papa Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Eště jedna http://cz.fotoalbum.eu/images1/200904/91904/259884/00000008.jpg Citovat
mark001 Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 musim priznat ze som milo perkvapeny tvojim vypinacom ...aj ked je pravda ze chcem tam dat origo, ale ten dojde najskor az za 10 dni , je to fakt pardne alternatyvne riesenie...ja to mam zatial natvrdo prepojene uz som nemal naladu sa s tym viac bavit po tom tahani vsetkych kablou od ECU Citovat
papa Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Už jsem psal, že mám povolený tempomat a všechno namontováno, jenom kromě páčky, tu mám objednanou, ale už to delší dobu trvá, tak se asi poohlídnu po jiném int. obchodě. Z Kelly a dalších obchodů mi odepsaly že páčky nejsou a nebudou. A ještě se chci zeptat: když jedu o kolo 100km/h a udržuji stejnou rychlost a pak přidám plyn tak mi zacvrlikánim neco upozorní, tempomat mám vyp. a nemám ještě páčku. Citovat
Osvi Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Ahoj lidičky prosím o radu. Jako mnozí z vás jsem si i já chtěl dodělat tempomat a po pročtení spousty diskuzí jsem se pustil do instalace: - na autě jsem měl namontovaný: spínač na spojce + připravený červený konektor na druhý brzdový spínač. Ještě před zakoupením páčky a brzdového spínače jsem zajel na diagnostiku do Klatov ke Auto Kalný, kde jsme auto napíchli na diagnostiku a po chvilkovém hledání našli volbu: Regulace rychlosti. U této volby šly nastavit následující 2 možnosti: 1) S regulací rychlosti (tempomat) 2) Bez regulace rychlosti V mém případě byla již nastavena volba č. 1 tak jsem zajásal a hned si za 1637 Kč objednal MUXovou páčku tempomatu + plastovou sponu na brzdový spínač. Rozpínací brzdový spínač jsem zakoupil v AutoKelly za 165 Kč. Namontoval jsem jak páčku tempomatu tak i brzdový spínač a vyrazil na zkušební jízdu... Bohužel tempomat ani jedenkrát nezafungoval Při aktivaci se na displeji nezobrazí žádná hláška o aktivaci tempomatu a ten prostě nefunguje. Ještě mě napadlo jestli třeba nemám rozhozené spínače na brzdě tak jsem po nastartování rovnou vyjel a brzdového pedálu se ani nedotkl, ale stejně bez úspěchu... Poradťe jestli výše zmíněná položka v BSI je právě ta která se měla aktivovat anebo jestli je tam třeba ještě v nějakém jiném menu???? Fakt už nevím co s tím a vyzkoušel jsem všechno. Zítra jedu opět do Peugeotu, chci zkontrolovat jestli spínače na brzdě spínají současně a ještě jednou prolezeme menu na diagnostice jestli něco nenajdeme. Poraďte prosím, jestli výše zmíněná volba v BSI je ta pravá nebo jestli hledat někde jinde. Je možné, že by s diagnostikou co mají přímo u Auto Kalný nemohli aktivovat tempomat?? Poslední možnost je, že v BSI jde tempomat aktivovat, ale prostě nebude fungovat. Mám rok 3/2003 80 kW. Díky všem za rady PS: Ještě jeden dotaz, hláška na displeji o aktivaci tempomatu by se měla ukázat při otočení tempomatu do polohy ON anebo až při uložení rychlosti tlačítkem SET??? Citovat
papa Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 A máš dobře nasazený ten nový spínač na brzdě, aby ten čudlík byl zmáčklý. při sešlápnutí pedálu má rozpínat. Citovat
