Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: cezar

caute hosi tak asi taketo elektorny si predstavujem na mojho nastavajuceho 206 :) myslim ten typ co vy nato? keby niekto nahodu vedel davajte ponuky :)

http://www.preauto.sk/16palcove-alessio-monza-75x16-p-1387.html

nevim jak na slovensku ale česku se vyhni , jedna díra a je po kolu , tyhle jsou echt měkoty , proto i ta cena.

fuuuha tak dik za tip :o hmm a su aj kvalitnejsie? takehoto typu?

Odesláno

zas takova měkota ty alesisa nejsou,jedu na nich 2 sezonu a jsou naprosto v poho a to uz jsem par der vymetl.jinak O.Z. ka jsem mel na R19 a taky jsem je ohnul a to stacilo najet rychleji na vyfrezovanou silnici a byla ploska na litaku hned.

Odesláno
Původně zaslal: genzer

zas takova měkota ty alesisa nejsou,jedu na nich 2 sezonu a jsou naprosto v poho a to uz jsem par der vymetl.jinak O.Z. ka jsem mel na R19 a taky jsem je ohnul a to stacilo najet rychleji na vyfrezovanou silnici a byla ploska na litaku hned.

fuuha takze s takym diskom len do zberu co?

Odesláno

V dnešní době se dá zpravit cokoli.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

V dnešní době se dá zpravit cokoli.

no ale dohovie ako,uz to nebude asi ono

Odesláno

Skus tam dat len 15´´. Spotrebujes menej gum, aj disky budu menej trpet na jamach.

Slovenske cesty tiez nepatria medzi zavodne drahy - samajama.;)

Odesláno
Původně zaslal: killer

Nevi tady taky někdo něco o těchto kolech?Nikde sem je totiž zatim neviděl a sou podezřele levný.:myslim

hmm no veru tiez som nato kukal je oni su vecinu vsetko take lacne nejake podozrive je to:myslim

Odesláno
Původně zaslal: obaf

Skus tam dat len 15´´. Spotrebujes menej gum, aj disky budu menej trpet na jamach.

Slovenske cesty tiez nepatria medzi zavodne drahy - samajama.;)

hmm to mas veru pravdu aj tu na zapade je to hrozne ,takze lepsie je dat mensi raf co aby boli vacie gumy a lepse tlmilo:myslim

Odesláno

co říkáte na borbet ls? já jsem si je koupil a jel jsem si je nechat nazout do pneuservisu a tam mi řekli že jsou to měkký sráče, že jsem si je vůbec neměl kupovat, tak mě nasrali.:nevim

Odesláno
Původně zaslal: Viper86

co říkáte na borbet ls? já jsem si je koupil a jel jsem si je nechat nazout do pneuservisu a tam mi řekli že jsou to měkký sráče, že jsem si je vůbec neměl kupovat, tak mě nasrali.:nevim

hmm no pozri mal by si si ty sam spravit nazor a nie dat na nejaky subjektivny odhad nejakeho typka,uvidis sam,ja bych zas moc nedaval na take reci hentoho typu:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...