Gut1986 Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Poslední dobou mám problém s interiérem u P306. Dříve, když jsem interier nastříkal kokpit sprayem a rozleštil hadrem, tak se lesknul \"jak psí kulky\", ale poslední dobou, je vždy po naleštění kokpit sprayem zašedlý a vypadá ještě hůř, než před aplikaci přípravku. Zkoušel jsem kokpit spray od Soudalu a od Sonaxu. Do nedávná jsem s těmito přípravky tyto problémy neměl. Pokud jste se s tím někdo setkal, nebo víte co s tím, budu rád za každou odpověď. Díky Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Presne toto som mal aj ja. Vymenil som znacku spraya a uz je to vse OK. Mozno ty spraye zacali robit s inymi aditivami... Urcite skus nejaku inu znacku, malo by to byt ebz problemov. Citovat
olda Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Už několik let používám Armor All a naprostá spokojenost. Citovat
KoNG Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Původně zaslal: olda Už několik let používám Armor All a naprostá spokojenost. moje řeč Citovat
jurash Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: olda Už několik let používám Armor All a naprostá spokojenost. moje řeč moje taky Citovat
OK406 Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Původně zaslal: jurash Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: olda Už několik let používám Armor All a naprostá spokojenost. moje řeč moje taky Máte na mysli tento přípravek?? Citovat
jurash Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Máte na mysli tento přípravek?? ja teda jo.. ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.