Klabrdon Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Ahoja všem, tak se mi včera povedlo ublížit svojí milovaný 306tce:( A přemejšlim co dál...policajti odhadli škodu na 30 tisíc a já jako laik nevim co a jak, jestli se to vyplatí opravit nebo to radši prodat.. tak jestli by miněkdo poradil tak budu rád.. Citovat
pastorek Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 ...nepríjemné.... Vyzerá to ako nedodržanie bezpečnej vzdialenosti. Citovat
Klabrdon Odesláno 19. červen 2008 Autor Odesláno 19. červen 2008 Ani tak ne, jako ztráta koncentrace( začuměl jsem se jinam a auta přede mnou sem si všiml pozdě a nedobrzdil to.. Citovat
klm16 Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 neprijemne... vzdy ked sadam za volant tak sa niecoho podobneho obavam... po prejdeni par km na to uz nemyslim... ale spet k teme.... vyzera to na, zarazdnik, blatnik, svetka, dvere, kapotu, chladic, a urcite 100 dalsich veci do ktorych sa nerozumiem. Co airbagy?? Pas?? motor? Citovat
Creams Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Tak strašné jako to vypadá to nebude takže bych se nebal opravy pokud máš kolem sebe šikovného karosáře Citovat
oni Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 jj jak pise creams, neni to tak strasny. zalezi kolik do toho ches investovat,tech 30 bych bral jako dost realnejch. Citovat
oddie Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 No, vzhledem k tomu, že je zjevně uhnutá i šavle, bych opravu velmi dobře zvážil. Za 30tis se to akorát tak zmastí, pokud si to neuděláš sám nebo nemáš hodně dobrého známého. Citovat
bombarderik Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 no neprijemne ale stane sa, odhad je prinajmensom spravny pokial mas nejakych znamych zrucnych remeselnikov. Ja som na jesen podobne svacol a vyslo ma to 50 papierov. Ale to som si dal vsetko robit. Neboj sa toho treba to len poriadne pozriet a zhodnotit co treba spravit. Citovat
Klabrdon Odesláno 20. červen 2008 Autor Odesláno 20. červen 2008 Původně zaslal: oddie No, vzhledem k tomu, že je zjevně uhnutá i šavle, bych opravu velmi dobře zvážil. Za 30tis se to akorát tak zmastí, pokud si to neuděláš sám nebo nemáš hodně dobrého známého. Tak to si mě moc nepotěšil.... a prosím tě ta šavle je přesně co? játomu totiž moc nerozumim... Ted o víkendu se to pokusíme rozebrat a a zvednout kapotu aby se vidělo co je venitř..¨ Kolik myslíš že bych za to dostal kdybych to chtěl takhle prodat? Citovat
Klabrdon Odesláno 20. červen 2008 Autor Odesláno 20. červen 2008 Původně zaslal: klm16 neprijemne... vzdy ked sadam za volant tak sa niecoho podobneho obavam... po prejdeni par km na to uz nemyslim... ale spet k teme.... vyzera to na, zarazdnik, blatnik, svetka, dvere, kapotu, chladic, a urcite 100 dalsich veci do ktorych sa nerozumiem. Co airbagy?? Pas?? motor? bagy nevystřelili a motor to snad přežil...krom chaldiče teda... Citovat
Ajdamek Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Já bych to neopravoval, levá strana je podle mě hlá. Aspon je důvod si koupit nový auto Citovat
oddie Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Prodat takhle jak to je v kuse? Dost bídně, tak 15tis. Citovat
Davidf Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Já si myslím,že oprava za 30,000 aby bylo vše ok je nereálná.Ta suma bude podle mě o hodně vyšší. Citovat
Driver Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Hm tak pokud bych tohle měl nechat opravit v servisu a neměl dobrý a šikovný známý tak bych se na to asi vykašlal a buď to prodal tak jak to je nebo na díly. A na ten odhad škody od policajtů nekoukej, ty vždycky musej něco napsat do protokolu a tak něco plácnou. Citovat
PnR Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 v zime som mal omnoho mensi tukes zpredu (dostal som rano zo zadu a drbol do tipka s taznym) a zdalo sa byt vsetko v poriadku, az na to ze praskol klimovy chladic a kopu malych detailov vpredu.. v zadu boli preliacene 5te dvere a nevyzeralo ze by sa tomu nieco stalo... nakoniec skoda cez 90tis Sk len v zadu.. mozno nech sa ti na to pozrie nejaky servisak co tam treba menit a co sa da \"vyklepat\".. Citovat
Klabrdon Odesláno 20. červen 2008 Autor Odesláno 20. červen 2008 Tak se pomalu vzdávám myšlenky na to že by 306 mohla zase jezdit...zítra nebo v neděli se pokusim odstrojit předek a kouknem na to co všechno je pryč...ale ted to vidim spíš na nový auto než tohle nechávat za draho spravit... Citovat
oddie Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Jo, a když se na to někdo kouká a odhaduje cenu opravy, je dobré ji rovnou vynásobit dvěma.... protože jak se to začne dělat, a přešvihnou se peníze, tak se to stejně už \"musí\" dodělat a ten původní rozpočet nevyjde prakticky nikdy. Citovat
Guest PP205 Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 za 30 ti to dam dohromady aj novej model budes mit ... Citovat
ozzy56 Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Původně zaslal: chechet a šavle je teda co? No TO,jak se TASI\' :D:D Ten druhý význam slova šavle nebudu rozvádět;) Je to nosná část karoserie vepředu [upravil dne 21/6/08 ozzy1956] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.