buml Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 cau, nemate nekdo zkusenost s TIMTO autoradiem? diky;) Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Přímou zkušenost nemám, ale vypadá moc pěkně. Značka to je slušná a co jsem koukal do těch parametrů tak to vypadá na slušnej kousek. Citovat
buml Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 dik, z je to favorit na vyber, ale s nejvyssi cenou. pak tam mam Kenwood KDC-W 3041G, Sony CDX GT620U a horky kandidat c. 2 nebot nema CD ale čtečku karet je Blaupunkt Brisbone SD48, akorat mu body ubírají červená tlačítka:( Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Z toho co si tu napsal bych asi osobně volil toho Pioneera. Ale asi to jsou víceméně osobní sympatie. Měl jsem ho v prvním autu a od té doby k němu tíhnu. Kdybych pak ještě měl měnit značku, tak asi Alpine (Radek H. bude souhlasit:D) ale nevím jak by to bylo s cenou. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Z toho co si tu napsal bych asi osobně volil toho Pioneera. Ale asi to jsou víceméně osobní sympatie. Měl jsem ho v prvním autu a od té doby k němu tíhnu. Kdybych pak ještě měl měnit značku, tak asi Alpine (Radek H. bude souhlasit:D) ale nevím jak by to bylo s cenou. Hihi, jj Alpine bych doporučil, to co mám já má podobný parametry jak ten Pioneer, ma USB vstup, možnost připojit IPod a docela slušný vyhledávání ve skladbách. Cena byla víc než slušná, já ho měl za zaváděcí cenu 4700,-, ted je ta za 5000,- ZDE [upravil dne 18/6/08 Radek Hurvajz] Citovat
Neophyte Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 jj mám ho taky a můžu jen souhlasit Citovat
buml Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 tak to dopadlo ve stylu hesla \"Dva se perou a treti se smeje\" Navstivil sem dnes jednu prodejnicku, pokecal s prodavacem (vedel WO CO GO) a po tel konzultaci s Hurvajzem sem si ho nakonec i privez. Tak tedy vitezem se stal......tramtadada Alpine iDA-X300 timto dekuji vsem za rady a porady:super Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Hmm krásný kousek. Ať ti hraje k tvé spokojenosti. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Původně zaslal: buml tak to dopadlo ve stylu hesla \"Dva se perou a treti se smeje\" Navstivil sem dnes jednu prodejnicku, pokecal s prodavacem (vedel WO CO GO) a po tel konzultaci s Hurvajzem sem si ho nakonec i privez. Tak tedy vitezem se stal......tramtadada Alpine iDA-X300 timto dekuji vsem za rady a porady:super Tak to dopadlo. No tak ať slouží bez problemů Citovat
buml Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Tak to dopadlo. No tak ať slouží bez problemů jj, ted uz mi chybi jen ten neu wagen:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Radek Hurvajz Tak to dopadlo. No tak ať slouží bez problemů jj, ted uz mi chybi jen ten neu wagen:D Ale zase to je krásný čekání. Citovat
MrVain Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Už som montoval 3ks Pioneer DEH-4000UB a zatial majitelia maximalne spokojný Citovat
Martin.nz Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Taky preferuju roky pioneer, ale tahle alpina je moc pěkná. Citovat
LuciusDeluxe Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Caute, tiez som rozmyslal nad kupou noveho autoradia, mam poziadavku aby to malo usb port na pripojenie usb kluca a slusny zvuk. Vo vybere bol pioneer DEH-4000UB ten som vsak zamietol hned potom ako som zistil ze to radio sa otrasne ovlada. tie membranove tlacitka su pekne nepodarene a okrem toho sa treba prehrabavat v menu co sa pri soferovani velmi neda. Dalej som uvazoval nad kenwood KDC-W5041UG ale ten sa mi zase velmi nepaci vzhladovo. No a momentalne mam dilemu medzi sony CDX-GT620U a alpine iDA-X300. za sony hovori vzhlad, dobre ovladanie moznost dokupit packovy dialkovy ovladac ale zase sa bojim kvality zvuku. moze mi niekto napisat nieco viac o tom alpine? zaujima ma hlavne ako je rieseny usb konektor (asi je to odzadu), ovladanie a ci tam vazne nie je cd mechanika... diky za kazdy nazor Citovat
buml Odesláno 29. červen 2008 Autor Odesláno 29. červen 2008 2 LuciusDeluxe > k iDA-X300, zvuk vim jen z doslechu ze je good, bo jeste namam to nove auto k radiu. co se tyce cd mechaniky, tak tu nema (o starost s rozbitim min) a USB je inteligentne zezadu, cumi kus kabelu a v krabici je i prodluzka urcena pro zabudovani na patricne misto v aute. co se zvuku tyce reference mam od Hurvajze (nema presne tento typ) a jednoho clena Skoda home fora, kterej to daval do Octavky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.