Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

dvd přehrávač v 407 SW

Recommended Posts

Odesláno

chctěl bych se zeptat viděl jsem už 2 auta ktere měli originál zabudovaný dvd přehrávač.Chtěl bych se zaptat jestli to bude za jizdy hrát.

Odesláno

ohh nejak mi to nešlo a k tomu autu měli jsme o něho zajem ale už bylo prodane byl jsem se zeptat jednoho dovozce a on mi tvrdil že při jezdě se mi to vypne aby mě to nerušilo a omlouvám se za ten přispěšvek

Odesláno
Původně zaslal: Simon

chctěl bych se zeptat viděl jsem už 2 auta ktere měli originál zabudovaný dvd přehrávač.Chtěl bych se zaptat jestli to bude za jizdy hrát.

Ak myslíš originál DVD prehrávač, tak ten bez úpravy pri jazde nehraje.

Odesláno

no to by aj mna zaujimalo ,ked sa pohned uz sa to vypne,co je blbost, lebo kto bude pri stati kukat dvd a nicit bateriu. Inak aky dvd prehravac by bol najvhodnejsi tam pripojit? nemate nejake typy?

Odesláno

Obávám se, že odblokování bude možné pouze zásahem do řídící jednotky, a to buď u některého koncesionáře (znamená ukecat a zaplatit) nebo u některého opravdového fachmana, který má pažoutí soft.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

no to by mě taky zajímalo,asi to dělá je u disku DVD,když dám film ve formátu VideoCD na obyč cédo,tak by to asi mělo hrát normálně,ale vyzkoušet to nemohu,bo nemám Pažouta,manželka říkala až pod stromeček,tak mi nenadávejte

Odesláno

přehrávač přehrává jen CDčka a ne DVDčka to z prvé. A video CD ti to nepřehraje podobně jako ti CD discman na mp3ky nepřehraje žádné video, protože to prostě neumí. Jediné vide které to přehrává je ze vstupu 3 cinchů v odkládací skřínce u spolujezdce, tzn z kamery, z foťáku, nebo z externího přehrávače...:super

Odesláno
Původně zaslal: denoo

no to je nejaka novinka z malaysie , sak to je tam aj vidiet ze to je v autosalone , moze to byt cool, tez bych radsej dotykovy

i tam byla na palubce jakási kaplička nad tím LCD s informačním displejem......:myslim:myslim:myslim:myslim

[upravil dne 3-9-08 Přema]

Odesláno
Původně zaslal: Přema

no to je nejaka novinka z malaysie , sak to je tam aj vidiet ze to je v autosalone , moze to byt cool, tez bych radsej dotykovy

i tam byla na palubce jakási kaplička nad tím LCD s informačním displejem......:myslim:myslim:myslim:myslim

Myslím, že to prerobili pôvodnú palubovku s úzkym stredovým displejom tak, že to presunuli to tej kapličky - celkom dobré riešenie. Keby chceli nahradiť pôvodný veľký displey tak by mali problém ako zobrazovať tie údaje z PP.

Podľa mňa ide o \"bežný\" 2 DIN auto dvd prehrávač s dotykovou obrazovkou. V zásade by mohol byť akýkoľvek DVD prehrávač ak by sa dali zohnať tie plasty pre kapličku a okolo displeja.

[upravil dne 3.9.2008 AnotherOne]

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Myslím, že to prerobili pôvodnú palubovku s úzkym stredovým displejom tak, že to presunuli to tej kapličky - celkom dobré riešenie. Keby chceli nahradiť pôvodný veľký displey tak by mali problém ako zobrazovať tie údaje z PP.

Podľa mňa ide o \"bežný\" 2 DIN auto dvd prehrávač s dotykovou obrazovkou. V zásade by mohol byť akýkoľvek DVD prehrávač ak by sa dali zohnať tie plasty pre kapličku a okolo displeja.

Hmmm asi to tak fakt bude a jelikož mám ten menší displej tak by se mi tato možnost velice líbila........

Odesláno

Původně zaslal: AnotherOne

Hmmm asi to tak fakt bude a jelikož mám ten menší displej tak by se mi tato možnost velice líbila........

Tiež by sa mi to páčilo, ten plast okolo displeja by asi stačil origo z verzie s veľkým displejom. Takže zostáva tá kaplička.

Tiež je záhada ako vyriešili vkládanie DVD teda ak to vôbec je DVD prehrávač.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...