Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl jsem auto v servisu. Proto jsem si nadiktoval ptákovinky, co chci udělat, protože na to nemá příliš času. Požádal jsem tedy o výměnu stíratek. Stěrače jsou opravdu nové (BOSH), ale stírá to strašně. Maže to vodu po okně, včera jsem uplně šilhal s toho... čím to je?Nemuže to být třeba nějaký mastným sklem nebo nevim... dělá to u oboou. :myslim

Odesláno

Tak to jsem netušil, že je to až taková věda. Ale slyšel jsem o nějakém přípravku, kterým ošetříš okno a za deště se udělají z vody malé kuličky, které se rozjedou sami a stěračů naní třeba.

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Gargamell

Tak to jsem netušil, že je to až taková věda. Ale slyšel jsem o nějakém přípravku, kterým ošetříš okno a za deště se udělají z vody malé kuličky, které se rozjedou sami a stěračů naní třeba.

jj říká se jim tekuté stěrače,občas je nanesu a nemusím tak často pouýívat stěrače voda sama odchází jak kuličky

http://www.zbozi.cz/?q=tekut%C3%A9%20st%C4%9Bra%C4%8De&r=hint

Odesláno

Měl jsem auto v servisu. Proto jsem si nadiktoval ptákovinky, co chci udělat, protože na to nemá příliš času. Požádal jsem tedy o výměnu stíratek. Stěrače jsou opravdu nové (BOSH), ale stírá to strašně. Maže to vodu po okně, včera jsem uplně šilhal s toho... čím to je?Nemuže to být třeba nějaký mastným sklem nebo nevim... dělá to u oboou. :myslim

JJ, zaltý ALCa za 70Kč/ks, navíc nový čelní sklo... To je paráda ;)

Jinak ty tekutý stěrače používám taky (teď to na novým skle ještě nemám) a vyhovuje mi to maximálně :super

Odesláno
Původně zaslal: honza406

jj říká se jim tekuté stěrače,občas je nanesu a nemusím tak často pouýívat stěrače voda sama odchází jak kuličky

http://www.zbozi.cz/?q=tekut%C3%A9%20st%C4%9Bra%C4%8De&r=hint

Používám přesně tento výrobek, je to super, stačí nanést jednou tak za 2-3 týdny, akorát při nižších rychlostech není účinnost taková výrazna, ale kolem 90 a víše nemusíš stěrače pouštět vůbec.:super

Odesláno

Tak to je dobré. Natřu s tím celé auto a za průtrže mračen budu kolemjdoucí ohromovat suchým vozem :D

Asi by mi nenapadlo odmaštovat to benzínem, ale takové lepidlo z dálniční známky bych tím možná sundaval. Tak si to budu pamatovat :super

[upravil dne 4/7/08 Gargamell]

Odesláno

Moment, tak teď tomu nerozumím... a proč se nedoporučuje ten benzín. Já myslel, že proto, že to nějak poškozuje strukturu toho skla. Ale asi jsem vedle....tak jak se projeví umyté sklo benzínem za deště?:myslim

Odesláno

Pravda - občas jsem v návodech četl \"odmastíme např. tech. benzínem\" a on je mrcha mastný!Mě občas při stírání poskakují,ale po několika kyvech se to usadí.Ale štve mě to. P806

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...