Gargamell Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Měl jsem auto v servisu. Proto jsem si nadiktoval ptákovinky, co chci udělat, protože na to nemá příliš času. Požádal jsem tedy o výměnu stíratek. Stěrače jsou opravdu nové (BOSH), ale stírá to strašně. Maže to vodu po okně, včera jsem uplně šilhal s toho... čím to je?Nemuže to být třeba nějaký mastným sklem nebo nevim... dělá to u oboou. Citovat
obaf Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 skus to poriadne poumyvat jarovou vodou, aj gumicky Citovat
Kekros Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 na okna jsou i odmašťovače a je to docela znát Citovat
Gargamell Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 Tak to jsem netušil, že je to až taková věda. Ale slyšel jsem o nějakém přípravku, kterým ošetříš okno a za deště se udělají z vody malé kuličky, které se rozjedou sami a stěračů naní třeba. Citovat
Guest servisman Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: Gargamell Tak to jsem netušil, že je to až taková věda. Ale slyšel jsem o nějakém přípravku, kterým ošetříš okno a za deště se udělají z vody malé kuličky, které se rozjedou sami a stěračů naní třeba. jj říká se jim tekuté stěrače,občas je nanesu a nemusím tak často pouýívat stěrače voda sama odchází jak kuličky http://www.zbozi.cz/?q=tekut%C3%A9%20st%C4%9Bra%C4%8De&r=hint Citovat
Demo Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Hlavne at te nenapadne umyt sklo technickym benzinem... Citovat
MJSytic Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: Gargamell Měl jsem auto v servisu. Proto jsem si nadiktoval ptákovinky, co chci udělat, protože na to nemá příliš času. Požádal jsem tedy o výměnu stíratek. Stěrače jsou opravdu nové (BOSH), ale stírá to strašně. Maže to vodu po okně, včera jsem uplně šilhal s toho... čím to je?Nemuže to být třeba nějaký mastným sklem nebo nevim... dělá to u oboou. JJ, zaltý ALCa za 70Kč/ks, navíc nový čelní sklo... To je paráda Jinak ty tekutý stěrače používám taky (teď to na novým skle ještě nemám) a vyhovuje mi to maximálně Citovat
yaris1 Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: Gargamell Tak to jsem netušil, že je to až taková věda. Ale slyšel jsem o nějakém přípravku, kterým ošetříš okno a za deště se udělají z vody malé kuličky, které se rozjedou sami a stěračů naní třeba. jj říká se jim tekuté stěrače,občas je nanesu a nemusím tak často pouýívat stěrače voda sama odchází jak kuličky http://www.zbozi.cz/?q=tekut%C3%A9%20st%C4%9Bra%C4%8De&r=hint Používám přesně tento výrobek, je to super, stačí nanést jednou tak za 2-3 týdny, akorát při nižších rychlostech není účinnost taková výrazna, ale kolem 90 a víše nemusíš stěrače pouštět vůbec. Citovat
urdemala Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 nejlepší je to při 180 za průtrži mračen Citovat
Kame Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 A ktoré presne z tej stránky používate?? Citovat
Gargamell Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 Tak to je dobré. Natřu s tím celé auto a za průtrže mračen budu kolemjdoucí ohromovat suchým vozem Asi by mi nenapadlo odmaštovat to benzínem, ale takové lepidlo z dálniční známky bych tím možná sundaval. Tak si to budu pamatovat [upravil dne 4/7/08 Gargamell] Citovat
urdemala Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 známka se lepí zevnitř, aspoň ta česká.. Citovat
Gargamell Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 Moment, tak teď tomu nerozumím... a proč se nedoporučuje ten benzín. Já myslel, že proto, že to nějak poškozuje strukturu toho skla. Ale asi jsem vedle....tak jak se projeví umyté sklo benzínem za deště? Citovat
MrVain Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 ten tech.benzin zanechava tenku vrstvu masnoty,radšej by som použil lieh:aut Citovat
Kubis Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Pravda - občas jsem v návodech četl \"odmastíme např. tech. benzínem\" a on je mrcha mastný!Mě občas při stírání poskakují,ale po několika kyvech se to usadí.Ale štve mě to. P806 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.