Creams Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Hoši nevím kde žijete, ale i s lakem to je oprava okolo 20ky. Si vem natažení dozerem te šavle max 2tis kč k tomu světlo cca 1500 (nevi zdali nepotřebuješ obě), maska cca 500, naraznik cca 2tis kč, kapota 3500 takže si to spočtěte a zbytek nevím co vše je špatné. Já měl mého peugeota bouraneho na předek a to jsem měl obě šavle stahle na stranu a dělal jsem z toho komplet předek i s blatnikama atd a vyšlo mě to na 15 bez laku ! Zase ho tady nestrašte s těma cenama zajet na vrakáč a máš to Citovat
Creams Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 chladič s vrtuli cca 4tis kč ale v polsku, ale určitě seženeš i u nás. Otevři kapotu a vyfoť to lépe fakt bych se té opravy nebál ! Citovat
Klabrdon Odesláno 21. červen 2008 Autor Odesláno 21. červen 2008 Původně zaslal: Creams chladič s vrtuli cca 4tis kč ale v polsku, ale určitě seženeš i u nás. Otevři kapotu a vyfoť to lépe fakt bych se té opravy nebál ! Díky ti za trochu zlepšení nálady... Zítra pudem odstrojit rozsekaný díly a chci tu kapotu nějak otevřít aby sme viděli jestli je něco k.o. i vevnitř... pak to nafotim a fotky sem určitě dám. Citovat
Klabrdon Odesláno 22. červen 2008 Autor Odesláno 22. červen 2008 Tak zítra se na auto přijede kouknout mekánik:-) Takže uvidíme co a jak a já doufám že to pude sparvit za nějakej rozumnej peníz- nechci se 306ky jen tak vzdát-mám k ní citový pouto;) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Ja by som isiel tiez do opravy. Podla toho, jak mas to auto rad. Pokial ano, tak urcite by som ho opravil. Mozes ho predat, a mozes kupit ine co sa zacne kazit, a potom si budes plieskat hlavu. Toto mas overene, a pokial nechces nieco ine, tak ho oprav. Kufor, blatnik, masku a naraznik mozes v pohode zohnat na vrakaci. Takisto tam mozes zohnat aj chladic a saharu... Len som zvedavy na tie fotky ked otvoris kapotu. Motor by mohol byt ok ... Citovat
Klabrdon Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Tak dneska to mekánik okoukl a ve středu mi řekne přesnou cenu kolik to bude stát.Ale myslim že to bude v cajku-je to kluk šikovnej a díly poshání levně:-) Strašně nerad bych se s 306tkou loučil páč jí mám fakt rád a sem s ní spokojenej takže doufám že to nenapočítá za nějakej přehnanej balík:super Už se těšim až budem jezdit a hlavně budu líp čumět na cestu:D Citovat
ajsik Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 no nosnik (savle) bude hnuty, ale zase zalezi jak tiptop to chces mit opravene, ale opravdu to z vrakace udelas levne, kdyz nakoupis dily ve sve barve , alespon kapotu , pokud to nemas na image ;-) [upravil dne 23/6/08 ajsik] Citovat
ajsik Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 jeste mi zustal chladic z 306tky ten vetsi, myslim ze si ho mel taky , je pres celou delku cela... nepasoval mi na to kabrio tak jsem kupoval novej a tenhle se nekde vali :-) kdyz tak je k dispozici Citovat
oddie Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Creams Hoši nevím kde žijete, ale i s lakem to je oprava okolo 20ky. Si vem natažení dozerem te šavle max 2tis kč k tomu světlo cca 1500 (nevi zdali nepotřebuješ obě), maska cca 500, naraznik cca 2tis kč, kapota 3500 takže si to spočtěte a zbytek nevím co vše je špatné. Já měl mého peugeota bouraneho na předek a to jsem měl obě šavle stahle na stranu a dělal jsem z toho komplet předek i s blatnikama atd a vyšlo mě to na 15 bez laku ! Zase ho tady nestrašte s těma cenama zajet na vrakáč a máš to Ano, jistě, jsou opravy a \"opravy\". O jedné takové \"levné\" opravě tu měl nedávno pěkný seriál MJ_sytič, doporučuji dohledat pro poučení... A koneckonců přesně takové \"levné\" opravy jsou důvodem, proč v českých bazarech a inzerci prakticky nelze koupit použitelné auto, protože 90% jsou šílené zmaštěnce. Hlavně že si pak na to stěžují i ti, co sami něco zmastí nebo nechávají zmastit :/ Citovat
