mmmb Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Troch jsem prohlížel motor a zjistil jsem, že mám hadičku (zelenou) na dvou místech prodřenou(červeně) na vnitřní výstuhu. Nevíte co je to zač a jak je to vážné, měnit hned nebo to počká. při vibracích motoru to dřr asi o rozvod vody a ten je tyky trošku podřený. Díky Citovat
f3Rd@ Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Pokud je to jen ta izolace a pod tim je trubka, tak myslim ze na chvili bude stacit oblepit izolackou. Pokud je to klasicka hadice, tak bych radil vymenit, ikdyz to asi zas tak moc nehori.. kazdopadne by to chtelo vyresit nejdriv pricinu odirani... Citovat
mmmb Odesláno 19. červen 2008 Autor Odesláno 19. červen 2008 A co to teda je ? přívod paliva, nebo něco jiného? je na tom ta kovová \"čočka\" asi tam chybi nejaké distance, může te se nekdo podívat k sobě co tam máte? prosím Citovat
f3Rd@ Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 ja bych se zitra mrknul, ale nic neslibuju, bo jak se tak znam... Citovat
mmmb Odesláno 22. červen 2008 Autor Odesláno 22. červen 2008 Původně zaslal: f3Rd@ ja bych se zitra mrknul, ale nic neslibuju, bo jak se tak znam... Tak co zjistil si od čeho jsou ty hadičky a jestli tam máč nšjaké rozpěrky , nebo ti to tak tak dře. dík Citovat
Leo Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 Schválně jsem se na to také díval, ale mám to tam jinak. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 Ty dvě hadičky jsou přívod a přepad nafty--vídíš,že to vede do filtru..... Citovat
mmmb Odesláno 22. červen 2008 Autor Odesláno 22. červen 2008 Leo: jako že ta hadiška by mělavést jinudy kde by se třeba neprdřela, nebo je to novějším složením motoru ozzy1956: takže ta tenší je přívod? a ta porušená silnější přepad z čeho, z filtru?(vede dospod filtru) a co je to kovové tělísko na té porušené hadičce? omlouvám se za neorientaci a neznalost. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 Mám hadičky na motoru stejně jako ty.Možná proto,že máme stejný rok výroby Ta hrubší je přívod nafty přes filtr do čerpadla. Ta tenší je přepad přebytečné nafty zpět do nádrže. Přichyť ty hadice plast.úchytkama k sobě,ať se nepředřou úplně. Klidně předtím omotej izolepou. Rozlitá nafta na horkém motoru není to pravé. Citovat
Leo Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: mmmb Leo: jako že ta hadiška by mělavést jinudy kde by se třeba neprdřela, nebo je to novějším složením motoru Jako, že to mám jinak řešené. Mám tam navíc takovou hranatou škatuli, kterou Ty tam nemáš (možná je to právě místo toho kovového tělíska). Citovat
mmmb Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 tak sme to našel, mám tam hadičku č.4 a tlumič pulsů č.6- na co toje??????? zajimavé, že když jsem zadal svůj vin, tak to našlo jen hadičku č.5 taže tam mají nejaký zmatky:nevim můžete tu dát někdo kdo má stejný motor (např: ozzy1956) kudyma tahadička vede? mi to všude dřelo tak sem to motal elektrikářskou páskou a heftoval na ruzných místech. Dokonce to dřelo i o držák hadice k chladiči a je tam vydobaná díra jak od datla. šílené jak to mají umístěné. pak hadička č. 9 a10 má na sobě kovovou omotávku a ty už je taky prodřená od plastového držáku elektroinstalace. Citovat
mmmb Odesláno 26. červen 2008 Autor Odesláno 26. červen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Mám hadičky na motoru stejně jako ty.Možná proto,že máme stejný rok výroby Ta hrubší je přívod nafty přes filtr do čerpadla. Ta tenší je přepad přebytečné nafty zpět do nádrže. Přichyť ty hadice plast.úchytkama k sobě,ať se nepředřou úplně. Klidně předtím omotej izolepou. Rozlitá nafta na horkém motoru není to pravé. tak ty hadičky budu muset měnit Prosím mohl bys vyfotit svůj motor jak to máš vedeno ty? jestli taky pod ostratníma hadičkama nebo vrchem, at ty nové hadičky udělám tak ať nedřou. - A prosím jsou to nějaké speciální (materiál) nebo můžu vzít z mototechny jakoukoli? - ty originál spony se rozdělávají jak? nám je nahradit klasickýma sroubovacíma , nebo raději originálníma? - co ten tlumič pulsů je tam na něco nebo ho vyhodit? Díky Citovat
ozzy56 Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 mmmb Foto bohužel nepošlu,foťák je i se synem ve Španělsku. Hadice jsou vedeny spodem tak,jak je to na Tvém obr.nahoře. Palivové hadičky jsou spešl,nejde dát jakoukoli--řekni že chceš na palivo--ty hadice jsou stejné na naftu i benzin, Origo spoj--stlačíš ty bílé nebo zelené plošky na sponě a vytáhneš ven z nátrubku Dal bych radši origo hadice,není tam moc místa a ty naše bývají hrubé.... Ten tlumič tam nechej,nevím sice,naco tam přesně je (já vím-tlumí pulsaci ),snad frantíci vědí,proč ho tam dali Citovat
mmmb Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 moc díky zajímavé že tam je i varianta hadičky bez tlumiče Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.