Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty uz jsi to koupil? Tady bude asi nejvetsi problem se trochu prokousat dokumentaci primo k tomu procesoru (minimalne kvuli casovani, aby bylo mozne presne merit ten pomer casu, kdy tryska strika a kdy ne). Pokud by jsi to uz mel, tak by s tim snad slo neco udelat. Ale pokud to jeste nemas, tak bych Ti radil to nekupovat a to z jednoho prosteho duvodu: absence pameti, ktera by udrzela informaci i po odpojeni napajeni. Na te desticce neni a nema ji ani ten procesor v sobe. Pokud by jsi chtel treba merit dlouhodobou spotrebu, musel by jsi to porad urzovat pod napetim a to mi neprijde moc chytry. Ten procesor, co jsem myslel ja tuhle pamet v sobe ma a stoji 150,- :) Celkova cena by byla procesor + plosnak + displej + sarapaticky okolo = mene nez 1000. Ale plus spousta casu. Zkusim se na to zamerit, a kdyby nahodou ze me nekdy neco vypadlo, tak dam vedet. Zatim by me zajimalo, kde sehnat tu trubicku se snimacem.

Odesláno

Palubní PC a multifunkční display je rozdil. I kdyby tam mela byt jen ta teplota a cena displeje by byla prijatelna bral bych

Odesláno

To já bych to bral taky ;)

já se ptal na multf. displ., ale na vrakovištích asi moc nevěděli co myslím, protože mi tvrdili že myslím pal. PC.....

ale stejně nemaj ani to ani ono .... zatím ...

zkusím se poohlédnout po zahraničním webu ... snad něco najdu ...

[Editován dne 3/3/04 Lenale]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...