Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec chlapi. Sem se chtěl zeptat na jednu věc. Při rozjezdu, když zatáčím doprava, se mi ozývá cvakání z pravé strany od nápravy. Je možný že by to byla poloosa nebo jen kynetický kloub popřípadě něco takovýho?

Odesláno

Je to príznak opotrebovaného homokinetického kĺbu. Postupne sa to bude zhoršovať.

Stačí vymeniť ten poškodený ale o chvíľu to začne robiť i ten druhý.

[upravil dne 16/6/08 pastorek]

Odesláno

A musí se při tom měnit komplet poloosa? Ptal sem se totiž v pár prodejnách autodílů a nejsou schopní mi dodat jen ten kloub. Mám 2,0 turbo (104kw) a maj jen klouby na obyč. dvoulitry. Sedí to tam nebo má to turbo nějakej speciální??

Odesláno
Původně zaslal: Šalik

A musí se při tom měnit komplet poloosa? Ptal sem se totiž v pár prodejnách autodílů a nejsou schopní mi dodat jen ten kloub. Mám 2,0 turbo (104kw) a maj jen klouby na obyč. dvoulitry. Sedí to tam nebo má to turbo nějakej speciální??

No, to máš pravdu. Na 2,0 turbo sa dodávajú iba celé poloosi. Je možné že majú inú konštrukciu. Pozeral som ceny a samotné kĺby (nie na turbo) stoja cca 3000 SK a repasovaná poloos cca 6000 SK. Vyzerá to že máš smolu a budeš musieť meniť celú. Na tvojom mieste by som chvíľu počkal a potom vymenil obe. Zase budeš mať pár rokov pokoj.

Odesláno

Jo a ještě jedna věc. Koukal sem na net a bavil sem se s pár lidma co taky dělaj Peugeoty a vychází mi z toho, že by tam pasoval ten kloub z třílitra (z toho co měl těch 167koní...)...a ten se mi zrovna válí na zahradě taky...Takže bych to zkusil a byl by klid

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...