Guest minimaxa Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 a seš si jistej že z linky sjelo? mám se jít podívat? když vidím, co s tím dělaj když to ti ukrajinci vagonujou na nádraží, nikdy bych to nekoupil ani zacenu šrotu Ale mužu tě uklidnit, je to ve všech automobilkách stejný Citovat
MJSytic Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: buml no sme si vo pulnoci rikali, kdo nas kdy za tohle zjebe:-) je to jednoduchy, proste vcera sjelo z výrobní linky moje novy auto, presne jak jsou prvni řádky v mém podpisu. a Petr jak jinak, musel reagovat, protoze ho postuchovani moc bavi. tak z toho vzniklo tohle. jen doufam ze to vsichni berete s nadhledem:-) co se mejch zad tyce tak jak me bolej ve 406 tak ne boleli naposled snad ve felde rv. 97 Já myslím, že to jako jako srandu bere každej. Nebo aspoň minimálně ti, co vás aspoň trochu znají ;) Citovat
obaf Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 2 buml: si si mohol aj lepsi bicykel zadovazit ako koktaviu aspon nove superb, ked uz embecku moj skromny nazor:papa Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: minimaxa hoši hoši, něco nám uniká? neco co by jsme měli vědět? :myslimvoničem nevím, ani Babičku jsem nečetl:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: aka ale jak pekne porad pridavaj.....jen to basnicky doladit... no basnicky to ladit o pulnoci to fakt nešlo Citovat
aka Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 no ja sem to sledovala, kdyz sem sla neco po pulnoci spat Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 prosím všechny , aby toto vlákno nespadlo do toho že se zde bude hanět oktávka, a vyzvedávat Peugeot , nejsme přeci malý kluci , všem je jasné že šlo jen o kamarádské rejpání - vážně bych to nikdy nepapsal , ono je to totiž zbytečné a všichni vědí zač je toho Oktavka loket Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: aka ale jak pekne porad pridavaj.....jen to basnicky doladit... no basnicky to ladit o pulnoci to fakt nešlo potvrzuji, byl jsem tichým svědkem vzniku :D Citovat
buml Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: obaf 2 buml: si si mohol aj lepsi bicykel zadovazit ako koktaviu aspon nove superb, ked uz embecku moj skromny nazor:papa je hezky ze je to tvuj názor, ale moje kritéria supa vylučovala. a proc sem si vybral O1 vim naprosto presne, nebot presne vim na co auto potrebuju a co od nej očekávám;-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 souhlas s bumlem, taky budem koncem roku porizovat octavku 1 :-) v kombajnu a na hlinach a v metle a doufam, ze 1,8T Citovat
buml Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Petre, tak vidis, oni mas normálně smiřovali a to jeste vo pulnoci:D 2 minimaxa tak mi ji tam pohlídej. červenej kombajn se zvednutým podvozkem. takovejch tam urcite moc nebude;-) Citovat
Guest servisman Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 hoši není to jedno v čem jezdíte? Ty řádky basnické jsem si všiml ale nějak jsem tomu nevěnoval pozornost Citovat
Fakir Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Scratch souhlas s bumlem, taky budem koncem roku porizovat octavku 1 :-) v kombajnu a na hlinach a v metle a doufam, ze 1,8T Ty to nebudeš mít ftédéíčku, jak se na ochcáfku sluší a patří? Pe.Tr: to \"diesel pumpe\" je záměr? Protože pokud ne, je to poněkud nesprávné - mělo by to být v tomto případě \"düse pumpe\". Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 když už přesně tak \"pumpe düse\" = PD ale je to systém, který nemá budoucnost, přesněji jeho budoucnost v osobních autech (vyjma lodí a lokomotiv kde má své opodstatnění) Common Rail je prostě Common Rail, oni i VW konečně uznali, že Ital vyhrál [upravil dne 3/7/08 minimaxa] Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: Scratch souhlas s bumlem, taky budem koncem roku porizovat octavku 1 :-) v kombajnu a na hlinach a v metle a doufam, ze 1,8T Ty to nebudeš mít ftédéíčku, jak se na ochcáfku sluší a patří? Pe.Tr: to \"diesel pumpe\" je záměr? Protože pokud ne, je to poněkud nesprávné - mělo by to být v tomto případě \"düse pumpe\". hele nechte si toho jooo, jj zaměr:papa Citovat
obaf Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: buml Původně zaslal: obaf 2 buml: si si mohol aj lepsi bicykel zadovazit ako koktaviu aspon nove superb, ked uz embecku moj skromny nazor:papa je hezky ze je to tvuj názor, ale moje kritéria supa vylučovala. a proc sem si vybral O1 vim naprosto presne, nebot presne vim na co auto potrebuju a co od nej očekávám;-) Ved ja len tak, auto si kup ake chces. Ty v nom budes jazdit, ja mam svoje:) prajem vela stastnych kilonetrov a minimum poruch. Citovat
Berkoff Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 hlavne si na to nedavej folie, a ladenej vejfuck, s takovejma octafkama jezdej samy uraci a kuci, nenavazejte se do bumla, aspon budeme mit zase co predjizdet buml: ftip ....) Citovat
buml Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Berkoff hlavne si na to nedavej folie, a ladenej vejfuck, s takovejma octafkama jezdej samy uraci a kuci, nenavazejte se do bumla, aspon budeme mit zase co predjizdet buml: ftip ....) neboj na fólie sem uz objednanej. a tuning bude, znacka TAXI. jo a předjížděj si koho chceš me tim stejne nenaseres:D Citovat
kveton Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Nechte Bumla, jen ať si tu koktu koupí a svého starého se zbaví :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.