mark001 Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: papa Už jsem psal, že mám povolený tempomat a všechno namontováno, jenom kromě páčky, tu mám objednanou, ale už to delší dobu trvá, tak se asi poohlídnu po jiném int. obchodě. Z Kelly a dalších obchodů mi odepsaly že páčky nejsou a nebudou. A ještě se chci zeptat: když jedu o kolo 100km/h a udržuji stejnou rychlost a pak přidám plyn tak mi zacvrlikánim neco upozorní, tempomat mám vyp. a nemám ještě páčku. Tak toto co tu opisujes je zvukove obmedzenie rychlosti ...uz si nepamatam ako sa to presne volavo v BSi ale mne to zralo nervy po prekroceni 120Km/h ...mi to omylom v servise zapli Packu som tiez hladal ale nastastie ju este mali za paradnu cenu na http://www.autodily-pracharna.cz objednavacie cislo 34.20.681 skus sa kuknut mozno budes mat este stastie,drzim palce Citovat
Osvi Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Papa: Samozřejmě, než jsem montoval spínač na brzdový pedál, tam jsem si zjistil ohmmetrem v jakém místě rozpíná a na brzdový pedál jsem ho nasadil tak, aby čudl na spínači byl zamáčklý..... Citovat
papa Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 :)dík na tu prachárnu jsem se taky díval, mám ji vzáloze. Asi ty minulé objednávky zruším, už to trvá asi 3 týdny a žádná zpráva:grr, a zkusím tu Prachárnu. Citovat
mark001 Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: papa :)dík na tu prachárnu jsem se taky díval, mám ji vzáloze. Asi ty minulé objednávky zruším, už to trvá asi 3 týdny a žádná zpráva:grr, a zkusím tu Prachárnu. Niet zaco a inac mne prisla po objednani tak do 5 dni a to do SR ....Tak potom tu nahod final foto ked dorazi aj packa ...ja si chvylku pockam na ten vypynac a tiez sa potom pochvalim ... Citovat
Osvi Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Lidičky prosím poraďte než vyrazím na diagnostiku... Citovat
papa Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: mark001 Původně zaslal: papa Už jsem psal, že mám povolený tempomat a všechno namontováno, jenom kromě páčky, tu mám objednanou, ale už to delší dobu trvá, tak se asi poohlídnu po jiném int. obchodě. Z Kelly a dalších obchodů mi odepsaly že páčky nejsou a nebudou. A ještě se chci zeptat: když jedu o kolo 100km/h a udržuji stejnou rychlost a pak přidám plyn tak mi zacvrlikánim neco upozorní, tempomat mám vyp. a nemám ještě páčku. Tak toto co tu opisujes je zvukove obmedzenie rychlosti ...uz si nepamatam ako sa to presne volavo v BSi ale mne to zralo nervy po prekroceni 120Km/h ...mi to omylom v servise zapli Packu som tiez hladal ale nastastie ju este mali za paradnu cenu na http://www.autodily-pracharna.cz objednavacie cislo 34.20.681 skus sa kuknut mozno budes mat este stastie,drzim palce Je to tak, dnes jak jsem jel do práce tak jsem to vyzkoušel, jak ručička ukázala 120 tak to začalo pípat a nepřestalo pokud jsem neubral pod 120km/h:grr Budu to muset reklamovat že jsem tohle nechtěl:bacha, ale nejdřív vyzkouším tempomat. Citovat
mark001 Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: papa Původně zaslal: mark001 Původně zaslal: papa Už jsem psal, že mám povolený tempomat a všechno namontováno, jenom kromě páčky, tu mám objednanou, ale už to delší dobu trvá, tak se asi poohlídnu po jiném int. obchodě. Z Kelly a dalších obchodů mi odepsaly že páčky nejsou a nebudou. A ještě se chci zeptat: když jedu o kolo 100km/h a udržuji stejnou rychlost a pak přidám plyn tak mi zacvrlikánim neco upozorní, tempomat mám vyp. a nemám ještě páčku. Tak toto co tu opisujes je zvukove obmedzenie rychlosti ...uz si nepamatam ako sa to presne volavo v BSi ale mne to zralo nervy po prekroceni 120Km/h ...mi to omylom v servise zapli Packu som tiez hladal ale nastastie ju este mali