Edison Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Tak se mi povedlo sehnat model mýho pažoutka... Naprosto přesný. :-) http://shop.svetmodelu.cz/search.asp?EXPS=peugeot+406&x=0&y=0 Citovat
Medvěd Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Myslíš ten POLIZEI SAARBRUCKEN ??? Hezký zbarvení, ale nemáš s ním problémy při přejezdu hranic??? A co naši řidiči, uhýbají Ti když pustíš majáky??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:papa Citovat
Edison Odesláno 19. červen 2008 Autor Odesláno 19. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd Myslíš ten POLIZEI SAARBRUCKEN ??? Hezký zbarvení, ale nemáš s ním problémy při přejezdu hranic??? A co naši řidiči, uhýbají Ti když pustíš majáky??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:papa Jéééé... Neasi... Mám všechny, na který jsem dal link... :-D Udělal jsem to takhle, aby si každý mohl rovnou najít tu svoji... :-D Víš... měl jsem docela problémy ji najít... Jinak já mám hned tu první... číbrnou sršeň... :-D Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: Medvěd Myslíš ten POLIZEI SAARBRUCKEN ??? Hezký zbarvení, ale nemáš s ním problémy při přejezdu hranic??? A co naši řidiči, uhýbají Ti když pustíš majáky??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:papa Jéééé... Neasi... Mám všechny, na který jsem dal link... :-D Udělal jsem to takhle, aby si každý mohl rovnou najít tu svoji... :-D Víš... měl jsem docela problémy ji najít... Jinak já mám hned tu první... číbrnou sršeň... :-D ja ci kombajna , fnuk Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Kombajna tak někde v zemědělských strojích, možná :aut:D:D:D:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Radku, uvědom si poměr postav a sil lidí, které škádlíš vůči Tvé osobě, please !!!!!!!!! [upravil dne 19/6/2008 Medvěd] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd Radku, uvědom si poměr postav a sil lidí, které škádlíš vůči Tvé osobě, please !!!!!!!!! [upravil dne 19/6/2008 Medvěd] Nono, sice jste velký oba dva, jak Ty tak Pe.Tr, ale zase máte smysl pro humor, ne:D:D A když to Pe.tr tak hezky napsal, fnuk:) [upravil dne 19/6/08 Radek Hurvajz] Citovat
Edison Odesláno 19. červen 2008 Autor Odesláno 19. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Medvěd Radku, uvědom si poměr postav a sil lidí, které škádlíš vůči Tvé osobě, please !!!!!!!!! [upravil dne 19/6/2008 Medvěd] Nono, sice jste velký oba dva, jak ty tak Pe.Tr, ale zase máte smysl pro humor, ne:D:D A když to Pe.tr tak hezky napsal, fnuk:) To \"fňuk\" by si zasloužilo nějakou odměnu... :-D Citovat
Edison Odesláno 19. červen 2008 Autor Odesláno 19. červen 2008 Btw.. je tohle: http://shop.svetmodelu.cz/DetailPage.asp?DPG=41552 to, co má insp. Columbo? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Původně zaslal: Edison Btw.. je tohle: http://shop.svetmodelu.cz/DetailPage.asp?DPG=41552 to, co má insp. Columbo? Jo je to přesně ono;) Citovat
Edison Odesláno 19. červen 2008 Autor Odesláno 19. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Edison Btw.. je tohle: http://shop.svetmodelu.cz/DetailPage.asp?DPG=41552 to, co má insp. Columbo? Jo je to přesně ono;) To tak sehnat...Pak už jen baloňák, lacinej doutník, bloček a skleněný voko... Přitrouble už vypadám... :-D Citovat
Edison Odesláno 20. červen 2008 Autor Odesláno 20. červen 2008 Původně zaslal: čakom A co starej model 406? Na tohle serveru jsem zadal \"peugeot 406\". Tak to vidím bledě... Tak pak už snad jen strýček google. Nakonec i tenhle obchod mi našel. V kamenných obchodech naprosto bez šance. [upravil dne 20.6.2008 Edison] Citovat
bumbrlicekk Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 tak to ja mnel stesti a koupil ho u vietnamcu pred rokem v trznici za 150 stribrnou 406n.m Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 ja tady fnukam kazdou chvili a odmeny nedostavam, fnuk :-) Jinak Radku, jsem s tebou, tim se sila skoro vyrovna :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.