Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se dovoluji pochlubit s výměnou baterky ;) Ráno jsem ještě odjela od baráku na místo x. Z místa x jsem však již neodjela. Povolala jsem svého tatíka, přijel se startovacími kabely, abych pak jela k rodině, kde je nabíječka. .. No nebudu to nijak okecávat sáhodlouhým řečmi, zkrátka mohli jste dnes na jednom brněnském parkovišti vidět babu v bílé sukni, jak je ponořena do formana a pažaoutka a přehazuje mezi těmito vozy baterku. Nutně jsem potřebovala odjet. Využila jsem hot-line Peugeot Assistance, jak zamknout kufr, když nejela elektrika - nakonec to skončilo právě tím, že jsem se pustila do výměny baterky. Musím si blahopřát, že jakmile jsem pořídila autíčko (před měsícem), hned jsem si do mobilu uložila číslo Assistance, kdyby náhodou ... Chlap žádnej nedostupnej - tatík v práci, brácha by musel mhd (to by ho odvezli :-) Malá, ale šikovná ;)

Odesláno

Gratuluju k výkonu - to, co je pro některé jednoduché až triviální, může být snadno pro jiné problémem. Znám spoustu žen (a i několik chlapů !!!), které by maximálně zvedly telefon a vytočili ÚAMK, ABA či jiný dispečink a čekali, až přijede maník a auto zase pojízdní. Že ses k tomu postavila čelem a auto sis zpojízdnila sama je pro mě krásné zjištění - to se mi bude hezky usínat ...........

Odesláno

děkuji, děkuji ;) No je pravda, že jsem tak trochu techničtější typ, takže proto jsem byla schopna se postavit čelem. Ale byla jsem z toho na prášky - dneska jsem potřebovala něco zpracovat (inventura) - protože část zboží bylo v autě, tak jsem v mezičase, než přijela tatko, mohla inventurovat :) (ni minuta nazmar :)

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

ja videl akorat fanosa s feliskou, ale fanose s peugeotkem ne.. :(

ktere parkoviste to bylo?

V Bohunicích u polikliniky, tuším, že je to ulice U Pošty :)

Guest servisman
Odesláno

to se tak nevidí,aby si ženská měnila baterku,ale není se čemu divit,jsou některé šikovnější než muži

Odesláno

tož to si dobrá :potlesk ,

Já sem měnil baterku 45 minut. ty šrouby držáku byly tak zarezlé že se v plastu protáčely, pomohl az hasák a hrubá síla :bacha.

Odesláno

Nebudes verit, ale dnes poobede mi zdochla moja baterka, aprave teraz som sa vratil s novou.

Keby som bol vedel ze si taka sikovna poprosil by som o vymenu Teba :super

Odesláno
Původně zaslal: mmmb

tož to si dobrá :potlesk ,

Já sem měnil baterku 45 minut. ty šrouby držáku byly tak zarezlé že se v plastu protáčely, pomohl az hasák a hrubá síla :bacha.

Ještě že tak, že mi ty šrouby šly povolit (vhodný klíč byl na dosah :) To už by mě asi za celý den věčného vláčení trefilo.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: obaf

Nebudes verit, ale dnes poobede mi zdochla moja baterka, aprave teraz som sa vratil s novou.

Keby som bol vedel ze si taka sikovna poprosil by som o vymenu Teba :super

Teď už můžu dělat machra ;)

Odesláno

.... tak, v pátek jsem šla namontovat baterku zpod nabíječky do formana - už bo byla brnakačka :D Však ona se zase objeví nějaká překážka, abych se naučila něco nového :D Kdybychom chodili jen po rovné pěšince, tak by byl život nuda ...

Odesláno

Ony holky mnohdy překvapí.Není to tak dlouho, co jsme s mojí lepší polovičkou měnili chladič u Bramboráka, a jak jí to šlo:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...