Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dik, z je to favorit na vyber, ale s nejvyssi cenou. pak tam mam Kenwood KDC-W 3041G, Sony CDX GT620U a horky kandidat c. 2 nebot nema CD ale čtečku karet je Blaupunkt Brisbone SD48, akorat mu body ubírají červená tlačítka:(

Odesláno

Z toho co si tu napsal bych asi osobně volil toho Pioneera. Ale asi to jsou víceméně osobní sympatie. Měl jsem ho v prvním autu a od té doby k němu tíhnu. Kdybych pak ještě měl měnit značku, tak asi Alpine (Radek H. bude souhlasit:D) ale nevím jak by to bylo s cenou.:(:aut

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Z toho co si tu napsal bych asi osobně volil toho Pioneera. Ale asi to jsou víceméně osobní sympatie. Měl jsem ho v prvním autu a od té doby k němu tíhnu. Kdybych pak ještě měl měnit značku, tak asi Alpine (Radek H. bude souhlasit:D) ale nevím jak by to bylo s cenou.:(:aut

Hihi, jj Alpine bych doporučil, to co mám já má podobný parametry jak ten Pioneer, ma USB vstup, možnost připojit IPod a docela slušný vyhledávání ve skladbách. Cena byla víc než slušná, já ho měl za zaváděcí cenu 4700,-, ted je ta za 5000,-

ZDE

[upravil dne 18/6/08 Radek Hurvajz]

Odesláno

tak to dopadlo ve stylu hesla \"Dva se perou a treti se smeje\"

Navstivil sem dnes jednu prodejnicku, pokecal s prodavacem (vedel WO CO GO) a po tel konzultaci s Hurvajzem sem si ho nakonec i privez.

Tak tedy vitezem se stal......tramtadada

Alpine iDA-X300

28bbe6165a.jpg

timto dekuji vsem za rady a porady:super

Odesláno
Původně zaslal: buml

tak to dopadlo ve stylu hesla \"Dva se perou a treti se smeje\"

Navstivil sem dnes jednu prodejnicku, pokecal s prodavacem (vedel WO CO GO) a po tel konzultaci s Hurvajzem sem si ho nakonec i privez.

Tak tedy vitezem se stal......tramtadada

Alpine iDA-X300

28bbe6165a.jpg

timto dekuji vsem za rady a porady:super

Tak to dopadlo. No tak ať slouží bez problemů;):super
Odesláno

Caute, tiez som rozmyslal nad kupou noveho autoradia, mam poziadavku aby to malo usb port na pripojenie usb kluca a slusny zvuk. Vo vybere bol pioneer DEH-4000UB ten som vsak zamietol hned potom ako som zistil ze to radio sa otrasne ovlada. tie membranove tlacitka su pekne nepodarene a okrem toho sa treba prehrabavat v menu co sa pri soferovani velmi neda. Dalej som uvazoval nad kenwood KDC-W5041UG ale ten sa mi zase velmi nepaci vzhladovo. No a momentalne mam dilemu medzi sony CDX-GT620U a alpine iDA-X300. za sony hovori vzhlad, dobre ovladanie moznost dokupit packovy dialkovy ovladac ale zase sa bojim kvality zvuku. moze mi niekto napisat nieco viac o tom alpine? zaujima ma hlavne ako je rieseny usb konektor (asi je to odzadu), ovladanie a ci tam vazne nie je cd mechanika... diky za kazdy nazor :super

Odesláno

2 LuciusDeluxe > k iDA-X300, zvuk vim jen z doslechu ze je good, bo jeste namam to nove auto k radiu. co se tyce cd mechaniky, tak tu nema (o starost s rozbitim min) a USB je inteligentne zezadu, cumi kus kabelu a v krabici je i prodluzka urcena pro zabudovani na patricne misto v aute.

co se zvuku tyce reference mam od Hurvajze (nema presne tento typ) a jednoho clena Skoda home fora, kterej to daval do Octavky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...