Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak čistě teoreticky dá, páč sou už všechny potřebný serva a kabeláž nainstalovaný. Pravděpodobně bude stačit vyměnit jen řídící jednotku klimatizace a doinstalovat vnitřní teplotní senzor.

Odesláno

Je to bohuzel trochu jinak.

Jedine servo, ktere na 406 s manualni klimou je, je to ktere ovlada vnejsi/vnitrni okruh..A i toto servo je jine pro verzi s digi klimou. Ostatni veci ovladaji bowdeny. Musel by sehnat obal topeni, 3 servomotorky(teply/studeny vzduch,vnejsi/vnitrni okruh, rozvod vzduchu), 2 teplotni cidla (teplota nasavaneho vzduchu a teplota v kabine), ovladaci panel a vytvorit komplet elektricke zapojeni.

Odesláno

Tak vidiš čéče. Páč je David 106s16 ZNALEC, tak prostě ví. Já už tu mám svůj domov, tak už ani nemusim vědět, ale blbě bych radit nemusel. To je pravda. Vycházel sem v úvahách ze starýho modelu 405, kde to bylo takhle nějak, ale tecnika jde napřud...

Odesláno

Nevím jak seš na tom časově, technicky a jak máš hluboko do kapsy ale určitě ta přestavba nebude stát málo a nejjednodušší nebude, pochybuju že se to vyplatí

Odesláno

Mas vazny dovod to menit na automat? Ved v jednoduchosti je sila. Akurat ten display pekne vypada ked to vsetko svieti , ale ucel to splni rovnaky. Ked sa ti nieco poondi na automatickej klime tak sa budes len skrabat na hlave. Coz u tej manualnej sa v podstate podrbkat nema.

Odesláno

V jednoduchosti je sila. U CX jsem mel jen \"poloklimu\" a jednou se pokazila jedna krabicka a spalilo to 2 ze tri servomotorku, protoze je te proste na dorazu klapky nevypnulo :mad:

Odesláno

S tím docela souhlasím, navíc automat mě přijde že víc funí než chladí, takže pokud to jde, beru model s mechanickou klimou. Nejlepší je snad ve Fabii, kdy se nemíchá teplý vzduch se studeným, klima má regulaci chlazení ale všechno mechanicky stavitelné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...