za paradnu cenu na http://www.autodily-pracharna.cz objednavacie cislo 34.20.681 skus sa kuknut mozno budes mat este stastie,drzim palce Je to tak, dnes jak jsem jel do práce tak jsem to vyzkoušel, jak ručička ukázala 120 tak to začalo pípat a nepřestalo pokud jsem neubral pod 120km/h:grr Budu to muset reklamovat že jsem tohle nechtěl:bacha, ale nejdřív vyzkouším tempomat. mne to omylom zapol pri zapinani cd menica , najhorsie bolo zistit ktora polozka to nakoniec bola , sme sa obaja cudovali bo bolo tam pisane nieco ako \"survival mode \" ale teraz uz neviem doslovne Citovat
Leo Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: Osvi Lidičky prosím poraďte než vyrazím na diagnostiku... S MUX páčkou nemám zkušenosti a i hodně lidí co sem píše má auto bez MUX. U tohoto roku by to mělo jít povolit a potom to musí i fungovat. Možná víc napoví diagnostika a třeba tam bude i chyba kvůli které to nejede. Citovat
Osvi Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Včera v servisu se zadařilo a Tempomat již funguje... Tempomat se totiž musí aktivovat na dvou místech a já měl aktivaci provedou pouze na 1 místě a proto nefungoval. 1) v menu různé ( ostatní ) položka REGULACE RYCHLOSTI - nastavit volbu: S regulací rychlosti ( tempomat ) 2) v menu motor položka REGULACE RYCHLOSTI - nastavit volbu: Přítomen V mém případě v bodu 2 bylo nastaveno nepřítomen a proto tempomat nefungoval. Po přepnutí do stavu Přítomen funguje perfektně Až tedy na jednu maličkost, kterou ale nehodlám řešit - na displeji se mi neobjeví hláška o aktivaci tempomatu. Citovat
Leo Odesláno 12. květen 2009 Autor Odesláno 12. květen 2009 Původně zaslal: Osvi Včera v servisu se zadařilo a Tempomat již funguje... Tempomat se totiž musí aktivovat na dvou místech a já měl aktivaci provedou pouze na 1 místě a proto nefungoval. 1) v menu různé ( ostatní ) položka REGULACE RYCHLOSTI - nastavit volbu: S regulací rychlosti ( tempomat ) 2) v menu motor položka REGULACE RYCHLOSTI - nastavit volbu: Přítomen V mém případě v bodu 2 bylo nastaveno nepřítomen a proto tempomat nefungoval. Po přepnutí do stavu Přítomen funguje perfektně Až tedy na jednu maličkost, kterou ale nehodlám řešit - na displeji se mi neobjeví hláška o aktivaci tempomatu. Tak to je dobrá zpráva . Nám se taky nic nezobrazuje tak nevím zda u Tvého modelu by měl display něco hlásit . Citovat
Osvi Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Leo: U systému s MUX by se měla hláška o aktivaci objevit na displeji. Stejně jako třeba: aktivace stěračů na dešťový senzor, či zatažená ruční brzdy za jízdy atd... Hlavně, že tempomat funguje... Citovat
MatrixChose Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Tak chlapi, mám číslo 281 010 034 Podle Pe.Tra datum narození 30.7.1999, co si o tom myslíte? Konektory všechny mám, PP se taky dal zprovoznit, tak snad tempomat půjde taky, ne-e?! Citovat
Leo Odesláno 20. květen 2009 Autor Odesláno 20. květen 2009 Původně zaslal: MatrixChose Tak chlapi, mám číslo 281 010 034 Podle Pe.Tra datum narození 30.7.1999, co si o tom myslíte? Konektory všechny mám, PP se taky dal zprovoznit, tak snad tempomat půjde taky, ne-e?! Myslím si spíše že ne (nepůjde to povolit) . Přesněji ti to ale řekne opět Pe.Tr nebo na diagnostice. Citovat
MatrixChose Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Ani nestraš Jinak se to pozná podle toho, že na dia nebude ta volba k dispozici? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.