Lenale Odesláno 27. únor 2004 Odesláno 27. únor 2004 Nevíte někdo zda se dá udělat u P 406 z manuální klimatizace digitální? díky Citovat
Hics Odesláno 27. únor 2004 Odesláno 27. únor 2004 Tak čistě teoreticky dá, páč sou už všechny potřebný serva a kabeláž nainstalovaný. Pravděpodobně bude stačit vyměnit jen řídící jednotku klimatizace a doinstalovat vnitřní teplotní senzor. Citovat
David 106s16 Odesláno 27. únor 2004 Odesláno 27. únor 2004 Je to bohuzel trochu jinak. Jedine servo, ktere na 406 s manualni klimou je, je to ktere ovlada vnejsi/vnitrni okruh..A i toto servo je jine pro verzi s digi klimou. Ostatni veci ovladaji bowdeny. Musel by sehnat obal topeni, 3 servomotorky(teply/studeny vzduch,vnejsi/vnitrni okruh, rozvod vzduchu), 2 teplotni cidla (teplota nasavaneho vzduchu a teplota v kabine), ovladaci panel a vytvorit komplet elektricke zapojeni. Citovat
Hics Odesláno 27. únor 2004 Odesláno 27. únor 2004 Tak vidiš čéče. Páč je David 106s16 ZNALEC, tak prostě ví. Já už tu mám svůj domov, tak už ani nemusim vědět, ale blbě bych radit nemusel. To je pravda. Vycházel sem v úvahách ze starýho modelu 405, kde to bylo takhle nějak, ale tecnika jde napřud... Citovat
Dress Odesláno 27. únor 2004 Odesláno 27. únor 2004 Nevím jak seš na tom časově, technicky a jak máš hluboko do kapsy ale určitě ta přestavba nebude stát málo a nejjednodušší nebude, pochybuju že se to vyplatí Citovat
jofo Odesláno 27. únor 2004 Odesláno 27. únor 2004 Mas vazny dovod to menit na automat? Ved v jednoduchosti je sila. Akurat ten display pekne vypada ked to vsetko svieti , ale ucel to splni rovnaky. Ked sa ti nieco poondi na automatickej klime tak sa budes len skrabat na hlave. Coz u tej manualnej sa v podstate podrbkat nema. Citovat
Dydzej Odesláno 28. únor 2004 Odesláno 28. únor 2004 V jednoduchosti je sila. U CX jsem mel jen \"poloklimu\" a jednou se pokazila jedna krabicka a spalilo to 2 ze tri servomotorku, protoze je te proste na dorazu klapky nevypnulo Citovat
Rebik Odesláno 28. únor 2004 Odesláno 28. únor 2004 S tím docela souhlasím, navíc automat mě přijde že víc funí než chladí, takže pokud to jde, beru model s mechanickou klimou. Nejlepší je snad ve Fabii, kdy se nemíchá teplý vzduch se studeným, klima má regulaci chlazení ale všechno mechanicky stavitelné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.