Rebik Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 No nedá mi napsat, že zvěř se má zásadně trefit, tzn. neriskovat bouračku při vyhýbacím manévru, bez ohledu na poškození vozu při střetu. Jinak docela překvapivé přežití -)) Citovat
vix Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Ano, tak už od jisté doby razím, že srnku a jiné čtvernožce zásadně čelně. Byť by to v mém případě mělo fatální následky Citovat
Béďa Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 njn.. tohle si rika clovek vzdycky, skutecnost je vetsinou ale pravy opak.. kor kdyz jako v tomhle pripade na tebe vykoukne hned za zatackou.. Citovat
MirasCC Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 Odpovím na některý otázky co tu padly: Jak se mi to povedlo obrátit vzůru nohama - vážně netuším. Popravdě, v první chvíli když jsem z auta vyskočil, ani sem nevěděl že to kdy vzhůru nohama bylo. Až podle některých indicií - tvar rámu čelního skla, věci z loketky vysypaný o pět metrů dál a taky fakt, že mám odřenou hlavu (od asfaltu) - mě přinutily věřit tomu, že to na boudě opravdu bylo. Co bude s autem dál zatím nevím, pojišťovna se ještě nevyjádřila. Karosářsky je to zrušený komplet (až snad na víko kufru a zadní nárazník), ač to podle fotek nevypadá, tak předek je hnutej docela solidně (dveře nejdou otevřít ani na jedný straně) a hlavně ohnutej rám čelního skla. Stojí to čumákem k plotu, takže zepředu to vyfocený nemám. Tohle jestli není totálka, tak už nevím co víc by tomu muselo bejt. Každopádně i kdyby se to mělo spravovat, já už bych v tom jezdit nechtěl. Páč kdyby se měl ten rám skla rovnat či vařit, tak potěš koště... Že bych si tohle nechal na náhradní díly pravdou určitě nebude. Minimálně to nemám kam dát. A taky varianta že by nástupce měl být opět 206cc je spíš nereálná. Ale tuhle otázku začnu řešit až v okamžiku, kdy bude takhle záležitost komplet uzavřená. Chlupatej spolujezdec seděl doma, ta věděla proč se mnou ten večer nejezdit No a na radu že lesní zvěř zásadně čelně - poučení pro příště... Citovat
Stifler Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: MirasCC ...................No a na radu že lesní zvěř zásadně čelně - poučení pro příště... Ale neber to doslova, protože srážka s kancem je kolikrát horší než riskantní manévr. Takovej statnej kanec dokáže přepůlit traverzu, kterou vozej náklaďáci jako přední nárazník. Citovat
snow Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Miras hlavně že se ti nic vážného nestalo.A to stim kancem je 100% pravda.Já sice v zimě trefil svini čelně ale takhle hroznějsem nedopad.Od tý doby tím místem projíždím max.70km/hod.Moje dcera bohužel i 120km/hod.a nevymluvím jí to. Citovat
kujon106 Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Sakra, to je mi líto Ale jak už tu kolikrát zaznělo - nic si z toho nedělej, hlavně že si celej Citovat
Béďa Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Stifler Ale neber to doslova, protože srážka s kancem je kolikrát horší než riskantní manévr. Takovej statnej kanec dokáže přepůlit traverzu, kterou vozej náklaďáci jako přední nárazník. jj, neco takovy jsem jednou videl.. takova hromada masa tak 1m vysoka po nem zbyla, vzit to osobak tak by to bylo zly.. Citovat