Klabrdon Odesláno 24. červen 2008 Autor Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Creams Hoši nevím kde žijete, ale i s lakem to je oprava okolo 20ky. Si vem natažení dozerem te šavle max 2tis kč k tomu světlo cca 1500 (nevi zdali nepotřebuješ obě), maska cca 500, naraznik cca 2tis kč, kapota 3500 takže si to spočtěte a zbytek nevím co vše je špatné. Já měl mého peugeota bouraneho na předek a to jsem měl obě šavle stahle na stranu a dělal jsem z toho komplet předek i s blatnikama atd a vyšlo mě to na 15 bez laku ! Zase ho tady nestrašte s těma cenama zajet na vrakáč a máš to Ano, jistě, jsou opravy a \"opravy\". O jedné takové \"levné\" opravě tu měl nedávno pěkný seriál MJ_sytič, doporučuji dohledat pro poučení... A koneckonců přesně takové \"levné\" opravy jsou důvodem, proč v českých bazarech a inzerci prakticky nelze koupit použitelné auto, protože 90% jsou šílené zmaštěnce. Hlavně že si pak na to stěžují i ti, co sami něco zmastí nebo nechávají zmastit :/ [/quo To máš sakra velkou pravdu, ale snad to nebude muj případ. Člověk kterej mi to bude dělat je šikovnej a věřim že by na mě neudělal žádnej voblož-už ho mám vyzkoušenýho:) No u uvidíme zítra- to mi bude volat na kolik to vyjde tak jsem zvědavej:) Citovat
Klabrdon Odesláno 24. červen 2008 Autor Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: ajsik no nosnik (savle) bude hnuty, ale zase zalezi jak tiptop to chces mit opravene, ale opravdu to z vrakace udelas levne, kdyz nakoupis dily ve sve barve , alespon kapotu , pokud to nemas na image ;-) [upravil dne 23/6/08 ajsik] Chci to mít opravený co nejlíp:-) ale sám bych to akorát zprasil takže to bude dělat a díly shánět odborník:-) S tim chladičem se kdyžtak ozvu:super Citovat
MJSytic Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Dle mých špatných zkušeností () - neopravovat a prodat! (viz Oddie:D) Ono se to řekne, ale pokud neseženeš díly v barvě, tak jen lak tě vyjde na 8-10tisíc, pokud ti to nebude stříkat nějakej strejda ve stodole:nevim Každopádně už si se rozhodnul opravovat, tak přeju hodně štěstí [upravil dne 25.6.08 MJSytic] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 8 - 10 000 ??? Neni to nejak moc ? Ve firme nam pri parkovani poriadne suchli 307 sku SW v metalize, Jedny dvere oskreli poriade, s tym ze aj odtrhli listu, a druhe len troska. Zavezene do original peugeot servisu, a za 5800 SK vyklepane, vigitovane, nastriekane, nalakovane + nova lista. A to origo servis je najdrahsi. znamy si dal na accentu striekat komplet zadni naraznik, a v origo servisu 1800 Sk i s pracou a tmelom. Pokial najdes normalneho typka co pekne strieka, vyjde ta to ovela menej. Treba tam nastriekat len kapotu, 1 blatnik a predny naraznik + masku. Na blatnik mine tak 2 - 3 Dcl farby, na naraznik 2-3 dcl farby (nakolko tam ma samotny naraznik plastovy bez farby) a na kufr dajme tomu ze 5 dcl farby. Ked som kupoval metalizu, tak ma 1dcl vysiel na 200SK , obycajna farba bez metalizi vysla na nejakych 150 SK. (to bolo konkretne namiesane v trnavskej firme). Pri najhorsom da za farbu 2400Sk keby kupoval 1.2 litra namiesanej metalizi. A ked ma obycajnu farbu tak este menej. Lak stoji 120 Sk dcl, a je ho treba ovela menej. Cize podla mojho sa s farbou do 3 jky mesti. A ked to doneses nejakemu lakirnikovy rozobrane, tj ze kupis kufor, naraznik, blatnik na vrakaci, a rovno mu to zavezes, tak moc roboty mat nebude. On si to moze popripade aj prebrusit, a potom to uz len strekne. A za to by som mu viac ako 2 litre nedal ... Popripade 3. Ale to je max. Tj 6 litrov.... Citovat
