Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi, možná Vám to bude připadat jako amatérskej dotaz, ale potřebuju to vědět, než jim to pudu omlátit o palici do toho servisu, kde sem ho koupil...

když vyndám olejovou měrku, olej při volnoběhu a zahřátým motoru stříká ven - jaká může být příčina???

Díky moc za rady!!!! :-))

Odesláno

jde o to, ze ja to koupil se spuntem misto merkou, a ten kdyz vyndam a dam neoriginalni, strika to i behem jizdy... tak nevim, jestli kdyz je merka pryc, je strikani normalni??? DIKY!!!

Odesláno

Spunt ... to jsem jeste nevidel. Mrkni se nekde po nejakym vrakovisti, tohle zase tak ceneny dil neni.

A bacha, byly ruzne merky pro ruzne motory :)

Odesláno

to je divný.... To mi příjde, jako by tam bylo moc oleje. Zkus, jestli ti to při volnoběhu nějak dramaticky krom toho toho oleje nefouká tou dírou ven. To by pak ukazovalo na netěsnost kroužků a mohlo by to s sebou brát i olej. V první řadě si sežeň měrku, která tam má bejt a změř si kolik oleje tam vlastně máš.

Odesláno

Nevím jak vám ostatním, ale mně na svém atmosférákovi nic nestříká a to i za chodu motoru. Taktéž jsem ze zajímavosti vyndal hadice na odvětrání víka a spodku bloku (usazování výparů a jejich zamrznutí, pak dodatečně veliké problémy s olejem). Hadice absolutně čisté, jak z výroby. Nekouří to, ani přez ventily to nejde.

Bu? mám motor ve velice dobrém stavu, nebo se mi tyto problémy zatím vyhýbají.

Hodně zdaru....

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...