Keejml Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Tak jsem si před spaním zašel přečíst o srázku na Vysočině, když už budu v práci ať aspoň vim co se tam děje...a najednou čtu že Miras zrušil auto...pak mi docvaklo žes tady měl fotky kola, najdu si to a kam jsem se nedostal Hlavně že jsi naživu a relativně v pořádku. Auto bylo krásný a to jsem ještě ani neviděl nový kola naživo. Je ho velká škoda. Jsem z toho celkem v šoku, ty naše CC asi fakt nosej smůlu Jinak srnku mám za sebou nedávno (s tátou v jeho Laguně), trefili jsme ji přímo cca. v 80, na autě škoda 20k, takže proti tobě skoro nic. Tak přeju šťastnej výběr novýho, pokud něco chystáš... Citovat
Keejml Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Pro ty, kterým se nezdá věta že CC nosí smůlu černá obzvlášť 22.4.2008 [upravil dne 3/7/08 Keejml] Citovat
Karolinka Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Želám skoré uzdravenie, aby si skoro mohol brázdiť cesty na novom krásovcovi.......:papa Citovat
King Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 a jéjej , tak to mě mrzí, mno co říct.. jako ostatní- hlavně, že jsi z toho vylezl celej živej. Citovat
snow Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Miras ohledně polštářků jak jsme se domlouvali nešli by poslat poštou adresa na SZ Citovat
bure Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 zrejme jsi prvni nebozstik, kteremu kondoluji :D ... ale ted vazne, vitej zpet !! Citovat
Petra* Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Hlavně, že jsi ok, zdraví je to nejcenější co máme Citovat
Neon Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Tak nejdřív přijmi gratulaci, že jsi OK, to je základ. Plechy budou nové, maso je jenom jedno. Taky jsem zažil znovuzrození, viz: TADY Už víš, jak to bude dál, co s autem a co policajti? Citovat
MirasCC Odesláno 9. červenec 2008 Autor Odesláno 9. červenec 2008 Na policajtech sem byl v pátek. Tam byli chlapi v pohodě, poblahopřáli mi že sem z toho vylez ve stavu v jakým sem z toho vylez, sepsali sme to a šel sem dom. Povídal, že vzhledem k tomu že sem nikomu neublížil ani nezpůsobil škodu na majetku třetí osoby, ke správnímu řízení mě nejspíš předvolávat nebudou a jen pošlou pokutu. Tak to bude ještě překvápko. Auto je stále v řešení, páč v pojišťovně to zvorali. Včera tam volám jestli už na to byl někdo koukat, ženská chvilku koktala a pak z ní vypadlo, že tam tu žádost o výjezd pojišťováka zapomněl někdo připsat, takže čekali že s tím někam přijedu. Znovu sem jí tedy vysvětlil že je to totálka, že to nejezdí a těžko jim to tedy někam přistavím. Slíbila to urgovat a že se mi ještě ozvou. Tak sem zvědavej jak dlouho se to ještě potáhne... Citovat
Neon Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Takže jsi měl havarijko? Tak to je vcelku pohoda ... sice nedostaneš hodně, ale lepší, než nic ... Já jenom, že v Německu jsou 2 CCčka. Jedno trošku ojebaný zboku za 5000,- a druhý jsem viděl před 14ti dny s KO motorem a myslim, že řikal 4000,-EUR, nebo 3000,- teď nevim, každopádně by se to dalo ukecat a motor máš OK, ne? Anebo už přemýšlíš po 207, nebo 307CC? Citovat
MirasCC Odesláno 9. červenec 2008 Autor Odesláno 9. červenec 2008 Jj, bylo na tom havarijko. Sem na to docela zvědavej, kolik mi dají. Taky nečekám žádnou hitparádu. Nad dalším strojem začnu hlouběji uvažovat až bude tohle dořešený, zatím se mé myšlenky ale ubírají zcela jiným směrem, než co tu zmiňuješ Možná tě pak ještě zneužiju a pojedeš se mnou pro nový auto do Němec, když už si tam v tom tak zběhlej Citovat
Ravel Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: MirasCC Jedna srovnávací. Tak teď jsem to tu objevil. Takže samozřejmě gratulace k úspěšnému přežití!! A kontrolní otázka: čím to je, že se řidičovi nic nestalo? Nevidíte jak je vysunutá opěrka u spolujezdce???? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.