Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak som tu zas :) ale nastastei s dobrou spravou;) , vcera mi aktivovali v ECU regulator rychlosti :D Teraz k mojmu problemu , potreboval by som zohnat packu a spinac na aktivovanie tempomatu za rozumnu cenu bo volal som do autobenex a chcu za packu 53 euro a v peugeote za spinac 53 euro ...nejak sa mi to zda byt prehnana cena ale ak sa mylim rad si necham poradit kde by sa dali zohnat lacnejsie :super

Vopred dakuejm za pomoc :)

Odesláno
Původně zaslal: kadaver

packa sa oplati...spinac...nuz.. :)))

sa da aj po 10eur na vrakaci.

:) no nakoniec to vypada tak ze budem musiet vsetko pohladat na vrakaci bo mi volali z BENEXu ze packa sa uz neda kupit a nevyraba sa :( druha moznost: zozeniem este jednu packu na radio a pouzijem ju na tempomat a tlacitko uz nejak dorobim...

ved este uvidim obvolam chlapikov co predavaju 406 na ND ci nahodou sa este nieco premna nenajde ;)

Odesláno
Původně zaslal: mark001

Původně zaslal: kadaver

packa sa oplati...spinac...nuz.. :)))

sa da aj po 10eur na vrakaci.

:) no nakoniec to vypada tak ze budem musiet vsetko pohladat na vrakaci bo mi volali z BENEXu ze packa sa uz neda kupit a nevyraba sa :( druha moznost: zozeniem este jednu packu na radio a pouzijem ju na tempomat a tlacitko uz nejak dorobim...

ved este uvidim obvolam chlapikov co predavaju 406 na ND ci nahodou sa este nieco premna nenajde ;)

Nevím proč zkoušíš AutoBenex, když všichni píšeme, že to kupujeme v AutoKelly.

Páčka na rádio má víc poloh, víc drátů a taky by se musel nějak pořešit konektor (pokud v ní není, kromě spínačů, ještě něco navíc).

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahojte :) tak po dlhsom case sa mi podarilo konecne zohnat packu tempomatu :D a funguje to nadherne :cool: jedine co mi este chyba je ten vypinac tempomatu :( , akosi ho nik nema a jedine co mi ostava je ho kupit velmi draho v peugeote :( preto vas PROSIM ak poznate niekoho kto ten vypinac predava dajte mi vediet ...vopred Dakujem ;)

PS: inac tymto sa chcem podakovat

za cenne rady a foto-navod Leovi a Xantikovi

za schemu Ferrymu

DIKI :cool:

[upravil dne 3.5.2009 mark001]

Odesláno
Původně zaslal: tomy_verceti

tempomat je mozne doplnit iba do noveho modelu, aleo aj do stareho modelu? diky

Lze to do modelů bez MUX s motory HDI tam kde to jde povolit v řídící jednotce (většinou od konce roku výroby 2000). Do modelů s MUX to jde taky, ale nevím zda i pro benzín.

[upravil dne 6/5/09 Leo]

Odesláno

no vela ti neporadim len tak ze si precitaj aj toto vlakno...

...zatial co som pozeral nepamatam si ze by sa to niekomu na Old modely podarilo :myslim

[upravil dne 6.5.2009 mark001]

Odesláno

no vela ti neporadim len tak ze si precitaj aj toto vlakno...

...zatial co som pozeral nepamatam si ze by sa to niekomu na Old modely podarilo :myslim

[upravil dne 6.5.2009 mark001]

... Hlavně ne pro benzínový motor, který má tazatel v podpisu.

Odesláno

Ahojte :) tak po dlhsom case sa mi podarilo konecne zohnat packu tempomatu :D a funguje to nadherne :cool: jedine co mi este chyba je ten vypinac tempomatu :( , akosi ho nik nema a jedine co mi ostava je ho kupit velmi draho v peugeote :( preto vas PROSIM ak poznate niekoho kto ten vypinac predava dajte mi vediet ...vopred Dakujem ;)

za schemu Ferrymu

Teoreticky musí stačit jakýkoliv jednopólový spínač, nejlépe do přímo do páčky.

Odesláno
Původně zaslal: kobr

za schemu Ferrymu

Spíš vypínač, který je v poloze zapnuto nebo vypnuto. Ono mu půjde hlavně o to, aby to dobře vypadalo (nejlépe originální vzhled) než někde něco doplňovat. Já za tu parádu taky tvrdě zaplatil :bacha.

Odesláno

Tak, už mám taky aktivovaný tempomat:). Zajel jsem kChodurovi, ale nemohl se dostat doBSI, že mám zajít do Pežotu. Tak jsem byl v AUTOTICHY Havířov-Suchá, a tam mi mechanik hned jak uviděl kulaté páčky tak řekl že to nepůjde že nemám MUX. Tak si říkám že to nevzdám, když mán celou kabeláž a ř.j. jakLeo. Qbědnal jsem se do AutoTichy do Ostravy, a po troše přemlouvání :bacha se napojil a povolil temp..

Odesláno
Původně zaslal: Leo

Původně zaslal: kobr

za schemu Ferrymu

Spíš vypínač, který je v poloze zapnuto nebo vypnuto. Ono mu půjde hlavně o to, aby to dobře vypadalo (nejlépe originální vzhled) než někde něco doplňovat. Já za tu parádu taky tvrdě zaplatil :bacha.

Ta paráda fakt dost stojí, zatím jsem to vyřešil \" urob si sám\", a později až nebudu vrážet Kč do jiných n.d. tak koupím origo. Jestli se mi to podaří pošlu foto toho vypínače.
Odesláno

Tak to nevypadá zas tak špatně. Když tak ještě pro ostatní napiš na jaké piny jsi to připojil a zdá se mi to jako docela dobrá elternativa :super.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...