Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pe.tr vs. buml

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kveton

Nechte Bumla, jen ať si tu koktu koupí a svého starého se zbaví :D:D:D

mas tam vcera novej kabinovej filtr. myslel sem, ze to počká na tebe, ale uz to nefoukalo:-)

a nasel sem origo nástavec palubky na telefon. takze uz je taky nahromade;-)

Odesláno
Původně zaslal: buml

Nechte Bumla, jen ať si tu koktu koupí a svého starého se zbaví :D:D:D

mas tam vcera novej kabinovej filtr. myslel sem, ze to počká na tebe, ale uz to nefoukalo:-)

a nasel sem origo nástavec palubky na telefon. takze uz je taky nahromade;-)

kua ses plácl přes kapsu teda :D si bral joo?:D:D:D (...němčoury hákem:D)

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

když už přesně tak \"pumpe düse\" = PD

ale je to systém, který nemá budoucnost, přesněji jeho budoucnost v osobních autech (vyjma lodí a lokomotiv kde má své opodstatnění)

Common Rail je prostě Common Rail, oni i VW konečně uznali, že Ital vyhrál

[upravil dne 3/7/08 minimaxa]

No jasně, já to jen upravil, aby se to Petrovi rýmovalo. :D Jinak pravda pravda... ale v době Common Railu první generace mělo PD navrch. :)

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

když už přesně tak \"pumpe düse\" = PD

ale je to systém, který nemá budoucnost, přesněji jeho budoucnost v osobních autech (vyjma lodí a lokomotiv kde má své opodstatnění)

Common Rail je prostě Common Rail, oni i VW konečně uznali, že Ital vyhrál

[upravil dne 3/7/08 minimaxa]

No jasně, já to jen upravil, aby se to Petrovi rýmovalo. :D Jinak pravda pravda... ale v době Common Railu první generace mělo PD navrch. :)

a ve spojení s motorem od Cummins je Common Rail nedostihnutelný :P

Odesláno

Supeer, to se hodí, alespoň víc zbyde na opravy :D

A už víš přesnější termín? Koukal jsem, že tu už ti new wagen sjel z linky

no pristi tejden by melo dorazit ke Klokanovi, hned mi maj volat a ja tam vyrazim dohodnout doplňky a tak. po tyhle návštěvě bych nej vedet co a jak. pocitej ze po 15. to muze nastat téměř kdykoli;-)

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

To je do náklaďáku, ne? :D

jo, jinak tohle je taky mistrovský dílo :roker

interact.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Se divím, že si ještě nikdo nevšiml, že tam ve 4. je diesel-pumpe namísto düse-pumpe (je to fakt od trysky, nikoli od Rudy Dieselů) :D

[upravil dne 3/7/08 Garfield]

vsimnul, cti poradne ;):D

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Původně zaslal: Garfield

Se divím, že si ještě nikdo nevšiml, že tam ve 4. je diesel-pumpe namísto düse-pumpe (je to fakt od trysky, nikoli od Rudy Dieselů) :D

[upravil dne 3/7/08 Garfield]

vsimnul, cti poradne ;):D

to jen básník upravil slovo k obrazu svému:)

Odesláno

Tak to je opravdu k zasmání jak se tady kočkujete ale zase tak nevinné to nebude protože kdo si pumpu trysku od fašounů pořídí je na to patřičně hrdej a řečem typu predjiždej si koho chces metim nenasereš se musim zasmát protože právě tyhle lidi v OCHCÁVII si myslej ze jim patří silnice, srandovní je že opak je pravdou :D :D :D

:potlesk Deutschland, deutschland, uber Deutschland :potlesk (untermensch mit \"kilo ja?\":D

Odesláno
Původně zaslal: buml

Supeer, to se hodí, alespoň víc zbyde na opravy :D

A už víš přesnější termín? Koukal jsem, že tu už ti new wagen sjel z linky

no pristi tejden by melo dorazit ke Klokanovi, hned mi maj volat a ja tam vyrazim dohodnout doplňky a tak. po tyhle návštěvě bych nej vedet co a jak. pocitej ze po 15. to muze nastat téměř kdykoli;-)

Super, to by se hodilo, hned bych s tim vyrazil na Lipno. ;)

Odesláno

nevim co je ti na tom k smíchu at si ne predjede kdyz je tak dobrej ja mu klidne uhnu do pravýho. me to problém nedělá. jen pak nesmi spomalít jak to většina bohuzel dela, to sem pak nepříčetnej:grr

a je mi přitom jedno jestli jedu v kokte, pazoutu, passatu ci něčem uplne jiným.

Odesláno

a seš si jistej že z linky sjelo? mám se jít podívat? když vidím, co s tím dělaj když to ti ukrajinci vagonujou na nádraží, nikdy bych to nekoupil ani zacenu šrotu :D Ale mužu tě uklidnit, je to ve všech automobilkách stejný :D

od tý doby, co mi dělali ukrajinci na baráku, tak jim věřim víc jak čechům.. to by člověk nevěřil, co všecko dokážou pověstný zlatý český ručičky zpackat a naopak jak dokáže mizerně placenej ukrajinec konstruktivně myslet,a to i po 12 hodinách denně

Odesláno

buml: přesně! Když někomu nevyhovuje moje tempo (které beztak není úplně předpisové), tak ať si mě předjede... ale jak mě začne brzdit, tak vidím rudě... nejlepší je blbeček, kterej tě předjede (z principu), zpomalí a pak ti buď brání v předjíždění, nebo ho předjedeš a panáček začne závodit... nejhorší je, že neznám způsob, jak se bez újmy na (svém) zdraví a majetku takového blbečka zbavit a jet si v klidu dál svým tempem...:myslim

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

a seš si jistej že z linky sjelo? mám se jít podívat? když vidím, co s tím dělaj když to ti ukrajinci vagonujou na nádraží, nikdy bych to nekoupil ani zacenu šrotu :D Ale mužu tě uklidnit, je to ve všech automobilkách stejný :D

od tý doby, co mi dělali ukrajinci na baráku, tak jim věřim víc jak čechům.. to by člověk nevěřil, co všecko dokážou pověstný zlatý český ručičky zpackat a naopak jak dokáže mizerně placenej ukrajinec konstruktivně myslet,a to i po 12 hodinách denně

to byli ty UK asi fest zhulený, tak jim to začlo pálit. Mě stačí z okna slyšet co s těma autama provádějí, když je vozí po vlastní ose z fabriky na nádraží. je to asi 1,5km, celou cestu za 2, plnej knedlík, na tacho kilo a gumy hvízdaj jak o život. a když sem tam vymetou v zatáčce kanál, není vyjímkou, že auto skončilo na poli :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...