Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj..

Pri silnejsom zatiahnuti rucnej brzdy mi zacne vypisovat, ze Breake fluid level low, takze asi treba vymenit brzdovu kvapalinu, chcem sa opytat ci je viac druhov kvapalin a ktora je dobra

Odesláno
Původně zaslal: BlaCk_HorSe

Ahoj..

Pri silnejsom zatiahnuti rucnej brzdy mi zacne vypisovat, ze Breake fluid level low, takze asi treba vymenit brzdovu kvapalinu, chcem sa opytat ci je viac druhov kvapalin a ktora je dobra

kapalina má standardy DOT3 a DOT4, takže určitě dát tu 4ku a neni co zkazit na výběru

Odesláno
Původně zaslal: BlaCk_HorSe

Ahoj..

Sleduj starší témata

Odesláno

Ano je to určitě dpínač ruční brzdy. Měl jsem to už asi před čtyřmi roky na 406. Zjistil jsem měřením že je na spínači přechodový odpor. Někdy když jsem několikrát rychle zahýbal pákou ruční brzdy od dorazu k dorazu tak to přestalo. Výměna spínače to vyřešila. Musel ven středový tunel. Přeji úspěch.

Odesláno

Diky,

ale som zvedavy ci to bude ten dopinac, lebo nedavno som mal menene lanko na rucnej a bol rozobrany cely stredovy tunel a kontrolovali tam vsetko...ale mohlo by to byt este v tom ze mi tam nedavno vytiekla mineralka , tak tam mohla nieco odpalit

Odesláno

Je to spínač - tam nahoře jsem se překlepl. Na tom spínači není vůbec nic vidět. Mechanicky vypadá OK. Ale když ho změříš měřákem na zkrat, tak dává neurčité hodnoty. Měl by mít odpor 0 ohmu. Proto to při opravě neviděli. Tou minerálkou by to možná mohlo být, ale je to dost nepravděpodobné. Tyto spínače po určité době zlobí. Nejseš ani první ani poslední s tímto problémem.

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Nazdar. Kolko brzdovej kvapaliny je v systeme? Aby som vedel kolko kupit,idem ju menit a zabudol som kolko som kupoval minule. dakujem

inak auto som mal na STK a zistili mi nedostatocny ucinok lavej zadnej noznej brzdy. aj na kotuci vidno, ze brzdi tak do 1-nej tretiny, zvysok nie. Skusim precistit dosky, odvzdusnit brzdovy okruh, ale moze to byt aj upchata brzdova hadica. Co Vy nato?

[upravil dne 24.4.2009 tomike]

Odesláno

Mě to v servisu stálo dvě balení brzdové kapaliny, balení je asi po půl litru.Brzdové desky musí být pohyblivé ve třmenech i na čepech, není zarezlý pístek ve třmenu?

[upravil dne 24.4.2009 kobr]

Odesláno

Zajtra sa do toho pustim. Urcite bude len nieco bloknute, auto brzdi uplne v pohode. Pre istotu som objednal uz aj brzdove hadice ATE aj ked som sa asi uponahlal. Nevadi tak budu nove.

Odesláno
Původně zaslal: tomike

Tak moj problem vyrieseny. Boli to prihrdzavene brzdove dosticky, ocistene, osetrene specialnym pripravkom a zase to brzdi.

Ten speciální přípravek je? Název, kruci, název!!!!!:D

Odesláno

nieco od Loctite, ale presny nazov neviem. hmota ktora neskoroduje a je odolna teplotam do 1000 C. taka skor mastna konzistencia, bol som v kamosovej dielni a preto neviem ako sa to vola

Odesláno
Původně zaslal: tomike

nieco od Loctite, ale presny nazov neviem. hmota ktora neskoroduje a je odolna teplotam do 1000 C. taka skor mastna konzistencia, bol som v kamosovej dielni a preto neviem ako sa to vola

tAK to mám šichtovní mazadlo odolné do 1300°C konzistence jako vazelína, odolné vodě, říkají tomu MOS pasta bronzové barvy, tož bronzová barva na autě, tak musí být i vazelína bronzová, ne?:D

[upravil dne 26.4.2009 kobr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...