Petr605 Odesláno 2. březen 2004 Odesláno 2. březen 2004 Ty uz jsi to koupil? Tady bude asi nejvetsi problem se trochu prokousat dokumentaci primo k tomu procesoru (minimalne kvuli casovani, aby bylo mozne presne merit ten pomer casu, kdy tryska strika a kdy ne). Pokud by jsi to uz mel, tak by s tim snad slo neco udelat. Ale pokud to jeste nemas, tak bych Ti radil to nekupovat a to z jednoho prosteho duvodu: absence pameti, ktera by udrzela informaci i po odpojeni napajeni. Na te desticce neni a nema ji ani ten procesor v sobe. Pokud by jsi chtel treba merit dlouhodobou spotrebu, musel by jsi to porad urzovat pod napetim a to mi neprijde moc chytry. Ten procesor, co jsem myslel ja tuhle pamet v sobe ma a stoji 150,- Celkova cena by byla procesor + plosnak + displej + sarapaticky okolo = mene nez 1000. Ale plus spousta casu. Zkusim se na to zamerit, a kdyby nahodou ze me nekdy neco vypadlo, tak dam vedet. Zatim by me zajimalo, kde sehnat tu trubicku se snimacem. Citovat
Hics Odesláno 2. březen 2004 Odesláno 2. březen 2004 To Petr605: Eště nějaký bláboly o tom mikroprocesoru. jen tak pro info.... http://www.elatec.cz/micro/78f9177.php Citovat
Guest MMMMM Odesláno 2. březen 2004 Odesláno 2. březen 2004 Tak dat tam pouze multifunkcni displej, kolik stoji a co ukazuje? Citovat
Lenale Odesláno 3. březen 2004 Autor Odesláno 3. březen 2004 Zkusím zjistit kolik multifunkční displ. stojí ... Snad to nebude moc.... Citovat
Radek V. Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 Dyt povidam, original od Peugeotu okolo osmi koliku.....a pak se dela jeste jeden asi za tri a pul a ten ukazuje cas a teplotu... Citovat
Radek V. Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 Jsou v katalogu ND co tu maji kluci na CD. Kdysi jsme na to koukali s Masinkou.. Citovat
Lenale Odesláno 3. březen 2004 Autor Odesláno 3. březen 2004 A to jsou ceny vrakovištní, nebo obchodové? Citovat
Radek V. Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 Jeste jsem nemel tu moznost videt vrakovistni ceny na CD........ Citovat
Sepp Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 Ja sice taky ne, ale dejte vedet az nekde budou ;) Citovat
Lenale Odesláno 3. březen 2004 Autor Odesláno 3. březen 2004 Pánové tak jsem obvolal snad všechny vrakoviště a nikde tenhle multifunkční display neni ... ach jo ... Citovat
Guest MMMMM Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 Palubní PC a multifunkční display je rozdil. I kdyby tam mela byt jen ta teplota a cena displeje by byla prijatelna bral bych Citovat
Lenale Odesláno 3. březen 2004 Autor Odesláno 3. březen 2004 To já bych to bral taky já se ptal na multf. displ., ale na vrakovištích asi moc nevěděli co myslím, protože mi tvrdili že myslím pal. PC..... ale stejně nemaj ani to ani ono .... zatím ... zkusím se poohlédnout po zahraničním webu ... snad něco najdu ... [Editován dne 3/3/04 Lenale] Citovat
David 106s16 Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 Displej existuje pouze ve dvou verzich-v km a v milich. Jestli je pouze multifunkcni nebo s pc, neni rozdil. Citovat
Lenale Odesláno 4. březen 2004 Autor Odesláno 4. březen 2004 Tak cena na vrakáči je kolem 1000 , ale bohužel teď zrovna moc nejsou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.