Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pe.tr vs. buml

Recommended Posts

Odesláno

a seš si jistej že z linky sjelo? mám se jít podívat? když vidím, co s tím dělaj když to ti ukrajinci vagonujou na nádraží, nikdy bych to nekoupil ani zacenu šrotu :D Ale mužu tě uklidnit, je to ve všech automobilkách stejný :D

Odesláno
Původně zaslal: buml

no sme si vo pulnoci rikali, kdo nas kdy za tohle zjebe:-)

je to jednoduchy, proste vcera sjelo z výrobní linky moje novy auto, presne jak jsou prvni řádky v mém podpisu. a Petr jak jinak, musel reagovat, protoze ho postuchovani moc bavi. tak z toho vzniklo tohle. jen doufam ze to vsichni berete s nadhledem:-) co se mejch zad tyce tak jak me bolej ve 406 tak ne boleli naposled snad ve felde rv. 97

Já myslím, že to jako jako srandu bere každej. Nebo aspoň minimálně ti, co vás aspoň trochu znají :D;)

Odesláno

prosím všechny , aby toto vlákno nespadlo do toho že se zde bude hanět oktávka, a vyzvedávat Peugeot , nejsme přeci malý kluci , všem je jasné že šlo jen o kamarádské rejpání - vážně bych to nikdy nepapsal , ono je to totiž zbytečné a všichni vědí zač je toho Oktavka loket :D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: aka

ale jak pekne porad pridavaj.....jen to basnicky doladit...

no basnicky to ladit o pulnoci to fakt nešlo :D

potvrzuji, byl jsem tichým svědkem vzniku :D:D

Odesláno
Původně zaslal: obaf

2 buml:

si si mohol aj lepsi bicykel zadovazit ako koktaviu

aspon nove superb, ked uz embecku

moj skromny nazor:papa

je hezky ze je to tvuj názor, ale moje kritéria supa vylučovala. a proc sem si vybral O1 vim naprosto presne, nebot presne vim na co auto potrebuju a co od nej očekávám;-)

Odesláno

souhlas s bumlem, taky budem koncem roku porizovat octavku 1 :-) v kombajnu a na hlinach a v metle a doufam, ze 1,8T

Odesláno

Petre, tak vidis, oni mas normálně smiřovali a to jeste vo pulnoci:D

2 minimaxa tak mi ji tam pohlídej. červenej kombajn se zvednutým podvozkem. takovejch tam urcite moc nebude;-)

Guest servisman
Odesláno

hoši není to jedno v čem jezdíte?

Ty řádky basnické jsem si všiml ale nějak jsem tomu nevěnoval pozornost

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

souhlas s bumlem, taky budem koncem roku porizovat octavku 1 :-) v kombajnu a na hlinach a v metle a doufam, ze 1,8T

Ty to nebudeš mít ftédéíčku, jak se na ochcáfku sluší a patří? :D

Pe.Tr: to \"diesel pumpe\" je záměr? :) Protože pokud ne, je to poněkud nesprávné - mělo by to být v tomto případě \"düse pumpe\". ;)

Odesláno

když už přesně tak \"pumpe düse\" = PD

ale je to systém, který nemá budoucnost, přesněji jeho budoucnost v osobních autech (vyjma lodí a lokomotiv kde má své opodstatnění)

Common Rail je prostě Common Rail, oni i VW konečně uznali, že Ital vyhrál

[upravil dne 3/7/08 minimaxa]

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: Scratch

Ty to nebudeš mít ftédéíčku, jak se na ochcáfku sluší a patří? :D

Pe.Tr: to \"diesel pumpe\" je záměr? :) Protože pokud ne, je to poněkud nesprávné - mělo by to být v tomto případě \"düse pumpe\". ;)

hele nechte si toho jooo, jj zaměr:papa

Odesláno
Původně zaslal: buml

Původně zaslal: obaf

2 buml:

si si mohol aj lepsi bicykel zadovazit ako koktaviu

aspon nove superb, ked uz embecku

moj skromny nazor:papa

je hezky ze je to tvuj názor, ale moje kritéria supa vylučovala. a proc sem si vybral O1 vim naprosto presne, nebot presne vim na co auto potrebuju a co od nej očekávám;-)

Ved ja len tak, auto si kup ake chces.

Ty v nom budes jazdit, ja mam svoje:)

prajem vela stastnych kilonetrov a minimum poruch.:papa

Odesláno

hlavne si na to nedavej folie, a ladenej vejfuck, s takovejma octafkama jezdej samy uraci :D a kuci, nenavazejte se do bumla, aspon budeme mit zase co predjizdet :D

buml: ftip ....:o)

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

hlavne si na to nedavej folie, a ladenej vejfuck, s takovejma octafkama jezdej samy uraci :D a kuci, nenavazejte se do bumla, aspon budeme mit zase co predjizdet :D

buml: ftip ....:o)

neboj na fólie sem uz objednanej. a tuning bude, znacka TAXI. jo a předjížděj si koho chceš me tim stejne nenaseres:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...