MJSytic Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Původně zaslal: Lubk0 8 - 10 000 ??? Neni to nejak moc ? Ve firme nam pri parkovani poriadne suchli 307 sku SW v metalize, Jedny dvere oskreli poriade, s tym ze aj odtrhli listu, a druhe len troska. Zavezene do original peugeot servisu, a za 5800 SK vyklepane, vigitovane, nastriekane, nalakovane + nova lista. A to origo servis je najdrahsi. znamy si dal na accentu striekat komplet zadni naraznik, a v origo servisu 1800 Sk i s pracou a tmelom. Pokial najdes normalneho typka co pekne strieka, vyjde ta to ovela menej. Treba tam nastriekat len kapotu, 1 blatnik a predny naraznik + masku. Na blatnik mine tak 2 - 3 Dcl farby, na naraznik 2-3 dcl farby (nakolko tam ma samotny naraznik plastovy bez farby) a na kufr dajme tomu ze 5 dcl farby. Ked som kupoval metalizu, tak ma 1dcl vysiel na 200SK , obycajna farba bez metalizi vysla na nejakych 150 SK. (to bolo konkretne namiesane v trnavskej firme). Pri najhorsom da za farbu 2400Sk keby kupoval 1.2 litra namiesanej metalizi. A ked ma obycajnu farbu tak este menej. Lak stoji 120 Sk dcl, a je ho treba ovela menej. Cize podla mojho sa s farbou do 3 jky mesti. A ked to doneses nejakemu lakirnikovy rozobrane, tj ze kupis kufor, naraznik, blatnik na vrakaci, a rovno mu to zavezes, tak moc roboty mat nebude. On si to moze popripade aj prebrusit, a potom to uz len strekne. A za to by som mu viac ako 2 litre nedal ... Popripade 3. Ale to je max. Tj 6 litrov.... Hezký počty:D Možná by Dundee mohl hodit rozpočet, jako \"neautorizovaný\" lakýrník Citovat
Klabrdon Odesláno 26. červen 2008 Autor Odesláno 26. červen 2008 NO hele jemon lak mi napočítal že příde na 8.000 Kč hned jak to viděl takže nevim:-) Ale cenu za opravu mi ještě neřekl-snad se jí dovim dneska nebo zejtra...už chvi jezdit ve svym autě...ted jezdim tchánovym fáčkem a stojí to za to:super Ale lepší než chodit pěšky:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Jako jasne, jedna sa ale o to, jak to temu manikovi, co to bude strikat doneses. Kdyz mu doneses uz diely, hotove, odmastene, prebrusene, uz len nastriekat a nalakovat, tak je to o niecom inom ako ked ich ma sam lakyrnik montovat s auta dole, cistit a podobne. Potom to uz je len ulozit v garazi a striknout par krat ... Ale ako hovorim, cena tej 307 SW a toho narazniku na ACCENTA je s autorizovanych servisov, tu som nevymisla. A farba tolko stoji, teda aspom v tom obchode Pokial ju chces v spreyi, tak + 120 SK ... Citovat
