badisak Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Zdravím všechny, chci se optat, jak je to se sportovníma výfukama pro 206ku 1,9D?? Zatím co jsem našel, tak dělané přímo pro 206ku jsou pouze na benzíny. Má někdo zkušenosti s montáží na 1,9D?? Zvýší se potom spotřeba? Citovat
Driver Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Zeptej se Neona, ten měl na 405 1.9D \"sportovní\"výfuk. Ale kromě randálu to na u tohodle motoru nemá žádný efekt. Jo vlastně mělo to ještě jeden efekt, sousedi věděli, že Neon jede domů ještě dřív než odbočil do ulice k domu Citovat
badisak Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Driver Zeptej se Neona, ten měl na 405 1.9D \"sportovní\"výfuk. Ale kromě randálu to na u tohodle motoru nemá žádný efekt. Jo vlastně mělo to ještě jeden efekt, sousedi věděli, že Neon jede domů ještě dřív než odbočil do ulice k domu Právě bych byl radši, aby ten zvuk zas tak hodně nerezonoval. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: badisak Původně zaslal: Driver Zeptej se Neona, ten měl na 405 1.9D \"sportovní\"výfuk. Ale kromě randálu to na u tohodle motoru nemá žádný efekt. Jo vlastně mělo to ještě jeden efekt, sousedi věděli, že Neon jede domů ještě dřív než odbočil do ulice k domu Právě bych byl radši, aby ten zvuk zas tak hodně nerezonoval. Tak na co ten sport. vý **** u dýzlu Citovat
badisak Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 Zkrátka bych ho tam rád měl a napasovat nějakou koncovku na zahnutý výfuk asi zas tak nepůjde. Klidně aŤ to řve ale ne tak, že by to bylo na rozbití huby:bacha Citovat
Driver Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Tak nech uříznout zahnutou koncovku a navařit nějakou hezčejší Citovat
ozzy56 Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Každý klempíř ti za pár korun napasuje koncovku jaká se ti líbí.... Citovat
badisak Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 Když zase jen koncovka vypadá pěkně blbě.. Citovat
Driver Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 No vždyť výfuk je stejně schovaný pod autem tak nikdo nebude zkoumat jestli je to sportovní nebo ne. Myslím, že u tohodle motoru jsou to akorát vyhozený peníze za sportovní výfuk. Stejný efekt bude mít i ta koncovka. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Běžně navařuju trubku 80mm a na ni koncovku nerez...vypadá to hezky...,ale proti gustu..... Citovat
dutas Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 zdar ja mam taky 1.9 D,a nechal jsem si od Laityngu udelat ladak,bud ti ho udelaji hlucnejsi nebo tichy zalezi na tobe ja mam hlucnejsi a dost to vrni.jestli nechces aby ti rezali naraznik tak koncovka musi mit prumer nejvetsi 100 mm kulata,ja mam zahnutou nahoru Citovat
badisak Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: dutas zdar ja mam taky 1.9 D,a nechal jsem si od Laityngu udelat ladak,bud ti ho udelaji hlucnejsi nebo tichy zalezi na tobe ja mam hlucnejsi a dost to vrni.jestli nechces aby ti rezali naraznik tak koncovka musi mit prumer nejvetsi 100 mm kulata,ja mam zahnutou nahoru A jakej ti to dělá hluk? Nějaké změny ve spotřebě? Citovat
dutas Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 divil jsem se ale docela dost to vrni,vyfuk me delali v CHLUMCI NAD CIDLINOU,spotreba stejna. Citovat
vix Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Mě jednou upadl zadní tlemič (uhnil střední díl). Ten hluk mi záviděli všichni tuneři v okolí. jenže to řvalo tak, že se s tím nedalo jezdit. Tak jsem koupil novou střední trubku a bylo po řevu. U dieselu je výfuk jen pro utišení a odvedení spalin za auto, na výkon má většinou pramalý vliv. Bych se na laďák vybodl, pokud chceš, koupil bych za pár stovek hezkou koncovku a peníze investoval do auta rozumějc. (třeba do oprav nebo je jen pro radost projezdil) Citovat
jh19 Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 jj výfuky na benzináky jsou všude, ale goglim už 2. den a na můj 2.0 benzin nemůžu pořádně žádný najít.. nenarazil jsi náhodou na nějaký ? díky Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: jh19 jj výfuky na benzináky jsou všude, ale goglim už 2. den a na můj 2.0 benzin nemůžu pořádně žádný najít.. nenarazil jsi náhodou na nějaký ? díky http://www.spei.cz/eshop/main.php?pageid=40&get_type_car=1&get_model=11587&get_type=14709&get_item=&get_order=&x=13&y=4 Citovat
jh19 Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 jj díky jen me zarazi ze je to jen do 1,6 ... myslíš, ze na 2.0l bude kompatibilni?? díky Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: jh19 jj díky jen me zarazi ze je to jen do 1,6 ... myslíš, ze na 2.0l bude kompatibilni?? díky napiš jim emaila , ale nemel by to byt problem . Citovat
rct206 Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 www.a-m-a.sk - ja mam 2.0Hdi a v poho... najdes to aj v Novinkach - vymena vyfuku, ale NIE original... este sa smejem za tu spotrebu? vyssiu koly vyfuku??? to sa mi nezda..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.