Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Harlley

mam folie llumar lepené firmou komplet auto2700kč tak že bych se s tim sám nebabral atest maji a potvrzení taky.

Kde ti to udělali za 2700?????

Odesláno

mam folie llumar lepené firmou komplet auto2700kč tak že bych se s tim sám nebabral atest maji a potvrzení taky.

prosimte kde jsi si to nechal nalepit.?

to bych si tam klidne i zajel tady v ji by me to stalo 4200,-

rekni misto firmu a ja valim :)

dekuji

Odesláno

Mam je taky, ale bez potvrzení.. na přední okýnka s 85% zatmavením mi papír nedal :-) je to firma japkor, od tohoto měsíce už zdražili na 3300,-. dvě okna mam nahořel trochu okousaný, takže spokojenost na stoprocent bohužel neni a domluva taky nebyla nejlepší - po prvním objednání jsem přijel a zjistil, že se mnou nepočítají, což bylo dost blý, protože sem si kvůli tomu musel uvolnit sobotu, což znamenalo odříct plno (a že jich bylo) důležitějších věcí. no ale že mi to teda udělaj, což nakonec nestihli, takže den úplně zabitej a ještě bez folií.

Odesláno

Teď jsem řešil fólie a s tím atestem se to má takto:

Od ramen řidiče do zadu si můžete nalepit co chcete, na to atest potřeba není.

Na bočních okýnkách řidiče a spolujezdce musí být homologované, musí mít alespoň 80% průsvitnost (takže když máte od výroby tónovaná skla, už vám tam ani prakticky nic nedají, jen 100% průhlednou, která má pouze termoizolační efekt). Na zadní okno pátých dveří nesmí přijít ochranná fólie proti vniknutí do vozu (ale klasická zatmavená ano), neboť přední a zadní slko je bráno jako úniková cesta. Samozřejmě na čelní sklo se nesmí lepit nic, ale to je běžně známo (i když už jsem experty s fóliema vpředu viděl...).

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

Mam je taky, ale bez potvrzení.. na přední okýnka s 85% zatmavením mi papír nedal :-) je to firma japkor, od tohoto měsíce už zdražili na 3300,-. dvě okna mam nahořel trochu okousaný, takže spokojenost na stoprocent bohužel neni a domluva taky nebyla nejlepší - po prvním objednání jsem přijel a zjistil, že se mnou nepočítají, což bylo dost blý, protože sem si kvůli tomu musel uvolnit sobotu, což znamenalo odříct plno (a že jich bylo) důležitějších věcí. no ale že mi to teda udělaj, což nakonec nestihli, takže den úplně zabitej a ještě bez folií.

Tak to jsem byl u stejné firmy a domluva byla v pohodě taky to dělal v sobotu.Jinak co se týče kvality je to zatím vše v pořádku.Na předních dveřích mam 35% dozadu pak 15%
Odesláno
Původně zaslal: QiBoN

takze kdyz si nalepim folie od ramene ridice dozadu sam tak tam nemusim mit ani tu nalepku?

no takhle, vsechny veci, ktere si das na auto, tak by mely mit atest 8SD a cislo atestu, cili i kdyz si budes lepit folie na sklo sam, mel bys mit na skle samolepku o tom, ze ta folie je homologovana pro provoz na pozemnich komunikacich - tedy zmineny atest 8SD. U zadnich skel neni akorat pozadavek na miru propustnosti svetla

Takze v kazdem pripade musi byt vylepena samolepka 8SD nebo musis mit nejake potvrzeni o tom atestu a dodatek o shode a u prednich skel se navic pridava pozadavek na dodrzeni minimalni propustnosti svetla u pouzite folie, cili v podstate druhe potvrzeni

Odesláno

Když mě chytli policajti tak mi říkali že si zadní okna dveří a zadní okno mužu zatmavit jak chci a nepotřebuju atest. Ale asi jak na koho narazíš. Buzerovali mě za to že nemám ten atest na předních oknech.

Odesláno

jak rikam jsou to dve ruzny veci, ktere je treba odlisovat

jedna vec je stupen zatmaveni ( u zadnich oken nezalezi jakej je, u prednich je dan vyhlaskou, to je tech nejakych max 10 nebo 15% )

druha vec je atest samotne folie - schvaleni o technicke zpusobilosti k provozu na pozemnich komunikacich ( atest 8SD XXXX, ten musi mit vsechny doplnky a veci pouzite na aute - zarovky, podlozky SPZ, sterace , ruzne samolepky atd. atd., tedy i folie na sklo, at uz je pouzita na bocnich prednich nebo zadnich sklech )

cili shrnuto, pokud si lepis sam na zadni bocni okynka folii, muzes si tam dat treba totalne nepruhlednou, nicmene musis mit na okne viditelne nalepenou samolepku, ze ta folie ma atest 8SD, ktery ji dovoluje pouzit na aute provozovanem na verejnych komunikacich )

[upravil dne 8/7/08 Ferry]

Odesláno

a neviete nahodou ako je s tym na Slovensku?? lebo ja som pocul ze na prednych oknach nemozu byt vobec folie tak teraz neviem...vzadu uz mam ale neviem ci dat aj dopredu:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Teď jsem si nechal zatmavit komplet okna (bez čelního ;) ) na mojí 807. Přední - šedá, šoupačky - černá, zadní boční - totál černá, víko - černá. A na předních, šoupačkách a víku mám pod tou fólií ten atest rovnou nalepenej. Materiál 3M, cena 4.600,- Kč BP

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...