čakom Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 zajimavě vymyšleno jak se dostat pod auto;) Ještě ten lak a bude to dobrý Z tech fotek to vypadá že to nedrží na moc velké ploše? Citovat
Fusion Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Musím říct, že to je docela odvážná věcička. Připomíná mě to provazochoce. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Hlavně ty Ička jsou na pevnost na výšku, takhle je tatížit bych se docela bál. Jinak až to bude v laku tak to bude suprový, jen mi nesedí ta díra vepředu, to něčím jako zaděláš nebo jak? Citovat
Blizzard Odesláno 11. říjen 2008 Autor Odesláno 11. říjen 2008 no, to je naše skládací rampa prahy drží docela dobře. je to přitmeleno zhruba na 3cm pruhu po celé délce a před chvílí jsem to ještě pro jistotu zevnitř přilepil lepidlem jinak prahy jsou takhle veprostřed prolomený na míru, protože jinak bych se uzž nedostal z/do garáže Citovat
Blizzard Odesláno 11. říjen 2008 Autor Odesláno 11. říjen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Hlavně ty Ička jsou na pevnost na výšku, takhle je tatížit bych se docela bál. Jinak až to bude v laku tak to bude suprový, jen mi nesedí ta díra vepředu, to něčím jako zaděláš nebo jak? Ička jsou sice na namáhání takhle hoší (to druhý je U), ale byly už na tom těžší auta, takže nemam strach že by to spadlo jo ty čela ještě přijdou zaslepit jak vepředu tak vzadu (včetně předního i zadního podnárazníku) Citovat
paul jane Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Je to pekne jsem zvedav az to uvidim v laku moc pekne :super Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Zatím mi to k tomu autu nějak nepasuje. Uvidíme až to bude v laku a až bude nějaký foto celku. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Zatím mi to k tomu autu nějak nepasuje. Uvidíme až to bude v laku a až bude nějaký foto celku. Mi taky néé--sorry--navíc bych to urval při cestě na chatu.... Citovat
Blizzard Odesláno 11. říjen 2008 Autor Odesláno 11. říjen 2008 tak já vím že se to nebude líbit každýmu Kdyby jo tak by to bylo skoro podezřelý sám sem zvědav jak to bude po barvě (dole černý pruh - matná a nahoře barva karoserie) Citovat
MirasCC Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Psát v tenhle okamžik nějakej názor je dost ošemetný, zatím to vypadá jako hroznej bastl Ale to ještě nic neznamená, myslím že až lak ukáže Citovat
gasaxx Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 No každopádně to zatím vypadá zajímavě, ale hlavně se mi líbí nápad s tou rampou, mám totiž taky takovej vjezd do garaže a taky se nemám jak dostat pod auto.. Tohle je hodně dobrá inspirace. Jen jsem ještě zjistil, že už teď, kdy je Coupe ještě pořád v základním provedení, tak s ním do garáže nezajedu - taky kvůli prahům...:-( Ale jinak fakt dík za insipraci... Citovat
Blizzard Odesláno 17. říjen 2008 Autor Odesláno 17. říjen 2008 tak a prahy jsou v laku. zatím mam pouze tyhle 2 blbý fotky, bo venku už je tma a exnuly baterky do foťáku, takže další budou až zítra .. jestli bude hezky [upravil dne 17.10.2008 Blizzard] Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Blizzard: nakonec je to lepší než jsem čekal. Ale série je série. Citovat
agresssor Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 No blizzarde tce auto vypada pekne ale ja tomuhle tuningu nejak neholduju. S tema prahama a s tim zadnim prodlouzenim uz to neni ono, jsem z toho nejak na vazkach tak sorry Citovat
Blizzard Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 Tak dnes jsme byli fotit. stejná lokalita jako minule, jen jsme zvolili trochu atraktivnější čas [upravil dne 21.10.2008 Blizzard] Citovat
Blizzard Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 . [upravil dne 21.10.2008 Blizzard] Citovat
Blizzard Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 . [upravil dne 21.10.2008 Blizzard] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.