Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

chci se optat, jak je to se sportovníma výfukama pro 206ku 1,9D?? Zatím co jsem našel, tak dělané přímo pro 206ku jsou pouze na benzíny. Má někdo zkušenosti s montáží na 1,9D?? Zvýší se potom spotřeba?

Odesláno

Zeptej se Neona, ten měl na 405 1.9D \"sportovní\"výfuk. Ale kromě randálu to na u tohodle motoru nemá žádný efekt. Jo vlastně mělo to ještě jeden efekt, sousedi věděli, že Neon jede domů ještě dřív než odbočil do ulice k domu :D

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Zeptej se Neona, ten měl na 405 1.9D \"sportovní\"výfuk. Ale kromě randálu to na u tohodle motoru nemá žádný efekt. Jo vlastně mělo to ještě jeden efekt, sousedi věděli, že Neon jede domů ještě dřív než odbočil do ulice k domu :D

Právě bych byl radši, aby ten zvuk zas tak hodně nerezonoval.

Odesláno
Původně zaslal: badisak

Původně zaslal: Driver

Právě bych byl radši, aby ten zvuk zas tak hodně nerezonoval.

Tak na co ten sport. vý **** u dýzlu :myslim

Odesláno

Zkrátka bych ho tam rád měl a napasovat nějakou koncovku na zahnutý výfuk asi zas tak nepůjde. Klidně aŤ to řve ale ne tak, že by to bylo na rozbití huby:bacha :D

Odesláno

No vždyť výfuk je stejně schovaný pod autem tak nikdo nebude zkoumat jestli je to sportovní nebo ne. Myslím, že u tohodle motoru jsou to akorát vyhozený peníze za sportovní výfuk. Stejný efekt bude mít i ta koncovka.

Odesláno

zdar ja mam taky 1.9 D,a nechal jsem si od Laityngu udelat ladak,bud ti ho udelaji hlucnejsi nebo tichy zalezi na tobe ja mam hlucnejsi a dost to vrni.jestli nechces aby ti rezali naraznik tak koncovka musi mit prumer nejvetsi 100 mm kulata,ja mam zahnutou nahoru

Odesláno
Původně zaslal: dutas

zdar ja mam taky 1.9 D,a nechal jsem si od Laityngu udelat ladak,bud ti ho udelaji hlucnejsi nebo tichy zalezi na tobe ja mam hlucnejsi a dost to vrni.jestli nechces aby ti rezali naraznik tak koncovka musi mit prumer nejvetsi 100 mm kulata,ja mam zahnutou nahoru

A jakej ti to dělá hluk? Nějaké změny ve spotřebě?

Odesláno

Mě jednou upadl zadní tlemič (uhnil střední díl). Ten hluk mi záviděli všichni tuneři v okolí. jenže to řvalo tak, že se s tím nedalo jezdit. Tak jsem koupil novou střední trubku a bylo po řevu.

U dieselu je výfuk jen pro utišení a odvedení spalin za auto, na výkon má většinou pramalý vliv.

Bych se na laďák vybodl, pokud chceš, koupil bych za pár stovek hezkou koncovku a peníze investoval do auta rozumějc. (třeba do oprav nebo je jen pro radost projezdil) ;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

jj výfuky na benzináky jsou všude, ale goglim už 2. den a na můj 2.0 benzin nemůžu pořádně žádný najít.. nenarazil jsi náhodou na nějaký ? díky

Odesláno
Původně zaslal: jh19

jj díky jen me zarazi ze je to jen do 1,6 ... myslíš, ze na 2.0l bude kompatibilni?? díky

napiš jim emaila , ale nemel by to byt problem .

• O 1 měsíc později...
Odesláno

www.a-m-a.sk - ja mam 2.0Hdi a v poho... najdes to aj v Novinkach - vymena vyfuku, ale NIE original...

este sa smejem za tu spotrebu? vyssiu koly vyfuku??? to sa mi nezda..... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...