sliznik Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 čo je tomu? Vytočím motor nad 2000 a automaticky skape. na neutráli nie.so za radenou rýchlosťou vždy. už som mal podobný problém. odpustil som z palivového filtra a fugovalo to spolahlivo. pre istotu som kúpil aj nový filter. doteraz to šlapalo. dnes nepomohli tieto finty. čo je s tým?????????????? Citovat
Yantschi Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Mozno bude zaneseny karbonovy difuzor pri skrtiacej klapke, mozno bude problem s nasavanim vzduchu. Mozno to bude krokovy motorcek, ale s tym byvaju problemy pri nepravidelnom volnobehu. Citovat
sliznik Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 ale dnes som skúsil odliať z filtra trocha nafty a pomohlo to. - na chvíľu.... potom som to na mieste vytočil na plné gule a motor zas zdochol. no tentokrát nešiel natočiť. až keď som znova nepovolil odkalovač na palivovom filtri. už mi z toho ide čurák streliť. Citovat
Ferry Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 nebude chyba v palivovem cerpadle a v doprave nafty ? treba dava prilis vysoky nebo prilis nizky tlak a ridici jednotka ho pak odpoji Citovat
sliznik Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 odlial som cca 2 deci nafty najazdil som cca 150 km a nič tomu nie je. toto mi urobilo kedysi na jar a správalo sa to identicky. vyzerá to tak že na jeseň si to zopakujem. zatial to ide na 100pro. Citovat
foxo Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Yantschi Mozno bude zaneseny karbonovy difuzor pri skrtiacej klapke, mozno bude problem s nasavanim vzduchu. Mozno to bude krokovy motorcek, ale s tym byvaju problemy pri nepravidelnom volnobehu. krokovy motorek mas ty, ale u HDi bych ho nehledal.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.