oddie Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Kdyz mu doneses uz diely, hotove, odmastene, prebrusene, uz len nastriekat a nalakovat, tak je to o niecom inom ako ked ich ma sam lakyrnik montovat s auta dole, cistit a podobne. Potom to uz je len ulozit v garazi a striknout par krat ... Jo, tohle udělejte, a jsou pak tři možnosti: a) vám lakýrník řekne, že jste spadli z višně, a vyrazí vás s tím. Příprava dílů na lak je totiž podstatně horší a náročnější práce než \"jen\" nastříkání, a navíc ne všechny materiály se navzájem snášejí. A kvalitní přípravu na lak dokáže udělat jen opravdu málokdo, a ne každý kutil. b) lakýrník to vezme, tu přípravu po vás předělá, a bude to stát stejně jako když tu přípravu dělal sám, a nebo to bude stát dokonce o to víc, když po vás tu matlaninu musí srazit a začít znovu. Takto jsme to v lakovně dělali většinou my - dotyčného jsme sice neposlali do háje, ale měl to prostě dražší. c) garážový patlal to od vás vezme a napere na to barvu, a je mu jedno, jak to bude vypadat. S tím, že budete mít hezké auto se ale leda rozlučte. Viz to, co jsem psal, že se dneska pomalu nedá koupit auto, co by vypadalo rozumně. Proč asi :/ Lubk0vy příspěvky doporučuji brát s hodně, hodně velkou rezervou, co tak koukám za poslední dobu - co rada, to perla. Citovat
MJSytic Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Jo, tohle udělejte, a jsou pak tři možnosti: a) vám lakýrník řekne, že jste spadli z višně, a vyrazí vás s tím. Příprava dílů na lak je totiž podstatně horší a náročnější práce než \"jen\" nastříkání, a navíc ne všechny materiály se navzájem snášejí. A kvalitní přípravu na lak dokáže udělat jen opravdu málokdo, a ne každý kutil. b) lakýrník to vezme, tu přípravu po vás předělá, a bude to stát stejně jako když tu přípravu dělal sám, a nebo to bude stát dokonce o to víc, když po vás tu matlaninu musí srazit a začít znovu. Takto jsme to v lakovně dělali většinou my - dotyčného jsme sice neposlali do háje, ale měl to prostě dražší. c) garážový patlal to od vás vezme a napere na to barvu, a je mu jedno, jak to bude vypadat. S tím, že budete mít hezké auto se ale leda rozlučte. Viz to, co jsem psal, že se dneska pomalu nedá koupit auto, co by vypadalo rozumně. Proč asi :/ Lubk0vy příspěvky doporučuji brát s hodně, hodně velkou rezervou, co tak koukám za poslední dobu - co rada, to perla. S kyselým úsměvem na tváři musím souhlasit Citovat
oddie Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: Klabrdon NO hele jemon lak mi napočítal že příde na 8.000 Kč hned jak to viděl takže nevim:-) Ale cenu za opravu mi ještě neřekl-snad se jí dovim dneska nebo zejtra...už chvi jezdit ve svym autě...ted jezdim tchánovym fáčkem a stojí to za to:super Ale lepší než chodit pěšky:D Samozřejmě, pokud to nechceš mít naštětkované Balakrylem, že to bude stát min. 8tis. Cena barvy je v tom zavádějící, ta tvoří jen zlomek ceny lakovny, většina ceny je práce, jak už jsem psal výše, protože je to především o ní. Nicméně pro ilustraci, červená základní pastelka míchaná naposledy na garážové zaplácnutí starého krámu stála za 2 deci barvy + ředidlo + tužidlo 400,-Kč, s tím že to bylo PPG - Spies-Hecker nebo podobná značka je o třetinu až polovinu dražší (nejdražší značky ani nepočítaje). A to byla jen pastelka, a ne metalíza. Nicméně cena za barvu skutečně není určující, když jsem dělal v lakovně naposledy, celolak na auto stál 20tis a barva zo toho byla ani ne 3tis. Citovat
MJSytic Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: Klabrdon NO hele jemon lak mi napočítal že příde na 8.000 Kč hned jak to viděl takže nevim:-) Ale cenu za opravu mi ještě neřekl-snad se jí dovim dneska nebo zejtra...už chci jezdit ve svym autě...ted jezdim tchánovym fáčkem a stojí to za to:super Ale lepší než chodit pěšky:D Hlavně, abys to neměl jako já. Do 25 se vejdu a nakonec jsem v tom byl za 40 :bacha Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.