Karolinka

Tak jak to jde?Autí je pěkný,líbí se mi bílá na 206ce,sluší jí,a co ty druhý 2fotky?:myslim

To ja som tam chcela dať fotku toho sedanu....dik za pochvalu môjho miláčika........:super:papa:papa

Odesláno

Z bílý barvy bude mít radost hlavně peugeotkovic. Uvidíš a pochopíš :aut

Ad sedan 206 - taky bych to v českým prostředí na prodejní trhák neviděl. Ta 307má v sedanu možná, ale oni obě tyhle auta s naroubovaným zadkem vypadají tak nějak \"divně\"

Odesláno

Z bílý barvy bude mít radost hlavně peugeotkovic. Uvidíš a pochopíš :aut

Ad sedan 206 - taky bych to v českým prostředí na prodejní trhák neviděl. Ta 307má v sedanu možná, ale oni obě tyhle auta s naroubovaným zadkem vypadají tak nějak \"divně\"

Stalo sa Ti niečo s autíčkom, keď máš pri dátume 30.6.2008 krížik?? :(:papa

Odesláno
Původně zaslal: vix

Nevím, jak by se 206 Sedany v ČR prodávaly, ale Škoda F2 jde už bez sedanů - tak proč asi ? ;)

No, Vixi - je tu drobný rozdíl, Fabie se už v sedanu ani vyrábět nebude zatímco tyhle auta Peugeot v sedanu vyráběl, ale prodával bohužel jinde než u nás. Pokud tedy bude časem sedan z 207y nebo 308y, přijde mi jako škoda, abychom byli z možnosti nákupu takových aut u nás vyřazeni (kór, když škodovka vyklidila pole).

Ad marketing Škodovky - možná je nejlepší, ale když zcela nepochopitelně skončil prodej Felicia Pick-Up, tak se docílilo toho, že se na Pick-Upy z Rumunska (Dacia 1410 D 4x4) nebo Polska (Polonez) vytvářely pořadníky s dodací lhůtou třeba půl roku - o kvalitě těchto strojů si nemusíme nic ševelit, ale co si měl takový intalatér, elektrikář nebo jiný živnostník, který jezdí kolem komína a potřebuje občas valník, pořídit ??? Nakonec po pár letech čekání vznikl Roomster, ale valník bez nástavby na trhu stále chybí - třeba škodovce bude časem chybět i ten malej sedan (i když v našem kombistánu .......)

Odesláno

Medvěde, a víš proč se nebude vyrábět ?

Protože Škodovce prodej Sedanů klesal - a to tak, že úspěšně a dlouhodobě:

Rok/ vyrobeno Sedanů / Fabií celkem

2004/ 17263 / 239 902

2005/ 15232 / 226164

2006/ 12237 / 241115

Nebude to tím, že ty sedany nikdo nechce ? ;) (jako, 5% na jednu karosářskou verzi mi připadne luxus)

Ad pořadníky na Dacie - psal se rok 2000, byla jiná kupní síla. Dneska absence Pick-Upů od Škodovky nikomu nevadí ;)

A že by se tu prohánělo Dáčií a Polonézů ...

Odesláno

Vixi - já ale vůbec neřeším, jesli se bude nebo nebude dělat fóbie II. v sedanu nebo ne, pro mě za mě ať se dělá třeba jako cisterna, je mi to fík. Mluvím o tom, že se dělala 206ka i 307a v sedanu a že je škoda, že se bohužel neprodávala v ČR (a tvrdím, že vzhledem k prodeji Thalií a Loganů by tu nějaká šance najít si místo na slunci českého trhu byla).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...